• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceğiniz kişiden nasıl emin olup evlendiniz evlilik tavsiyeler

e taksi tutsaymis ya
sabah sabah dolmuş bekleyen halkın günahı ne?
Baya uzak bi mesafeydi taksi daha çok yazar diye düşündü sanırım. Tabi 9 yıl oldu nerdeyse dolmuş daha ucuz olmuştur her halükarda 😂 o kadar haklısın ki ne diyeyim baya kulakları çınlamıştır. Sabah değildi iş çıkışıydı daha beter çınlamıştır 😂

Emin olmadım evlenmeden 4 sene önce eşimi rüyamda gördüm ben seninle evlenecem diyordu şuan 1 buçuk senelik evliyiz yani baya bayaaa pat diye evlendik. Not eşim 10 yada 11 sene önce erkek arkadaşım dı benden ayrılmıştı, sekiz sene sonra tekrar konuştuk hiç görmedim o süre zarfında ve 1 gün içinde evlenelim dedik ben gördüğüm rüyayı unutmuştum nişandan sonra hatırladım 😂😂 tekrar bir not evlilik kararı alıp aileme anlattıktan sonra tekrar öyle yüzyüze görüştük

Çok büyük bi kaza geçirmiştim, yerimden kalkıp tuvalete bile gidemiyodum. Henüz 1 aydır sevgiliydik ve en fazla 2 aydır tanışıyoduk. Bana bakacak kimsem yoktu ve sevgilim yaşadığı şehirden bana bakmak için yanıma geldi. Kardeşim gelene kadar yaklaşık 1 hafta yıkadı, yedirdi, evimi temizledi, tuvalete götürdü. Yatağa 2 bardakla gelirdi, biri su dolu diğeri boş. Dişlerimi fırçalardım bu sayede. Çok zor günlerdi.... yaklaşık 3 ay yattım ve o beni hiç bırakmadı her şeyimle ilgilendi. Ben de bu merhamete kayıtsız kalamadım. Babam yaşım küçük diye evlenmemize izin vermedi 3 yıl bekledik yeni evlendik. Yaşım 29du bu arada asdfgh

iyi akşamlar herkese burada ikinci konum birinci konumdaki yorumlarınız dinledim okunuyu anlatmadım.ilişkiyi dikkatle ilerletmemi söylediniz ona göre davrandım.o kişiyle hala görüşüyoruz 1 yılı geçti ilişkimiz benim ailemden biri kaç kişi biliyor onun ailesiyle ben tanıştım bu sene sınav senem evlilik düşünmüyorum oda maddiyat dolayı düşünmüyor size sorum o kişiyle evleneceğiniz nasıl emin oldunuz nelere dikkat etmeliyim neye önem vermeliyim fikirlerinizi bekliyorum Sanki evlilikten korkuyorum olay ciddiye ulaşınca özellikle düşüncelerinizi bekliyorum.
Merhametli mi, şefkatli mi, kendini onun yanında huzurlu mutlu ve kendin gibi hissediyor musun? Oturup bir konuyu enine boyuna onunla konuşup ortak kararlar verebiliyor musunuz. En önemlisi birbirinize saygılı mısınız? İlerde nasıl bir baba olur hayvanlara nasıl davranır. Bir restoranda garsona nasıl davranır? Ailene nasıl davranır. Onun ailesinin sana bakışı nedir vs vs… Benim eşimle biz mesela evliyiz iki çocuğumuz var ama baş başa kalınca üniversitedeki aşık ile maşuk halimize dönüşüyoruz akşam 20.00da bebeleri yatırıp 🤣

22 yaşındaydım evlendiğimde.beş senedirde beraberdik kendi aramızda yüzüklerimiz vardı. Yani ciddiydi ilişkimiz evleneceğimiz belliydi. Ama şimdiki aklım olsa o yaşta evliliği düşünmezdim.ve beraber aynı şeylerden zevk alamayacağım kişiyi seçmezdim. Biz siyahla beyaz gibiyiz ama 20 senedirde beraberiz. Yıpratıyor ama iki farklı karakter olması. Özellikle yaş alınca eşler birbirine tavizde vermiyor.bana arkadaşlarınla akşam çıkamazsın diyor eskiden olsa dinlerdim şimdi hayır sen çıkarmıyorsan ben kızlarla çıkarım diyorum çıkıyorum mesela.

