sevdicegimin dogum günü

konu açmaya bile gerek yok böyle bişey için

el emeği şeyler çok güzel ve anlamlı oluyor bir pasta yapın yanına da el emeği bişeyler hazırlayın netten araştırabilirsiniz el emeği hediyeler diye

Mesela kurabiye
Bardak yaptirabilorsin 15 liraya yapıyorlar.
İlimizin resmini bastir üstüne.

hediye olarak t shirt bile alabilirsin. giydikçe gittiği yerlere seninle gitmiş olur

Kaç yasında nerede öğrencisin yani ailenin yaninda misin bilmiyorum. Ama üniversite gibi geldi. O yüzden şöyle bir plan yapmak geldi aklıma. Bulunduğunuz yerde güzel bi mekan bulun. Piknik alanı gibi. Pasta içecek kurabiye cips cerez vs bir güzel masa kurun. Aksam yemeği gibi hazır birşeyler yada. Aksam onu oraya getittirin. Hem başbaşa hem romantik hem öğrenci usulü olur. Hatta telefonunuza güzel müzikler atin dans edersiniz belki. Belki de bir dilek balonu yakarsiniz.
Benim aaklıma bu geldi şuan.

yıllaaaaar önce üni deyken sevgilimin doğum günüydü. bu konuda çok kafa patlatmıştım hem de final haftasıydı :/ neyse neler yaptım onu anlatayım. sevgilim 21 yaşına girecekti sanırım. ben 21 tane mektup yazdım. ama bu mektuplar sayfayı dolduran cinsten değil tabi, o kadar ne bulup da yazıcam mesela birinci mektuba, bugün şirin mi şirin dünya tatlısı bi bebek dünyaya geldi, 2 ay daha tutamamış kendini aynı ayda doğacaktık ne güzel... falan filan gibi hem esprili hemde duygusal bir kaç cümle yazmıştım. her mektubun arkasına da 1 den 21e sayılar yazdım sıraladım. mektupları ahşap bir kutuya sırasıyla koydum ve o zamanlar gül mevsimiydi, okulun bahçesinden bir kaç tane kopardım o yaprakları da mektubun üzerine serpiştirdim. kutuyu açtığında inanılmaz güzel koktuğunu söylemişti :) bu kutunun yanına hediyesini de almıştım. Finallerim olduğu için doğum günü zamanı yanında olamayacağım için kargo olarak gönderdim. çooooook mutlu olmuş çok duygulanmıştı... ama hepsi boşunaydı tabi ayrıldık

Vayy harikaymissss bende yapcam bunu :d

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar sevgilimin dogum günü birazcık odun ve öğrenciyim sizce ne yapabilirim

bende kurabiye tavsiyesi verebilirim en az 10-12 tane yapıyorlar zaten her bir kurabiyeyi ayrı özel anılarla ilgili yaptırabilirsin mesela tanısma tarihiniz, aranızda gecen espiriler vs.. :)

Vayy harikaymissss bende yapcam bunu :d

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yap yap :) ben duygusal biri olduğum ve duygularımı da yazarak anlatmayı sevdiğim için böyle şeyleri daha çok tercih ediyorum. mesela şu anki nişanlım için, onun ilk doğum gününde de benzer birşey yapmıştım. onda 3 mektup yazdım. metuplar uzun uzun tabi. nişanlımla daha öncesinden 10 yıllık bir arkadaşlığımız olduğu için mektuplar da ona göre şekillendi. birinci mektubumuz 'geçmiş', sadece sevgili olmadan önceki hayatımızla ilgili bir yazıydı. ikinci mektup 'şimdiki zaman' sevgililik dönemimiz neler yaşadığımız falan filan veeee üçüncü mektup ise arkasında 'geleceğimiz' yazan bir mektuptu ve bomboş tertemiz bir sayfaydı...
demekki neymiş çok mektup yazmıycaksın, 3 tane yazıcaksın ve onunla evleneceksin böyle işte kızlar fikirler benden yapması sizden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…