- Konu Sahibi sormanehald
kızlar sevgilimin dogum günü birazcık odun ve öğrenciyim sizce ne yapabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence pasta yapabilirsin :)) ve kucuk bi hediye alirsin. Ben yildonumumuzde yaptim sevgilime cok hosuna gitti
pasta alıcam balık alıcam ıkı tane bırı ona bırı bana bıde yanına kucuk bı hedıye alıcama ma bu ne olabılır?
konu açmaya bile gerek yok böyle bişey için
el emeği şeyler çok güzel ve anlamlı oluyor bir pasta yapın yanına da el emeği bişeyler hazırlayın netten araştırabilirsiniz el emeği hediyeler diye![]()
yıllaaaaar önce üni deyken sevgilimin doğum günüydü. bu konuda çok kafa patlatmıştım hem de final haftasıydı :/ neyse neler yaptım onu anlatayım. sevgilim 21 yaşına girecekti sanırım. ben 21 tane mektup yazdım. ama bu mektuplar sayfayı dolduran cinsten değil tabi, o kadar ne bulup da yazıcammesela birinci mektuba, bugün şirin mi şirin dünya tatlısı bi bebek dünyaya geldi, 2 ay daha tutamamış kendini aynı ayda doğacaktık ne güzel... falan filan gibi hem esprili hemde duygusal bir kaç cümle yazmıştım. her mektubun arkasına da 1 den 21e sayılar yazdım sıraladım. mektupları ahşap bir kutuya sırasıyla koydum ve o zamanlar gül mevsimiydi, okulun bahçesinden bir kaç tane kopardım
o yaprakları da mektubun üzerine serpiştirdim. kutuyu açtığında inanılmaz güzel koktuğunu söylemişti :) bu kutunun yanına hediyesini de almıştım. Finallerim olduğu için doğum günü zamanı yanında olamayacağım için kargo olarak gönderdim. çooooook mutlu olmuş çok duygulanmıştı... ama hepsi boşunaydı tabi ayrıldık
![]()
Vayy harikaymissss bende yapcam bunu :d
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.