- 29 Eylül 2014
- 197
- 79
- 43
yaşlarımız 25 ve biz evlenemiyoruz. peki neden ben memurum o özelde çalışıyor diye. durumları iyi çok kötü değil Allaha şükür. ama olmuyor işte. ben 2 yıldır onunla nişan evlilik hayali kuruyordum.. kimse benim içimi sevgimi bilemezki
aileler daha tanışmadılar bile nasıl bu kadar öngarlı davranabiliyorlar. benim teyzem evlendiği zaman memurdu ve eski eşi işsizdi. sevdikleri için ona onay verdiler. ama benim ne suçum var. ben teyzemle bir değilim ki. aynı şeyleri yaşayıp yaşamicamı sadece Allah bilir. çok zoruma gidiyor bana böyle davranmaları. babam olmadığı için bütün dayı dede hepsinin tek tek onayını alıyorum.. 1 baban olmadığı için 10 baba oluyor başıma.. benim ne günahım var. biri evet dese biri gönlüm yok razı değilm bu evliliğe diyor.. çok çaresizim. duadan başka yapacak hiç bir şeyim yok. bir tek annem bana destek herkese kızım istiyor diyor ama dedem ve dayımlar ne halleri varsa görsünler demiş. sanki ben çok büyük bir hata yapmışım gibi beni teyzemin yaşadıklarıyla kıyaslıyorlar..