Sevdiğii halde boşananlar dönüş mümkün mü?

yalnizlar kumsali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
52
4
1
39
Arkadaşlar merhaba.biz boşandık.10 aylık bir yavrumuz var.sorun benim doğumdan sonra özellikle ev düzenini sağlayamamam öfke krizlerim bebeğime bişey olacak korkusuyla sürekli el yıkamam..sorun bunlardı.ev işleri konusunda beni sürekli eleştiriyordu.benim de çok iyi olduğum söylenemez ev işlerinde ama çok çabalafım.ama o sadece eleştirdi.şöylr olmazsan ben dayanamam boşanırım böyle olmazsan boşanırım vs...
Zaten sevgisini ilgisini gösteremeyen bir adam.40 kusur yasında.sevgi benim için en son sırada sevgisizlikten bozmam yuvamı diyordu ama sevmediğim için her hareketin batıyor da diyordu.
Boşandık 2 ay olacak.bebegini görmeye geliyor.nafakayı veriyor.ama benim şöyle bir salaklığım oşdu.boşandıktan sonra evden hemen çıkmadım.2 hafta kadar aynı evde yaşamaya devam ettik.bu süreçte cok fazla cinnet geçirdik kavgalar oldu.adam yoksa boşandıktan sonea pişnandı vicdanı rahat değildi.yeniden evleniriz sen de kendini düzeltirsin diyordu.ama iki haftanın sonunda o şiddetli kavgalardan sonra asla olmaz.herkea yoluna dedi.şu ara sağlık sorunları da var.ben onlarla ilgilenecem diyor.evililik düşünmüyorum diyor.karşına biri çıkarsa evlen diyor.
O bunnları söyleikçe kalbimin ortasına bıçak inmiş gibi hissediyorum.
Hemen çıksaydım evden o kavgalarımız olmasaydı bu adam peşimden gelecekti.
Hanmlar bana tavsiyeleriniz nelerdi.pişman olsun üzülsün istiyorum.bu mümkün mü?sizler boşandıktan sonra eşiniz pişman oldu mu neler yaptınız bu süreçte?

Uzulerek soyluyorum ikinizde ne istediginiz bilmiyorsunuz ve ikinizde psikolojik problemleri var.bir evlilikte biri digerini toplayacak vaziyette olamiyorsa denge saģlanamiyorsa o evlilik oyle ya da boyle biter.
Ikinizde dagitiyorsunuz kafalari evleri ortsliği.
Nasil gelicekti baskasiyla evlen diyormus size ve sevmediğini soyluyormus.
Ya da siz yuvanizi psikolojik sbeblerden o haddeyemi getirdiniz esinzle soğudunuz hepmi oyleydi kac yillik evlisinz

Kurtulduğuna şükredeceğine hala barışmaya çalışıyorsun:kızgın:
gerçekten öyle mi düşünüyorsun canım:KK43: cok üzülüyorum farklı davransaydım farklı olurdu.
Hamile kaldığım ilk dönemlerde kavga yapıyprduk ben bosanacam diyip birkaç saatliğine evivterk ediyordum.bunşarı unutmamış bir de.
Ama ben hiçbir zaman gerçek anlamda boşanmak istemedim.aslında taa ilk baştan o ev düzensizliğini gördü ve kendisi söyledi böyle olursan düzelmezsen boşanırız diye .saglam fikirlere yorumlara ihtiyacım var gerçekten.

Uzulerek soyluyorum ikinizde ne istediginiz bilmiyorsunuz ve ikinizde psikolojik problemleri var.bir evlilikte biri digerini toplayacak vaziyette olamiyorsa denge saģlanamiyorsa o evlilik oyle ya da boyle biter.
Ikinizde dagitiyorsunuz kafalari evleri ortsliği.
Nasil gelicekti baskasiyla evlen diyormus size ve sevmediğini soyluyormus.
Ya da siz yuvanizi psikolojik sbeblerden o haddeyemi getirdiniz esinzle soğudunuz hepmi oyleydi kac yillik evlisinz
2 yıllık evliydik.doğum sonrası kötüye gitti her şey.

Yahu neden hala kendini suçluyorsun? Adam senin en hassas zamanlarında ne biçim davranmış. Belki tedavi olman gerekiyordu. Belki daha fazla ilgi görmek istiyordun. Bu evliliği tek başına yapmadığın gibi çocuğu da tek başına yapmadın. Her şeyi senin üzerine tıkıp birde seni suçlamış. Nasıl tahammül ettin o kadar...