iyi akşamlar herkese burada ikinci konum birinci konumdaki yorumlarınız dinledim okunuyu anlatmadım.ilişkiyi dikkatle ilerletmemi söylediniz ona göre davrandım.o kişiyle hala görüşüyoruz 1 yılı geçti ilişkimiz benim ailemden biri kaç kişi biliyor onun ailesiyle ben tanıştım bu sene sınav senem evlilik düşünmüyorum oda maddiyat dolayı düşünmüyor size sorum o kişiyle evleneceğiniz nasıl emin oldunuz nelere dikkat etmeliyim neye önem vermeliyim fikirlerinizi bekliyorum Sanki evlilikten korkuyorum olay ciddiye ulaşınca özellikle düşüncelerinizi bekliyorum.
Bir insanın iyi bir insan olması evliliğe uygun olduğu anlamına gelmiyor,çok iyi bir insan saygılı sevgili dersiniz evlenirsiniz sizi sevmez yine ayrılırsınız,evliliğin ilerleyip ilerlemeyeceği aylar yıllar içerisinde anlaşılan birşey o yüzden bu konuya çok takılmayın herşey olacağına varıyor,temelde evet dikkat edilecek şeyler var ama garanti değil,boşanan insanları yadırgayan bir toplumuz yada boşanmayı düşünen insanları boşanmasın diye zorlayan bir toplumuz keşke herkes bu yazdıklarımın bilincinde yaklaşsa boşanan çiftlere ve işlerini kolaylaştırsalar,hem hukuken hemde maddi manevi devletin desteği olsada insanlarda evlenmekten yada boşanmaktan korkmasa.

Çok güzel maşallah bu zamanda çok zor çabalamak isteyen o kadar yokki çünkü seçenek çok gitmek kolay
Seçenek çok falan değil.ona buna, rastgele saçma sapan mesajlar atıp ya tutarsa yapmak seçenek falan değil.100 kişi olsa önünde ilişki yaşayacak 1 kişi bile bulamazsın.hayatın kendine göre kuralları var.teknoloji gelişti ama insan doğası hâlâ aynı.bir ilişkinin gelişim aşamaları var.olması gereken şeyler var.

Emin olamadığınız bir şeyler mi var? Öfke gibi güven gibi durumlarda içinize sinmeyen bir şeyler varsa devam etmeyin.
Evlenmeden önce sinirini bozan yanladı varsa evlilikte düzelmeyecek daha çok gözüne batacak öncelikle bunu göz önüne al.
Yani evlenince değişir dediğin bir şeyler varsa değişmeyecek. Bunu göze alabiliyorsan, bu senin için sorun değilse, yanında huzurlu vs mutluysam, gerçekten seviyorsan, güven duyuyorsan zaten endişen olmuyor. Aksine hemen evlenmek de istiyorsun.
Değişir dediğin bir şeyler varsa o yola girme

Evlendim hala emin değilim🤣 şaka bir yana altı yıl olmuştu bizim çevrede de herkes nişanlanıp evleniyordu biz de aileleri tanıştıralım artık dedik öyle bir başladık.

Emin olamadığınız bir şeyler mi var? Öfke gibi güven gibi durumlarda içinize sinmeyen bir şeyler varsa devam etmeyin.
Evlenmeden önce sinirini bozan yanladı varsa evlilikte düzelmeyecek daha çok gözüne batacak öncelikle bunu göz önüne al.
Yani evlenince değişir dediğin bir şeyler varsa değişmeyecek. Bunu göze alabiliyorsan, bu senin için sorun değilse, yanında huzurlu vs mutluysam, gerçekten seviyorsan, güven duyuyorsan zaten endişen olmuyor. Aksine hemen evlenmek de istiyorsun.
Değişir dediğin bir şeyler varsa o yola girme
Aradığım yorum diyebilirim çoğu zaman güzel geçiyor ama sinirlenip tartıştığımızda veya aşırı öfkelendiğinde kalp kurabiliyor bu aşılamaz durum benim gözümde

Back
X