Sevdiği Kadını Havaalanında Elinde Çiçeği ile Bekleyen Yaşlı Adamın Heyecanlı Anları

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Eşine milyonda bir rastlanacak sevgi! Yaşlı adam sevdiği kadını elinde çiçeği ile tüm heyecanıyla bekliyor.

Aşka İnanç Tazelendi!!!
https://o nedio.com/haber/sevdigi-kadini-havaalaninda-elinde-cicegi-ile-bekleyen-yasli-adamin-heyecanli-anlari-583296

Son düzenleme:
çok tatlılar ya... videoyu eklemeyi beceremedim arkadaşlar, linki adres çubuğunda o ve n yi birleştirip izleyin derim

videosunu ekleyebilirseniz eklerseniz sevinirim arkadaşlar, youtube da bulamadım

Vay leleee benm zalım kocam hiç yapmiyo böyle şeyler,1 kere yapti o zamanda kafasina saksı neyin düşmüştü herhal:110:

hayır değil gerçek canım dedem 110 yaşında vefat etti ettiğinde maşallah 70 lik delikanlı gibiydi ve 3 kez evlendi .ilk babaannemden 7 çocuğu olmuş onunla 20 yıl yaşamış babaannem hastalanıp ölmüşş iki sene durmamış dedem ikinci evliliğini yapmış ondanda 4 çocuğu olmuş evlendiği ikinci babaannem hastalanmışş ve onunlada 11 sene yaşamışlar 3 .. evliliğinide 66 yaşında yapmış dedem ondan çocuğu olmamış ama çok istemiş rahmetli.. olsun diye ama 3 babaannemiz haliyle yaşlıydı ve hormon meselesi tabi 86 yaşına geldiğinde dedem 3 ..eşinide kaybetmiş.. ve sen gerisini düşün 110 yaşına kadarda bekar yaşamış adamcağız ve amcam anlatır çok istemiş evlenmeyinde büyük amcamlar izin vermemişler.. bide kendisi anlatırdı eşlerini görmüş rüyasında hacı evlenme sabret diye sonrada evlenmekten vazgeçti dedem.. çok mükemmel bir adamdı RABBİM rahmet etsinn.. mekanı cennet olsun dedeciğimin..

hayır değil gerçek canım dedem 110 yaşında vefat etti ettiğinde maşallah 70 lik delikanlı gibiydi ve 3 kez evlendi .ilk babaannemden 7 çocuğu olmuş onunla 20 yıl yaşamış babaannem hastalanıp ölmüşş iki sene durmamış dedem ikinci evliliğini yapmış ondanda 4 çocuğu olmuş evlendiği ikinci babaannem hastalanmışş ve onunlada 11 sene yaşamışlar 3 .. evliliğinide 66 yaşında yapmış dedem ondan çocuğu olmamış ama çok istemiş rahmetli.. olsun diye ama 3 babaannemiz haliyle yaşlıydı ve hormon meselesi tabi 86 yaşına geldiğinde dedem 3 ..eşinide kaybetmiş.. ve sen gerisini düşün 110 yaşına kadarda bekar yaşamış adamcağız ve amcam anlatır çok istemiş evlenmeyinde büyük amcamlar izin vermemişler.. bide kendisi anlatırdı eşlerini görmüş rüyasında hacı evlenme sabret diye sonrada evlenmekten vazgeçti dedem.. çok mükemmel bir adamdı RABBİM rahmet etsinn.. mekanı cennet olsun dedeciğimin..
Haaa ben üç tane eşi birden vardı sandım. Üçüncü eşi demişsin. Amin canım Allah yerini mekanını cennet etsin..

benim esim de hep havaalaninda cicekle bekler operek karsilar. ama yaslaninca boyle gizli videosu yayilsa karizma gitti diye delirir cekenleri dava eder heralde :KK70:
arkadaslarinin ailesinin yaninda koluma dahi girmeyen adam bu :KK70:

valla o da aklıma gelmedi değil, tamam çok şirinlerde gizlice çekmişler nerde kaldı özel hayatın gizliliği:confused:

valla o da aklıma gelmedi değil, tamam çok şirinlerde gizlice çekmişler nerde kaldı özel hayatın gizliliği:confused:
cocuklari falan cekiyolar da hakkaten yasli insanlarin awwww so sweet
diyerek paylasilmasini dogru bulmadim ben de :D he torunlari yaptiysa baska

cocuklari falan cekiyolar da hakkaten yasli insanlarin awwww so sweet
diyerek paylasilmasini dogru bulmadim ben de :KK70: he torunlari yaptiysa baska

yok ikiside değil sanırım, galiba zenci bi adamın facebookundan yayılmış bu, aileden biri çekmemiş yani yabancı, en azından ben öyle algıladım, ama öyledir değildir bilemem, araştırır bulursun şimdi rezil olmıyım:KK70::KK70:

yok ikiside değil sanırım, galiba zenci bi adamın facebookundan yayılmış bu, aileden biri çekmemiş yani yabancı, en azından ben öyle algıladım, ama öyledir değildir bilemem, araştırır bulursun şimdi rezil olmıyım:KK70::KK70:
ahahahahahahh :D

Back
X