Sevdiceğim :)

mcery

31.07.2013
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
255
58
43
Merhabalar benim derdim sevdicek Onun için çok endişeleniyorum.Kendisi şuanda diyarbakır-hanide uzman çavuş arada göreve gidiyor bende bilmiyorum ne zaman gittiğini yani aniden işi çıkınca mesaj atamıyor çocuk.Bana gelip anlatınca merakımdan ölüyorum o bana mesaj atana kadar kafamda çok şey kuruyorum.Ve bu halime engel olamıyorum.Ben telaşlandıkca onu arıyorum oda gelince bana bağrıyo zır zır arama diye.Anlattıgını göre askeriyede ortam kötüymüş.Yani yemekleri güzel değilmiş,duş sıkıntısı varmış,altyapı olmadğından net bağlanmıyormuş.Odalar darmış. Çok bunalmış. Ya evlenip ayrı eve çıkıcaz,yada bu işi bırakıcam diyor.Mayısa nişan düğün bir olsun diyor.Ailem düğüne karşı çıkar.Daha önceki konularımı okuyanlar bilir.Ailem sıkıntı yaratıyor.Sevgilimi seviyorum.Oda seviyor ve istiyor.Aileme nasıl derim bu durumu yada anneme nasıl açıklarım,birde evlenince orda lojman verirlermi yoksa ayrı ev mi tutmamız gerekir o kadar bilgisizim ki.Lütfen bana fikir verirmisinz

Son düzenleme:
Diger konularini bilmiyorum aydinlatirsan; annen neden karsi cikar?

Canım şartların iletişimin zor olduğu doğru. Gerçekten doğu görevi sıkıntılı biraz. Benim eşimde telefonlara cevap veremezdi ben beni sevmiyor diye düşünürdüm hep falan . Ama kazın ayağı öyle değil şimdi anladım zor şartlarda yaşıyorlar stres çok fazla oluyor mesai saatleri batıya göre fazla, evet tek oda da 4 5 kişi kalabiliyorlar seviyorsan üstüne gitme idare ediver. Lojman konusuna gelince çıkabilir de çıkmayabilirde canım o yerdeki lojman sayısına ve eşinin puanına göre değişir. Ama doğuda lojmanda oturuluyor diye biliyorum.

konuşma konusu sıkıntılı canım evet... kafanda boşuna kurup durma; bir anda çıkabiliyorlar göreve; dediği gibi o seni aramadan da arama mümkünse. eşim zamanında "sen ararsın ben uygun değilsem açmam" demiş olsa da zır zır aramam tartışmamıza neden olmuştu ve bir daha yapmamıştım. mesaj at günde 1-2 kere fazla da değil o kadar. onda da " merak ediyorum" vb. onu da rahatsız edecek şeyler değil de sevgi sözcükleri falan olabilir. sakın "günaydın" falan da yazma dalga geçiyormuşsun gibi algılayabilir.
bir gece nette konuşurken önce pat diye net kesildi telefona geçtik o sırada elektrikler kesildi; telefon da kesilir belki birazdan merak etme sakın demişti. o akşamki konuşmamızı hiç unutamam. bir daha arayana kadar ben ben değildim sankibu biri sadece...

şimdi yeni diye öyle gelebilir. bazı yerlerde odalar çok dar ve bir odada 8 kişi kaldıkları bile oluyor. ve azcık canımlı konuşsa dalga konusu oluyor. bir de kendi aralarında ağızları bozuk konuşabiliyorlar duymanı istemiyor da olabilir.
lojman çıkabilir de çıkmayabilir de... ama daha yeni başladığından daha öncelikliler vardır, zor çıkar.sıksın dişini birazcık, çok erken pes etmiş.

Erken pes etti evet ama bu kadar tahmin etmiyordu demekk.Bende zır zır aradm o yüzden kaçkere kavga ettik. İnşAllah ailemin rızası olurda nişan yaparız. Kıyamamm ya netleri bile yok sıkılıyolar.Sabret izmiri yaptın burayıda yaparsın dedim

Evet çok zormuş bende ilk defa öğrendim.Rabbim yardımcıları olsun.

mesajını okuduktan sonra eşimin eski fotoğraflarına baktım canım. gerçekten çok zor bir ortam, odalar da öyle... izmir'de hafta sonu gezecek yerleri vardı en azından; burada o da yok.
inşallah yaparsınız nişanı; ama burada sen sabrını sükunetini korumalısın.
net olmaması kötü olmuş. eşimin kaynıma ilk söylediği şey "bilgisayar al patlarsın sıkıntıdan yoksa"
biraz zaman geçsin alışır ama; düşün eşim ankara'ya geldiği ilk zamanlar oradaki ortamlarını özlüyordu.

Kolay gelsin valla. Hangi şehir bu arada?

Evet şimdi çıkamıyolarlar.Çıksalarda 1 gün oda kime yeterki..
Bugün oda sipariş verdi Bilgisayar aldık işletim sistemini kurdurup yollucam.Müzik ve Film atıcam içine oyun yükletcem..
Büyük sabır gerek sabrediyorum bakalımm..
Çok özlüyorum,özledikçede kavga edesim geliyor

Alışkanlık olamaz mı arkadaşım? Her zaman ağlamak mı lazım.Her zaman elif gibi dimdik durulmalı hayata.
Ağla diye bir laf çıkmadı benim ağzımdan, ciddi bir probleminden bahsederken gülen insan garip bir insandır bana göre. Derdini anlatıyorsun gülerek, bir de dimdik durmak diyorsun.. Ve yazdıklarından zaten dimdik duramadığın besbelli..

konu sahibesi.sevdiceğim de uzman çavuşluk düşünüyordu bi ara.sürekli yer değiştiryorlar mı? ben devlet memuru olucm kısmetse evlendiğimizde ben sürekli yer değiştiremem.bizi için sorun oluşturur mu acaba :??

5 yılda bir değiştiriyorlar canım sabit yerleri yok diye biliyoru.Eş tayiniyle gidebilirsin canım senden evlendikten sonra

canım ailen izin vermiyorsa nasıl olacak
Canın Annem biliyor,babam istemiyor diye pek gönlü yok ama ben isteyip direttikten sonra er yada geç olur diye düşünüyorum.Çünkü Vazgeçmek gibii bir düşüncem yok.Gerekirse babamı karşıma alıp senden sonra güvenip sevdiğim tek adam bu baba vazgeçmem ben sende gel kabul et derim

asker adam zor adam benim kocamda daha sözlenmemiştik askere gitti 70 gün bekledim onu deliye döndüm oda mardinde yapmıştı ama sizinkinin mesleğiymiş birde Allah yardımcın olsun pskolojısıyle uğrasıcaksın devamlı

Bazen gülücükler derdi saklamak için sığınılcak limandır arkadaşım,ben öyle düşünüyorum.Yorumun içinde teşekkür ederim,evet duramıyorum çünkü sevdiceğimi çok özledimm hasret kaldım

Aynen benimki tunceli kocakoçda yaptı zamn geçmedi sanki.Rahattık ama aklım ondaydı sabahlara kadar telde konuşurduk ahh ah.. Moral veriyordm hep hala veriyrm kurban olurumm ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…