yeni günlügün hayirli olsunnnnnnnnnnnnnn
sonunda yapabildin
cok sevdindim vallah böyle daha iyi olur senin icin, hem ne kadar yemissin diye gözünün önünde olur hep.
elestiririz seni canim merak etme
menülerini bekliyorum artik, takipdesin unutma
Saoll Canimmm yaaa Ilk ziyaretcimsinnn :)))
Bu günlük isi senin sayende oldu biliyorsun demiii :)) Evet aksamlari artik tüm günün raporunu vericemmm ay biraz heycan yapdim sanki günlügü acinca kiz
bekliyorum raporlarini ona göre
iyi oldu böyle gercekten, du hast alles im überblick
insallah veririz kilocuklari ve yaza incecik gireriz dimi
Hayırlı olsun canım.
Hoşgeldin aramızaa :) Bence menün güzel ama öğlen sabahtan bir sandviç hazırlayıp onu yesen daha iyi olur. Yanına da ayran oh mis. Çok acıkmış olursun yoksa, akşama yüklenirsin.. Vee çabuk sıkılırsınn. Anladığım kadarıyla geç saatte yiyeceksin yemeğini. O yüzden akşama az yemelisin.. Anneciğini de tembihle çok lezzetli şeyler yapmasın :)) Salata, et, tavuk, sebze. Tatlıya hayırr :)
Ooo süper o zaman. Bu azmin hiç bitmez inşallah. Suyu da çok içiyosun daha ne olsun.. Masa başında çalışmak eminim çok zordur, hareketsiz kalıyosun ama en azından iş yerin çok uzak değilse mutlaka yürü ya da çok uzaksa birkaç durak önce inip yürüyüş yapmış ol. Çok yararlı olur.
Ben sustum artık :))) Yapılacak en güzel şeyleri yapıyormuşsun zaten, örnek aldıklarım arasına girdin bile :))) maşallah diyelim de nazar değmesin..
Hayir kesinlikle susma :) Her insanin baskalarindan ögrenecekleri vardir:) Benim senden veya baskalarindan daha cok ögrenceklerim var :) Belkide sizin benden :)
Yesil cay iciyormusun sen canim ??
Hepimize Masallah :) Buraya gelip günlük acmak bile sanirim en büyük ilk adimlardan biri :) Senin günlügünüde takip etcem artik canim :)
Yok canım yeşil çay midemi bulandırıyor nedense sevemedim gitti ama içmeye gayret edeyim çok iyi geliyormuş.
Hoş geldin canım... Günlüğünü takipteyim....Eminimki isteğin kiloya ulaşacaksın canım yeterki sen vazgeçme,
Kizlaaaaaaaar Bugun en büyük elestiriyi hak ediyom beni dövebilirsiniz( Patronum benden habersiz pizza siparis etmis. bi kapiyi actim pizzaci. 4 dilim pizza yedim bende ögle yemegi niyetine. artik aksama hicbirsey yemicemmmm..
vallah cok kiskandim seni, ne güzel bi is yerimis orasi, sabah kahvaltilar öglen pizzalar
bugün böyle olsun tatlim bosver, aksam bisey yemezsin artik
hoşgeldin aramıza
tez zamanda istediğimiz kiloya ulaşırız hep birlikte inşallah
pizza olayı biraz bozmuş ama kıskanmadım da değil hani
çok seviyorum pizzayı çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?