Aynen benimki tunceli kocakoçda yaptı zamn geçmedi sanki.Rahattık ama aklım ondaydı sabahlara kadar telde konuşurduk ahh ah.. Moral veriyordm hep hala veriyrm kurban olurumm ya :))
ayy o telefon ısı bırde bende ısten 8 de gelırdım sabahın 5 ıne kadar telefonda konuşurdum kendını yalnız hıssetmesın dıye 1 saatlık uykuyla ıse gıderdım o gelene kadar her gunum 1 saatlık uykuyla yada uykusuzlukla gercmıstı
Diyarbakır zaten zor hani de çok feci bir yer. Allah yardımcınız olsun.
Lojmanlar var ama evlenip oralara gitmek ister misiniz ki... gerçekten çekilecek yerler değil alışkın olmayanlar için.
Canın Annem biliyor,babam istemiyor diye pek gönlü yok ama ben isteyip direttikten sonra er yada geç olur diye düşünüyorum.Çünkü Vazgeçmek gibii bir düşüncem yok.Gerekirse babamı karşıma alıp senden sonra güvenip sevdiğim tek adam bu baba vazgeçmem ben sende gel kabul et derim
Diyarbakır zaten zor hani de çok feci bir yer. Allah yardımcınız olsun.
Lojmanlar var ama evlenip oralara gitmek ister misiniz ki... gerçekten çekilecek yerler değil alışkın olmayanlar için.
ayy o telefon ısı bırde bende ısten 8 de gelırdım sabahın 5 ıne kadar telefonda konuşurdum kendını yalnız hıssetmesın dıye 1 saatlık uykuyla ıse gıderdım o gelene kadar her gunum 1 saatlık uykuyla yada uykusuzlukla gercmıstı