• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdğiniz kişi sesini yükseltse

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşim bağırmaz ki genel de ben bağırırımsositosositoama sonra tatlıya bağlarım hemen...:jeyyar::1hug:

o bagirirsa bende bagiririm olur biter yani cok büyük birsorun degil bence

bağırıo bağırıo başka yerlerden duyuluyo sesi diyorum bana bağırma bağırmıyorum benim ses tonum böyle diyor sonra yine bağrıyor diyorum bağırma ,,,oda diyor sende bağırma tartışırken en çok bağırmalardan kavga büyüyor zaten bugün iki kere ettik küsüm şu anda ona ama küs ayrılmadık öfff mafoldumben

o da bağırır bende..benim için çokta sorun değil..çünkü bende bağırıyorum:)

bağırmaz ama bağırırsada

canı sağolsun. tabi istemem bağırmasını huyu değildir zaten.

insan bazen sinirlerine hakim olamayıp sesini yükseltebiliyor mesela ben :kedi: o bağırmaz kızsada sakince konuşur ama olurda bağırırsa gerçekten büyük bişey yapmışımdır ki sabrı taşmıştır demektir önemli olan bunu başbaşayken yapması yani başkalrına karşı beni rezil etmeden yaparsa ve bağırırken hakaret vs.etmezse sorun olmaz benim için nasıl olsa 5 dak.sonra bağırdığı için üzülüp gönlümü almaya çalışır :asigim:

keşke sadece bağirsa.. bağirmiyor adam mimikleriyle dövüyor resmen.. kızınca buz gibi olur bağirip çağirmaz mimikleriyle gösterir tepkisini sonra da suratını asar oturur.. ben deli danalar gibi bağirrim ama =))

karşı taraf bağırdığında siz onu sessizliğinizle dövün :).. siniri bitince de söylenin. çok etkili bir yöntem bu deneyin.

bi çığlık atarım
kendimide onuda bakırköylük yaparım.delikafadulden

eğer gerçekten haksızsam bana bağırabilir ancak başka türlü bağırtmam kendime

bağırarak konuşur
bağırma hayatım derim sakince
bağırarak konuşmaya devam eder
hayatım sesini yükseltme derim sakince
bağırmaya devam eder
hayatım sesini kıs yoksa cevap vermeyeceğim son uyarım derim yine sakince
sonra sakinleşir güzelce konuşuruz :)

Off ben bağırınca susamıyorum bende bağırıyorum
o dio sesini yükseltme ben diyorum sen yükseltme