Canım annen tamam diyorsa iş bitmiştir. Dayı dede vs kapını kapattığında dışarda kalır. Böyle saçma bahanede duymadım özelde çalışıyor diye... Nasıl bu şekilde kaderinle oynarlar. Bu çok büyük bir kötülük. 25 yaş küçük değil yetişkin bir kadınsın. Kendi kararlarını alıp sonuçlarına yime kendin katlanacak yaştasın. Benden sana tavsiye kimseyi hayatına bu kadar müdehale ettirme. Bugün canım yandı desen kaçı gelipte merhem olabilecek acabada mutluluğun için izin alman gerekiyor. İş bulunur. Yeterki evleneceğin adamın çalışmakta gönlü olsun sorumluluk duygusu vicdanı ve saygısı olsun. Zaten insan kirasını faturalarını ödeyebilse işine yetecek kadar eşyası olsa az buçukta karnını doyursa daha ne ister? Huzur olsun aşk olsun gerisi hikaye.
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş hesabı ailende temkinli davranıyorlar.
Sen sevginden vazgeçme ve üstlerine git. Umarım hakkında hayırlısı olur..
her baştan bir ses çıkar
herkesin gönlünü yapmaya çalışırsan hiçbi işin yürümez ki..
25 yaşında dedenden dayından onay mı alıyorsun?
İstememelerine göre damat adayında bir elsi özellik görmüşlerdir muhtemelen.Neyi sorun yapıyorlar.Karakterini mi?Maddi sorunlar mı?Ailesi mi?
annen onaylıyorsa diğerlerinede yanında olmak düşer..ama dedenler dayınlar durumu abartmış...annenle konuş nasıl bir yol izleyelim diye..oda dayınla yada dedenle konuşsun ben kızımın sevdiği insanla evlenmesini iztiyorum..telli duvaklı gelin olduğunu görmek istiyorum benim razım var bu evliliğe..sizden istesinler diyorum falan desin bakalım ne dicekler...
Bu aralar sizin durumuzda olan çok arkadaş duyuyorum. Neden memur özel ilişkisi olmuyor. Kuzenim ögretmen sürekli baskı görüyor öğretmen biriyle evlen diye. Bir arkadaşım kendisi psikolog sevgilisi özelde çalışıyor diye ailesi vermiyor. Gerçekten Allah yardımcınız olsuın. Aileler çocukları için iyi şeyler isteme olayını aşıyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?