Sevdanın günlüğü

sevda40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
153
0
26
Sivas
Yaşım 40 boyum 170 kilom 80 yarından itibaren yediğim şeyleri ve yaptığım aktiviteleri yazacağım. Her Çarşamba Günü'de tartıya çıkma günüm olsun. Çalışan bir bayanım ilk defa bir topik açıyorum.İşten fırsat buldukça yazacağım. Katılmak isteyen herkese açığız. Hayırlı olur inşallah.

slm abla benim yasin 22 kilom 80 boyum 1.60 bugün baslicam insallah cogu yere yazdim ama hic devami gelmiyor insallah sen yazarsin hergün bende hergün yazmak istiyorum kilomu ve yediklerimi tabikide siz izin verirseniz

slm abla benim yasin 22 kilom 80 boyum 1.60 bugün baslicam insallah cogu yere yazdim ama hic devami gelmiyor insallah sen yazarsin hergün bende hergün yazmak istiyorum kilomu ve yediklerimi tabikide siz izin verirseniz

tabiiki canım karşılıklı bilgi alışverişi yaparız. Feyz alırız.yazmanda bir sıkıntı yok. Beklerim.

öğlene kadar ne yaptığı yazayım önce;

sabah tartıldım 79,7 gösterdi tartı çarşamba günleri tartılacağım artık

sabah bitip tükenmeyen kan ilaçlarımdan 1 tanesini aç karnıma 1 subardağı su ile içtim
işe geldim saat 09:00 gibi 5 adet parmak büyüklüğünde kepekli grissini yedim
sonra dışarda işim vardı tam 20 dk yürüdüm
şimdi öğle yemeğine ineceğim öncesinde 1 bardak su içtim menüdede kuşbaşılı pide var başka yemek varsa onu tercih edeceğim.

-Akşam eve geldiğimde yemek hazır değildi
Önce 2 mandalin sonra
1kase çorba
1 tabak etli sebze yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
Az yoğurt
Çayla birliktede 1kaşık un helvası yedim

Muharrem ayında oruç tutmak sevap olduğu için yarın kızıma birlikte oruç tutmaya karar verdik.Yatarkende sahur niyetine
Yarım kase çorba
5 kaşık bulgur pilavı
Az yoğurt yedim

Bugün niyetli olduğum için henüz birşey yemedim. Üşüyorum yorgunum vb... 1 bardak çay bile insanı ısıtıyormuş demekki... Öğle arası uyumayı düşünüyorum odamı kitleyip.

Göbeğiniz hızla erisin başlıklı yazı ilgimi çekti sizle paylaşayımm

1-Sebze ve meyve ağırlıklı beslenin. Özellikle gece yenilen yemek, göbek yağının birincil dostudur
2-Akşam karbonhidrat yönünden fakir yiyecekler yiyin
3-Masaj kremleriyle göbeğinizi ovarak masaj yapmak da yağları parçalamak adına etkili
4-Mekik çekmek göbeğe direkt etki edebilir
5-Merdiven inip çıkarken temponuzu düşürmeyin
6-İp atlayın. Böylelikle bacaklarınızdaki kaslar güçlenecek, metabolizmanız hızlanacak.
7-Beyaz şekeri az tüketmek göbeği eritme yöntemlerinden en bilindik olanı, onun yerine esmer şeker yada meyvelerde bulunan doğal şekerlerden faydalanın
8-Araba kullanın (bunu anlamadım işte)

Akşam yemeğinde
1 kase çorba
4 kaşık pilav
4 kaşık yumurta salatası
Az salata
1 mandalin

Bugün oruçluydum
çok üşüdüm halada üşü yorum

20dk eliptik bisiklet yapıp günü sonlandırdım.

Ne yapmam lazımdı derseniz su içmem
Su 2 bardak içtim sevmiyorumsuiçmeyi

İyi geceler günlüğümmm

bende aranıza katılmak isterim ama benim kilo 91 bende diyet yapıyorum

bende aranıza katılmak isterim ama benim kilo 91 bende diyet yapıyorum

hoşgeldin rukiye
yaş kaçtı?
Öğün öğün yediklerimizi ve yaptığımız egzersizleri yazıyorum bende yeni açtım topiği acemi sayılırım.
Ama tek amacım kilo vermek
Önümüzdeki Çarşamba bana bir hafta diyecek bakalım ne kadar vermişim.Yavaş yavaş gidecek kilolara inşallah yavaş ama sağlam adımlarla.

Hafta sonlarında bende diyet bozmaya meyilliyim. Güzel kahvaltılar, günler beni cezbediyor.Ama inşallah bozmayacağım. Bozmayacağım derken katı kurallarım yok. Çünkü nereye kadar hamur işi yada tatlı yemeğeceğiz.Diyelimki hamur işi tatlı yemedik ve zayıfladık. Bir fırsat bulunca dibine kadar yiyeceğiz sonra gelsin kilolar... Tadımlık, ölçülü abartmadan yemek lazım bence...

hoşgeldin rukiye
yaş kaçtı?
Öğün öğün yediklerimizi ve yaptığımız egzersizleri yazıyorum bende yeni açtım topiği acemi sayılırım.
Ama tek amacım kilo vermek
Önümüzdeki Çarşamba bana bir hafta diyecek bakalım ne kadar vermişim.Yavaş yavaş gidecek kilolara inşallah yavaş ama sağlam adımlarla.

Hafta sonlarında bende diyet bozmaya meyilliyim. Güzel kahvaltılar, günler beni cezbediyor.Ama inşallah bozmayacağım. Bozmayacağım derken katı kurallarım yok. Çünkü nereye kadar hamur işi yada tatlı yemeğeceğiz.Diyelimki hamur işi tatlı yemedik ve zayıfladık. Bir fırsat bulunca dibine kadar yiyeceğiz sonra gelsin kilolar... Tadımlık, ölçülü abartmadan yemek lazım bence...

merhaba benim yaş 27 7 aylık kızım var ben diyetisyene gidiyorum belli bir listem var ama ilk beş kiloda spor yok dedi sabah iki dilim kepek ekmeği peynir maydonaz salatalık domaten 5 zeytin açık çay içtiç öğlene ıspanak yiyeceğim inşallah.
bende ilk üç günden sonra bir gözüm döndü dün ama bugün kararım tekrar geldi hafta sonu eşim evde ama dayanacağım katılyorum hiçmi yemeceğiz tabiki yiyeceğiz ama ölçülü asıl olna miktar

yok ya ben diyet filan yapamiyorum aksama kadar gayet güzell gittim ama gece bozdum yaaa uffffff

Cankız bu yaşadığın şey hepimizin başına gelen şey.Sakın pes etme bir öğünde bozduysan diğer öğünde tekrar adapte ol. birde yediklerini devamlı günlüğe yazarsan daha dikkat ediyor insan. Yerkende yediklerini aklında tut ve günlğe nasıl yazacağını düşün. 1 kaşığı bile yaz 3 kaşık pilav 2 bardak su gibi detaylı yaz.

Hadiii hemen tekrar başla. yaş 22 önünde uzun bir ömür var. Çıtı pıtı güzel genç bir kız olmak mı istersin yoksa iri şişko hımbıl bir kız olmak mı seçim senin.
Ben 40 yaşımda olmama rağmen yaşlanınca çok yağlı şişko olmayım diye uğraş veriyorum. Metabolizmam da yavaş sana oranla, düşün artık halimii.

Sabah : 5 adet parmak büyüklüğünde kepekli grissini

öğle : 1 kase çorba
1 tabak haşlama az patates
2 kaşık pilav
2 dilim domates

Back
X