sessizlikte uyuyamamak

şömine çıtırtısı güzelmiş :)

çok ilginç ama bende ses te uyuyabilirim rahatlıkla yorgunsam eğer bi de. evet zararlı onlar ama çok ses çıkaran pilli saatler var onlardan alabilirsin.

ben de sessizde uyuyabilirm
aks,ne eşim de horluyor
horlamada uyuyabilirmiydin mesela???

Nette anne karnındaki bebeğin duyduğu ses videoları var dinlerseniz aynı bir fabrikanın uğultusuna benziyor. Ses istemeniz anne karnında o duyulan yoğun ugultuyu hatırlıyor olmasıdır.

kısmen aynı durumdayız elektrik süpürgesi, saç kurutma makinesi açıldığı an ben bi köşeye kıvrılırım o kadar rahatlatıp huzur veriyo ki anında uykum geliyo ve bende bunun psikolojik bi sorun değilde anne karnından aşina olduğumuz o sese bağlıyorum sonuçta en huzurlu en güvenli olduğumuz yerdi orası. ama tabi gece sessizlikte de uyuyabiliyorum ben sadece onların sesi daha çabuk uykumu getiriyo bana kalırsa saç kurutma makinesinin sesini telefona veya bi ses kayıt cihazına kaydet gece de aç ve tekrar çalması için ayarla bu şekilde uyuyabilirsin

Pille çalışan çocuk oyuncaklarından alabilirsin mesela canım.Sürekli çaln üzikler,veya bazı oyuncaklar.Ben sadece yağmur sesini sever ve öyle uyurum yadınlıkta hiç yatamam mesela yatacağım yer zifiri karanlık olacak.Bu sağlık açısından da çok faydalı imiş.Karanlıkta uyuyanların vücut hormaonları daha düzenli çalıştığı gibi kansere yakalanma riskleride çok azmış.

benimde uyuduğum ortamda hiç ses olmıyacak özellikle tam uykuya dalma aşamasında bir çıt olsa zıplıyorum korkuyorum
sessiz ve karanlık bir ortam olucak kapkaranlıkta uyuyorum bir yıldır çünkü beyin için çok faydalıymış karanlıkda salgılanan beyin için faydalı bir hormon var adını hatırlayamadım şuan onu duyduğumdan beri gece lambasıyla uyuMuyorum:)
ama bazende mesela kanepede tv sesi ve ışığıyla da uyuyabiliyorum
bir de gece yağmurun yağarken o cama şıkır şıkır çarpan su damlalarının ve çatıya da sağanakta çarpan su damlalarının sesinde uyumaya bayılırım hayranım doğaya ve YARADANA RABBİM ne güzellikler veriyor o yağmuru izlemem bile yetiyor
ay bir de unuttum şimdi geldi aklıma iki kişi uyuyamıyorum asla yanımda biri varken
çünkü yanımda ki kişinin her hareketini duyuyorum ve sağlıklı bir uyku çekemiyorum sabaha kadar eevlenince napacağım bilmiyorum iki kişi uyurken:26:

Son düzenleme:
Şuan da horluyor gerçi de ben geç kalktığım için uykum gelmedi henüz ama yinede horladığını duymasam rahatsız olurum niye ses çıkarmıyor bu adam diye

dimiiii
horlamasa dersin bu dama da bir sorun mu var horlamadı bu gece diye
sevince insan her haliyle seviyor işte,onun horlaması bile sevimli geliyordur eminim
ALLAH bozmasın mutluluğunuzu hikayenizi okumuştum

dimiiii
horlamasa dersin bu dama da bir sorun mu var horlamadı bu gece diye
sevince insan her haliyle seviyor işte,onun horlaması bile sevimli geliyordur eminim
ALLAH bozmasın mutluluğunuzu hikayenizi okumuştum

Amin canım benim.
Evet horlamadığı zaman bazen nefesini dinliyorum alışmışım ya
Bende çok deli yatardım yanımda biriyle yattığımda rahat edemezdim.
Ama şimdi kolum bacağım kocamın üstünde gayet rahat uyuyorum yani

hiç sorma ya ben de çok deli yatıyorum yüz defa dönüyorumdur sabaha kadar heralde
çarşaflarım yerlere kadar sarkıyor sabaha kadar nasıl uyurum bilmem iki kişi
mesela ben öyle sarılrak da uyuyamam heralde sıkıntıdan boğulurum en fazla bilemedim 10 dk öyle o pozisyonda kalabilirim sonra ne halde olurum bilinmez

Zaten sabaha kadar sarılmış halde kalamıyorsun canım merak etme.uykuya daldığın anda serbest bölgeye geçiyor iki tarafta hep sarılarak uyuruz ama hiç sarılı halde uyanmadık yani

Zaten sabaha kadar sarılmış halde kalamıyorsun canım merak etme.uykuya daldığın anda serbest bölgeye geçiyor iki tarafta hep sarılarak uyuruz ama hiç sarılı halde uyanmadık yani

mantıklı tabii
ne bilim insan evli olmayınca bilmiyor böyle şeyleri

ben de sesli ortamda uyumaya alıştım.alıştım diyorum çünkü alışkanlıkla ilgili.eğer sessiz ortamda uyumaya başlasanız unutursunuz

Banada fark etmez sesli sessiz uyurum :)

Ama uyuduktan sonra uyandirilmaktan nefret ediyom

bende televizyon karşısında uyurum hep uzun zamandır bu böyle televizyon açık olmadığında uyuyamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…