merhaba arkadaşlar,benim seval pata ve medipol hakkında yaşadıklarımı size yazayım artık siz karar verin iyimi kötümü.38 yasında ve daha ilk bebek heyecanı yaşamak isteyen biri olarak internetten baktım ve bayanın biri seval pata üzerine doktor tanımam çok iyi v.s diye yazmıstı,bende gideyim dedim.Başladım görüşmeye ve 2 ay sonra hamile kaldım fakat kendiside şaşırdı erken gebelik diye.Sonrasında 2 ay 1 haftalıkken bebeğimin ilk hareketlerini görmek için gittiğimde bana bişe yok dendi yani bebek görünmüyormuş,bende ve eşimde moraller sıfır 3 kez ultrasona girdiğim halde yaşamadığı belliyken bana dobbler test v.s bisürü şey yaptırıldı bakiye 250tl bagkurluyum bu arada.Kürtaj oldum oda 780 TLona gidişim toplamda bana 1500Tl yi geçti elde bişey yok.Daha bitmedi bebek patalojiye yollandı ve bana parsiyel mol gebelik teşhisi kondu,yani korunmam 1 yıl gebe kalmamam söylendi beyinde tümör ve kanser hücreleri sarar gibi şeyler dendi.Ben oraya sor buraya sor kafayı yiyecek duruma geldim,sonunda eşim prof.Yusuf Ziya Yergök'e götürdü beni ve rapora baktı sağolsun asla öyle bişey yok sen normal düşük yapmışsın kızım dedi.Kısacası Medipol laboratuvarı bir hata yapmış fakat değerlerime bakmaya tenezzül etse Seval hanım mol gebe olmadığımı görecekmiş.Okadar çok gözyaşı döktüm okadar çok uykusuz gece yaşadımki,çok şükür kürtajdan 3.5 ay sonra şimdi 2.5 aylıkhamileyim ve asla ve asla önermiyorum.Ticaret yapıyolar sigortalıya testler özel laboratuvarlardan bile yüksek ücrette.Siz siz olun güzel konuşuyor diye ağzı laf yapıyor diye bakmayın işini araştırın sorun,bana sonradan herkes başka hastanemi bulamadın dedi ama işişten geçmişti. klava:
merhaba bende 1.5 aylık hamileyim henüz hiçbir doktora başlamadım seval patayı düşünüyorum nasıl bi doktor olduğu hakkında arştırma yaptınmı yada seval pataya gidiyomusun? nasıl bi kadın doğum uzmanı olduğu hakkında bilgin varsa banada bilgi verirsen çok sevinirim. kafam çok karışık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?