- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay leleee benm zalım kocam hiç yapmiyo böyle şeyler,1 kere yapti o zamanda kafasina saksı neyin düşmüştü herhal![]()
Ayyy ne romantik 110 yaşında ölen dedem geldi aklımaa.. oda 3 eşine böyle sadıktıı...
hayır değil gerçek canım dedem 110 yaşında vefat etti ettiğinde maşallah 70 lik delikanlı gibiydi ve 3 kez evlendi .ilk babaannemden 7 çocuğu olmuş onunla 20 yıl yaşamış babaannem hastalanıp ölmüşş iki sene durmamış dedem ikinci evliliğini yapmış ondanda 4 çocuğu olmuş evlendiği ikinci babaannem hastalanmışş ve onunlada 11 sene yaşamışlar 3 .. evliliğinide 66 yaşında yapmış dedem ondan çocuğu olmamış ama çok istemiş rahmetli.. olsun diye ama 3 babaannemiz haliyle yaşlıydı ve hormon meselesi tabi 86 yaşına geldiğinde dedem 3 ..eşinide kaybetmiş.. ve sen gerisini düşün 110 yaşına kadarda bekar yaşamış adamcağız ve amcam anlatır çok istemiş evlenmeyinde büyük amcamlar izin vermemişler.. bide kendisi anlatırdı eşlerini görmüş rüyasında hacı evlenme sabret diye sonrada evlenmekten vazgeçti dedem.. çok mükemmel bir adamdı RABBİM rahmet etsinn.. mekanı cennet olsun dedeciğimin..İroni dimi
Haaa ben üç tane eşi birden vardı sandım. Üçüncü eşi demişsin. Amin canım Allah yerini mekanını cennet etsin..hayır değil gerçek canım dedem 110 yaşında vefat etti ettiğinde maşallah 70 lik delikanlı gibiydi ve 3 kez evlendi .ilk babaannemden 7 çocuğu olmuş onunla 20 yıl yaşamış babaannem hastalanıp ölmüşş iki sene durmamış dedem ikinci evliliğini yapmış ondanda 4 çocuğu olmuş evlendiği ikinci babaannem hastalanmışş ve onunlada 11 sene yaşamışlar 3 .. evliliğinide 66 yaşında yapmış dedem ondan çocuğu olmamış ama çok istemiş rahmetli.. olsun diye ama 3 babaannemiz haliyle yaşlıydı ve hormon meselesi tabi 86 yaşına geldiğinde dedem 3 ..eşinide kaybetmiş.. ve sen gerisini düşün 110 yaşına kadarda bekar yaşamış adamcağız ve amcam anlatır çok istemiş evlenmeyinde büyük amcamlar izin vermemişler.. bide kendisi anlatırdı eşlerini görmüş rüyasında hacı evlenme sabret diye sonrada evlenmekten vazgeçti dedem.. çok mükemmel bir adamdı RABBİM rahmet etsinn.. mekanı cennet olsun dedeciğimin..
AMİNNNNHaaa ben üç tane eşi birden vardı sandım. Üçüncü eşi demişsin. Amin canım Allah yerini mekanını cennet etsin..
benim esim de hep havaalaninda cicekle bekler operek karsilar. ama yaslaninca boyle gizli videosu yayilsa karizma gitti diye delirir cekenleri dava eder heralde
arkadaslarinin ailesinin yaninda koluma dahi girmeyen adam bu![]()
cocuklari falan cekiyolar da hakkaten yasli insanlarin awwww so sweetvalla o da aklıma gelmedi değil, tamam çok şirinlerde gizlice çekmişler nerde kaldı özel hayatın gizliliği![]()
cocuklari falan cekiyolar da hakkaten yasli insanlarin awwww so sweet
diyerek paylasilmasini dogru bulmadim ben dehe torunlari yaptiysa baska
ahahahahahahhyok ikiside değil sanırım, galiba zenci bi adamın facebookundan yayılmış bu, aileden biri çekmemiş yani yabancı, en azından ben öyle algıladım, ama öyledir değildir bilemem, araştırır bulursun şimdi rezil olmıyım![]()