- Konu Sahibi rengarenkdunyam
Merhaba, benim bir sıkıntım var ama böyle kimseylede paylaşamıyorum, yanlış anlaşılmaktan korkuyorum. Ben üniversiteye gidiyorum ve üniversite başladığından beri sevdiğim birisi var ama bu durum biraz farklı, onun bana karşı tutumu, sahiplenişi, beni ona ısıttı, sevdalandırdı. Ama şöyle bir sorun var o bana kardeşim diyor hep yada abim, ama ben ona o gözle bakmıyorum bakamıyorum abi diyemiyorum ona, bu kadar severken nasıl abi diyebilirim ki ? Düşünüyorum sözlerini hareketlerini birde kardeşim sözünü haraketleri benden hoşlandığını söylerken ağzından çıkan söz yerle bir ediyor kalbimi, ona karşı açıl demeyin bana hem onun iş hayatını hemde kendi okul hayatımı riske sokmuş olurum öğrenci kimliğimle bunu yaparsam, buna hakkım yok. Uzaklaşıyorum ondan, doğrusu bu diyorum bu sefer o geliyor ve neden uzaklaşıyorsun diye soruyor, farklı biri o her ihtiyacım olduğunda yanımda, benim hayatımı, kariyerimi düşünüyor, kafa yoruyor ve bunları sadece kardeşi olarak gördüğü için mi yapıyor ? bana böyle gelmiyor, yoksa ben kendi mi mi kandırıyorum ? Ama seviyorsa da neden açılmıyor... Sevda bu kadar canını acıtır mı insanın ?