sevdiceğimle kavuşamıyoruz :(

cutess

sende başını alıp gitme ne olur...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
197
79
43
yaşlarımız 25 ve biz evlenemiyoruz. peki neden ben memurum o özelde çalışıyor diye. durumları iyi çok kötü değil Allaha şükür. ama olmuyor işte. ben 2 yıldır onunla nişan evlilik hayali kuruyordum.. kimse benim içimi sevgimi bilemezki aileler daha tanışmadılar bile nasıl bu kadar öngarlı davranabiliyorlar. benim teyzem evlendiği zaman memurdu ve eski eşi işsizdi. sevdikleri için ona onay verdiler. ama benim ne suçum var. ben teyzemle bir değilim ki. aynı şeyleri yaşayıp yaşamicamı sadece Allah bilir. çok zoruma gidiyor bana böyle davranmaları. babam olmadığı için bütün dayı dede hepsinin tek tek onayını alıyorum.. 1 baban olmadığı için 10 baba oluyor başıma.. benim ne günahım var. biri evet dese biri gönlüm yok razı değilm bu evliliğe diyor.. çok çaresizim. duadan başka yapacak hiç bir şeyim yok. bir tek annem bana destek herkese kızım istiyor diyor ama dedem ve dayımlar ne halleri varsa görsünler demiş. sanki ben çok büyük bir hata yapmışım gibi beni teyzemin yaşadıklarıyla kıyaslıyorlar..

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş hesabı ailende temkinli davranıyorlar.
Sen sevginden vazgeçme ve üstlerine git. Umarım hakkında hayırlısı olur..

Canım annen tamam diyorsa iş bitmiştir. Dayı dede vs kapını kapattığında dışarda kalır. Böyle saçma bahanede duymadım özelde çalışıyor diye... Nasıl bu şekilde kaderinle oynarlar. Bu çok büyük bir kötülük. 25 yaş küçük değil yetişkin bir kadınsın. Kendi kararlarını alıp sonuçlarına yime kendin katlanacak yaştasın. Benden sana tavsiye kimseyi hayatına bu kadar müdehale ettirme. Bugün canım yandı desen kaçı gelipte merhem olabilecek acabada mutluluğun için izin alman gerekiyor. İş bulunur. Yeterki evleneceğin adamın çalışmakta gönlü olsun sorumluluk duygusu vicdanı ve saygısı olsun. Zaten insan kirasını faturalarını ödeyebilse işine yetecek kadar eşyası olsa az buçukta karnını doyursa daha ne ister? Huzur olsun aşk olsun gerisi hikaye.

ona okadar güveniyorum ki 3 yıldır yanımda bana hep destek. teşekkür ederim tavsiyeler için. vazgeçmem asla sevdiğimden Allah razı olsun

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş hesabı ailende temkinli davranıyorlar.
Sen sevginden vazgeçme ve üstlerine git. Umarım hakkında hayırlısı olur..

ama her insan aynı değil herşeyi Allah bilir bunu anlamıyorlar inşallah hayırlısı olur çok teşekkür ederim

her baştan bir ses çıkar
herkesin gönlünü yapmaya çalışırsan hiçbi işin yürümez ki..

ben hep dedeme güvenirdim. her zaman sevenin ahı alınmaz derdi sizi çöpcü de istese ben verrim derdi ama ençok o yoluma taş koydu.. tek yapabildiğim dua başka elimden bişe gelmiyor

annen onaylıyorsa diğerlerinede yanında olmak düşer..ama dedenler dayınlar durumu abartmış...annenle konuş nasıl bir yol izleyelim diye..oda dayınla yada dedenle konuşsun ben kızımın sevdiği insanla evlenmesini iztiyorum..telli duvaklı gelin olduğunu görmek istiyorum benim razım var bu evliliğe..sizden istesinler diyorum falan desin bakalım ne dicekler...

İstememelerine göre damat adayında bir elsi özellik görmüşlerdir muhtemelen.Neyi sorun yapıyorlar.Karakterini mi?Maddi sorunlar mı?Ailesi mi?

25 yaşında dedenden dayından onay mı alıyorsun?

evet çünkü ben babasız büyüdüm. onlar her zaman yanımda oldular. ama bu konuda yanımda değillermiş çok yanılmışım. keşke bu yaşıma kadar umursamasaydım.

İstememelerine göre damat adayında bir elsi özellik görmüşlerdir muhtemelen.Neyi sorun yapıyorlar.Karakterini mi?Maddi sorunlar mı?Ailesi mi?

sadece memur olmamasını sorun ediyorlar. çünkü daha tanışmadılar bile.

annem çokk sessiz ve sessiz olunca çok üzerine geliyorlar.. ama bunu akşam bi konuşayım annemle çok teşekkür ederimm çok

Bu aralar sizin durumuzda olan çok arkadaş duyuyorum. Neden memur özel ilişkisi olmuyor. Kuzenim ögretmen sürekli baskı görüyor öğretmen biriyle evlen diye. Bir arkadaşım kendisi psikolog sevgilisi özelde çalışıyor diye ailesi vermiyor. Gerçekten Allah yardımcınız olsuın. Aileler çocukları için iyi şeyler isteme olayını aşıyor artık.

ama sevenin ahını hiç düşünmüyorlar. bizim kızımız sevmiş demiyorlar.. Allah hepimizin yanında olsun inşallah

Canım ya seni o kadar çok iyi anlıyorum ki. Bende babasız büyüdüm dayılarım dedem sahiplendiler hep beni. Şimdi onlarında gönülleri olsun istiyorsun. Benimde başımdan böyle bi olay geçtiğinde bende hepsinden tek tek onay almak zorunda kalacağım.
Mümkün olduğu kadar kimseyi kırmayıpta kabul ettirmeye bak eninde sonunda kabullenecekler. Benim annemide vermek istememiş dedem. Kaçar gider bi daha göremeyiz diye vermek durumunda kalmış. Allah yardımcın olsun

bizdede herkes karışır olaylara koca koca adamlar her konuda fikir sahibi maşallah ben daha okul bitmeden istemeye geliyorlar haberiniz olsun isteyen gelir yanımda durur istemeyen kendi bilir deyip posta koymuştum çünkü annem babam sen bilirsin demişti diğerlerine de laf söylemek düşmez.. anneniz arkanızdaysa gerisi tırt önemseme..

doğru insan olduğunu düşünüyorsan hiiiç kimseyi dinleme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…