• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEV Mİ YO RUM.

bence sen icten ice ayrılmak istemiyorsun ayrılmak isteyen gercekten bitttttiiiii der sen biraz deyer görünce ucmuşsun:KK55:korkma intahar etmez gururuda kırılmaz dedigin gibi biriyse zaten hemen birini bulur seni unutur:KK76::KK54:
Ya ben zaten intihar eder demedim ama terkedilmek uzer insani kendimden biliyorum. Uzulmeyi haketmiyor

Ahh
Söyle, karakterin beni düşündürüyor, şu havalı hallerin beni sinir ediyor bitirmeyi düşünüyorum diye.

Herkes peşimdeci çocuk hemen nokta koyup gidebilir ama hazırlıklı ol :)
Ahh nerde o gunler. Dediğine gore kızlar hep mesaj atiyormus hep bakiuolarmis faceten ekliuolarmis falan filan. Sallamasyon olduğunu düşünüyorum en azından abartı. Okuldaki kızlar çekingendir tanırım yani.

sevilmeyen hisseder. burada tonla laf et adama, yüzüne gelınce '' üzülsün istemıyorum'' de :KK53:
Ah güzelim , sorma çok seviyorum erkeyimi ama burda yalan söylüyorum hani çok istenen aşık olunan kıza yatiyorum haklisin.

ben bir kadının ruhsal anlamda bir şey hissetmedikçe fiziksel anlamda ilişki isteyebileceğine inanmıyorum, tabi bu işi parayla yapanlar haricinde.

bence çocuğun daha fazla vaktinden çalmayın, inan şu söylediklerinizi bir erkek sevgilisi için söyleseydi ağzımdan hiç hoş şeyler çıkmazdı.

Ya ben zaten intihar eder demedim ama terkedilmek uzer insani kendimden biliyorum. Uzulmeyi haketmiyor
O zaman yapılacak tek şey evlenmek..
Sevmiyorsan mecbur ayrilcaksin da sendeki bu ozguvene bi anlam veremedim ben. Cocugun derbeder olacagini filan mi dusunuyorsun ayrilinca ? Hele birde yakisikli diyorsun... Bence kendini fazla onemseme.Bu arada onun hakkinda düşündüklerini öğrense daha çok üzülürdü. ''Paketin hoş ama için boş tatlim'' de ve noktayı koy
:KK45:

O zaman yapılacak tek şey evlenmek..
Sevmiyorsan mecbur ayrilcaksin da sendeki bu ozguvene bi anlam veremedim ben. Cocugun derbeder olacagini filan mi dusunuyorsun ayrilinca ? Hele birde yakisikli diyorsun... Bence kendini fazla onemseme.Bu arada onun hakkinda düşündüklerini öğrense daha çok üzülürdü. ''Paketin hoş ama için boş tatlim'' de ve noktayı koy
:KK45:
Yok yahu, ozguvenle ilgisi yok. Ben insan kırmayı sevmiyorum diyorum ya beni seviyo eminim. Yakışıklı ama asosyal bi tip. Ya tabiki başkasını bulabilir ama beni sevdiğini söylüyo üzülmesini istemiyorum

Yarın bir gün evleneceğiniz kişiyi de belki sorununu saatlerce dinleyeceksiniz evlilik sadece cinsel çekimle bitmiyor ki bu çocugu bıraksanız yarın bir başkasını da bu yüzden bırakabilirsiniz umarım gerçek aşkı bulursunuz ama onu da sonra dan fiziksel olarak beğenmeyip ondan da soguyacaksınız aşık oldunuz diye ten uyumu yakalayacaksınız diye bir şey yok

Bulmussunuz seveni bunuyorsunuz. Anlasilan size böyle hakaret eden ,ağlatan,surunduren bir tip lazim. O zaman kadir kıymet anlarsınız. Açıkça söyleyin ayrılmak istediğinizi. O da kurtulsun siz de..

İnsan sevmediği biriyle nasıl yakinlasabilir ? Arkadaşlar mantık evliliğinde de böyle mi oluyor ?

Fiziksel çekim varmış, ruhsal çekim yokmuş; hoşlantı varmış, aşk yokmuş. Dışarda sevimli geliyormuş, eve gelince sevimsiz buluyormuş. Sevmeden sevişmeler falan filan, of vallahi bu yüzeysellik, bu sığlık, bu dizi özentisi dayatma hayatlar. Başardılar başardılar.

Genelde erkeklerin kadınlara yaptığını yapıyorsunuz gibi :KK66: İstemem yan cebimde dursun :KK53:
Ama dikkat ederseniz erkekler kendi terk ettikten sonra da genelde si tekrar kadının peşinden koşar, şayet kadın bir defada ayrılığı kabul etmişse.. Ama terk edilmişse yine koşar, taaki işin rövanşını alıncaya kadar, yani terk edinceye (kendi terk edinceye) kadar:KK53: Kısacası terk etme kararı alırsanız ASLA geri dönüş yapmamalsınız, pişman olmamalısınız, şans isterse kararınızın arkasında durmalısınız, özetle bir ilişkiye başlamaktan zordur bitirmek:KK69:

Son düzenleme:
Bence onu kendinden vazgecirmeye calisacagina, durustce istemedigini belirt. Diretecek bir insansa bunu maille veya mesajla yapmani oneririm - ki bu sekilde bitmesinden nefret ederim. Diretmeyecek bir insansa zaten kolay olur. Her turlu eger seni seviyorsa aci cekecek, hic olmazsa kanserli gibi uzun uzun aci cekmesin, bicakla kesilmis gibi bi anda bitsin.

bence sende üzülüceksin ondan canım ya uzatmadan ayrıl
canım bende intahar eder dedin demiyorum zaten ya sadece cok abartı ve sacma ya her ayrılık insanı üzer ama abartıya gerek yok

Back
X