Ben de 2 sene önce sevgilimle gitmiştim yani annem ben yengem yeğenim ve dedem. O zaman ilişkimizin 9.ayındaydık şimdiyse 41. ayındayız tatile gidene kadar 43. ay olucak.. Bu yaz da gitcez inş süper birşey bencee. Babam duysa öldürür annemi de beni de o ayrı

Biz ev kiralamıştık hemen karşı kapıda da tek odalı biyer vardı orda kaldı yeğenimle sevgilim. Bazen ilk o uyanıp gelip beni kaldırıyordu kalk kalk uykucu diyerek çok güzeldi yaa. Annem benim çoğu şeyimi bilse de tabi biraz yine çekiniyordum. Ayrı kalsak ta sabahtan akşama kadar beraberdik bir tek uyumaya gidiyordu. Sabah öğlen akşam yemekleri hep beraber akşamları kayalıklarda falan oturuyorduk. Ayyy şu an askerde çok özledim bunlar aklıma gelince de daha da çok özledimm ama son 42 gün kavuşucam inşş sevdiğimee..Bu sene belki aynı evde kalcaz ama sevgilimle yeğenim bi oda da yatcak biz de ayrı bi oda da. Ama kesin değil inş aynı ev oluur :) 2 sene önce gittiğimizde de süperdi eminim bu sene sevdiğimle aynı evde uyanmak daha da güzel olucak. Annen baban izin verdi diye çokta abartma tabi mesafeli dur yanı ailenin yanındayken canım :) Eminim çok güzel geçer iyi tatiller size şimdiden..