Ama benim de hatalarım vardı
İnsanlar hatalari vardi diye bosanmiyor, bile bile yaptiklari seylerden bosaniyor. Hata duzeltilir,bile isteye yapilanlar duzeltilmez.
Ev isi de boynumuzun borcu degil,esiniz kötürüm degilse Allah iki ayak iki kol verdiyse size dusenler ona da duser,ne munasebet ev isi yapmadin diye bosanmak

2 yıllık evliydik.doğum sonrası kötüye gitti her şey.
Neden hala geri donermi diye dusunuyorsunuz sizce hic hatasi yokmu esinizin.iki tarafli ihmallikmi var evliliğinizin bitmesinde. Sizi hic mi sevmiyordu ayrilmamak icin toparlamaya calissaydi biraz. Doģumdan sora ayri kalsaydiniz birazcik atlatsaydiniz durumunuzu. Yani ben burda yazilanlarla yorum yapmak istemiyorum cunku tek tarafli yazilar iki tarafli ne yasandigini bilmiyoruz

Ev işi dediginiz şey kirlensin temizle degil mi?
Çocugunuzun babası buna mı tahammül edemiyor kabul edemiyormuş?
Yazık evlilik degil oyun oynayan erkek tavrı sergilemiş
Bu adamın geri dönmesini pişman olmasını istiyorsanız
Psikolok destek alın cinnet geçirmemek adına
Çünkü öyle bir evde çocuk çok zor büyür
Hiçbirşeyi begenmeyen baba
Cinnet geçiren anne çocuga yazık olur

Kızlar Allah razı olsun tokat gibi gerçekleri yüzüme yapıştırdınız.doğum yapalı 1 yıl olmamıştı hassas bir dönemdeyim bir de benşm ailemde. Kimse yok.yalnızdım.ondan gram ilgi sevgi destek görseydim zaten bu evlilik bitmezdi.psikolojik tedavi alıyordum yarım bıraktım o da gereksiz gördü kafanda bitirmen gerek dedi.bitiremedim.

Ev işi dediginiz şey kirlensin temizle degil mi?
Çocugunuzun babası buna mı tahammül edemiyor kabul edemiyormuş?
Yazık evlilik degil oyun oynayan erkek tavrı sergilemiş
Bu adamın geri dönmesini pişman olmasını istiyorsanız
Psikolok destek alın cinnet geçirmemek adına
Çünkü öyle bir evde çocuk çok zor büyür
Hiçbirşeyi begenmeyen baba
Cinnet geçiren anne çocuga yazık olur
Ev işlerini çok iyi yapamıyprdum.

Ev düzenini beğenmiyorsa kendisi yardım etseymiş yada yardımcı tutsaymış. Sürekli tehtit etmiş sizin en çok desteğe ihtiyacınız olduğu dönemde hem de. Hangi kadının evi derli düzenli olabiliyor bebek küçükken! Kendinizi suçlamayı bırakın adam zaten sevmiyorum demiş bırakmış. Yalvarsa da evlenmeyin bu adamla zaten yolunuza bakın.

Neden hala geri donermi diye dusunuyorsunuz sizce hic hatasi yokmu esinizin.iki tarafli ihmallikmi var evliliğinizin bitmesinde. Sizi hic mi sevmiyordu ayrilmamak icin toparlamaya calissaydi biraz. Doģumdan sora ayri kalsaydiniz birazcik atlatsaydiniz durumunuzu. Yani ben burda yazilanlarla yorum yapmak istemiyorum cunku tek tarafli yazilar iki tarafli ne yasandigini bilmiyoruz
Eşimin ikinci evliliğiydim ilk eşinden de bir çocugu var.kadın bnu terketmiş.bu çok istemiş kadının dönmesini kadın dönmemiş.

Ev düzenini beğenmiyorsa kendisi yardım etseymiş yada yardımcı tutsaymış. Sürekli tehtit etmiş sizin en çok desteğe ihtiyacınız olduğu dönemde hem de. Hangi kadının evi derli düzenli olabiliyor bebek küçükken! Kendinizi suçlamayı bırakın adam zaten sevmiyorum demiş bırakmış. Yalvarsa da evlenmeyin bu adamla zaten yolunuza bakın.
Peki ilahi adalet ne olacak?beni bir çocukşa bıraktı onun içi yanmayacak mı hiç?o yaptıgını cekmeyecek mi

Acaba evi düzenli tutsaydım öfke krizlerim takıntılarım olmasaydı sever miydi diye düşünüyorum.

Eşimin ikinci evliliğiydim ilk eşinden de bir çocugu var.kadın bnu terketmiş.bu çok istemiş kadının dönmesini kadın dönmemiş.
Himm. Bilmiyorum ayrilik konularinda kimseyi yaflatamayi sevmem "demekki o evliliğide becerememis filan" diye gercekten gecinememis te olabilir elbette.ama siz kisa suredemi evlendiniz ki sevgi anlaminda birseyler netlesmedenmi bu karari aldiniz.
Yazik ya olan cocuklara oluyor. 2 ayri cocuk.
Ve bu aliskanlik haline gelip ayrilinirsa surekli kac cocuk olacsk boyle bari biri de bu adama cocuk yapmasam dese madem kotü gecimsiz.

Bu kaçıncı üyeliğiniz?

Hala adam geri döner mi diye düşünmeniz hata. Sizi sevmeden evlenmiş zaten.

Ev işi yapamamaniz bahane, ha eski konularınızdan hatırladığım sizinde psikolojinizin çok normal olmadığı ama evliliğiniz baştan yanlışmış.

Tedavi olup evladınızla kendi hayatınıza bakmayı deneyin. Sizi sevmemiş bu saatten sonra sevmesi de pek mümkün olmayan adam için vakit harcamayın boşuna.

Back
X