• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiceği Askerde Olanlar'ın Yeri :)))

Merhaba, asıl bir yer olduğunu bilmiyorum ama bende Bingöl'de olduğu halde diken üstündeyim. Ama her zaman destek ol ona benim tek yapabildiğim o ve emin ol onu ihtiyaç duyduğu tek şey de bu. Benimde sadece elimden o geliyor. Keşke bir bilgi paylaşabilseydim seninle ama tek söyleyebileceğim bu sadece. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba benimde tek yapabildiğim şuan için üzüntümü belli etmemeye çalışıyorum kendisi de yetirnce üzgün biliyorum elimden geldiğince moral verip destek olmaya çalışıyorum.Şuan için hepimizin bol bol dua edip yanlarında olup sabırla beklememiz onlarından bizden bekledikleri bu sadece.İnşallah tüm askerlerimizn Allahın izniyle sevdiklerini kavuşurlar.bu paylaşımın cevap vermen bile yeterli benım için teşekkur ederim..

merhaba benimde tek yapabildiğim şuan için üzüntümü belli etmemeye çalışıyorum kendisi de yetirnce üzgün biliyorum elimden geldiğince moral verip destek olmaya çalışıyorum.Şuan için hepimizin bol bol dua edip yanlarında olup sabırla beklememiz onlarından bizden bekledikleri bu sadece.İnşallah tüm askerlerimizn Allahın izniyle sevdiklerini kavuşurlar.bu paylaşımın cevap vermen bile yeterli benım için teşekkur ederim..

Canım seninki kısa dönem mi uzun dönem mi ? Ve ustalığını tam olarak nerede yapacak ?

Kızlar benim askerim mecburi izin kullandı geldi şuan İstanbul'da. Cenazeleri vardı geldiğine üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Daha görüşemedik inşallah yarın ve salı çarşamba buluşucaz. Size birşey diyeyim mi kızlar bu duyguyu tadın kesinlikle. Biz 7 aydır görmüyoruz birbirimizi ben onu ilk görüntülü aramayla gördüm 7 ay üstüne böyle bir duyguyu onu ilk tanıdığımda bile tatmadım. Ağlıyordum resmen çok karışık duygular hissediyorsunuz. Benim iki gündür kelebekler uçuyor içimde. Ve onunla aynı şehirde olduğunuzu bilmek bile sizin güne huzurlu başlamanızı sağlıyor. Ben hala inanamıyorum keşke bitirmiş olup gelseydi ama bu bile yeterli. Artık kavrulmuştum hasretten. Çok uzun yazdım kusura bakmayın :)

Kızlar benim askerim mecburi izin kullandı geldi şuan İstanbul'da. Cenazeleri vardı geldiğine üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Daha görüşemedik inşallah yarın ve salı çarşamba buluşucaz. Size birşey diyeyim mi kızlar bu duyguyu tadın kesinlikle. Biz 7 aydır görmüyoruz birbirimizi ben onu ilk görüntülü aramayla gördüm 7 ay üstüne böyle bir duyguyu onu ilk tanıdığımda bile tatmadım. Ağlıyordum resmen çok karışık duygular hissediyorsunuz. Benim iki gündür kelebekler uçuyor içimde. Ve onunla aynı şehirde olduğunuzu bilmek bile sizin güne huzurlu başlamanızı sağlıyor. Ben hala inanamıyorum keşke bitirmiş olup gelseydi ama bu bile yeterli. Artık kavrulmuştum hasretten. Çok uzun yazdım kusura bakmayın :)

Canım öncelikle gözün aydın keşke daha iyi sebepler den dolayı gelmiş olsaydı askerin ama böylemis seninde başin sağolsun ayrıca:-(okurken bende kendi mi hayal ettim üç ay oldu gideli ilk göreceğim anı çok merak ediyorum evci çıkabilirse bayramda göreceğim nasipse

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende 3 aydır görmüyorum daha gelmesine 8 ay var ilk defa bu kadar uzun zaman oldu görmeyeli. 4 yıldır sevgiliyiz sanki hiç görmemişim hep telde konuşuyormusuz o 4 yılı beraber yaşamamışız gibi geliyo bazen sabırr biraz daha:50:

Back
X