- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi yalnizlar kumsali
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba.biz boşandık.10 aylık bir yavrumuz var.sorun benim doğumdan sonra özellikle ev düzenini sağlayamamam öfke krizlerim bebeğime bişey olacak korkusuyla sürekli el yıkamam..sorun bunlardı.ev işleri konusunda beni sürekli eleştiriyordu.benim de çok iyi olduğum söylenemez ev işlerinde ama çok çabalafım.ama o sadece eleştirdi.şöylr olmazsan ben dayanamam boşanırım böyle olmazsan boşanırım vs...
Zaten sevgisini ilgisini gösteremeyen bir adam.40 kusur yasında.sevgi benim için en son sırada sevgisizlikten bozmam yuvamı diyordu ama sevmediğim için her hareketin batıyor da diyordu.
Boşandık 2 ay olacak.bebegini görmeye geliyor.nafakayı veriyor.ama benim şöyle bir salaklığım oşdu.boşandıktan sonra evden hemen çıkmadım.2 hafta kadar aynı evde yaşamaya devam ettik.bu süreçte cok fazla cinnet geçirdik kavgalar oldu.adam yoksa boşandıktan sonea pişnandı vicdanı rahat değildi.yeniden evleniriz sen de kendini düzeltirsin diyordu.ama iki haftanın sonunda o şiddetli kavgalardan sonra asla olmaz.herkea yoluna dedi.şu ara sağlık sorunları da var.ben onlarla ilgilenecem diyor.evililik düşünmüyorum diyor.karşına biri çıkarsa evlen diyor.
O bunnları söyleikçe kalbimin ortasına bıçak inmiş gibi hissediyorum.
Hemen çıksaydım evden o kavgalarımız olmasaydı bu adam peşimden gelecekti.
Hanmlar bana tavsiyeleriniz nelerdi.pişman olsun üzülsün istiyorum.bu mümkün mü?sizler boşandıktan sonra eşiniz pişman oldu mu neler yaptınız bu süreçte?
Tek üyelik gibi
Değilsem bir özür beklerim artık
Tek üyelik gibi
Tek üyelik gibi
ilk üyeliğim dedim inandıramadım arkadaşları.başka bir üyeye benzettiler sanıırmTek üyelik gibi
Kakılmış esprisi güzeldiAdam hizmetçi aramış kendine, aradığını sizde bulamamış. Hala acaba şöyle olsam beni sever miydi, benim de hatalarım var diyorsunuz. Hamileyken, lohusayken bile değer vermemiş, öküzlüğe devam etmiş. Şu Kakılmış modundan çıkın artık, görün gerçekleri.
Hangi kameraya el sallıyoruz.Arkadaşlar merhaba.biz boşandık.10 aylık bir yavrumuz var.sorun benim doğumdan sonra özellikle ev düzenini sağlayamamam öfke krizlerim bebeğime bişey olacak korkusuyla sürekli el yıkamam..sorun bunlardı.ev işleri konusunda beni sürekli eleştiriyordu.benim de çok iyi olduğum söylenemez ev işlerinde ama çok çabalafım.ama o sadece eleştirdi.şöylr olmazsan ben dayanamam boşanırım böyle olmazsan boşanırım vs...
Zaten sevgisini ilgisini gösteremeyen bir adam.40 kusur yasında.sevgi benim için en son sırada sevgisizlikten bozmam yuvamı diyordu ama sevmediğim için her hareketin batıyor da diyordu.
Boşandık 2 ay olacak.bebegini görmeye geliyor.nafakayı veriyor.ama benim şöyle bir salaklığım oşdu.boşandıktan sonra evden hemen çıkmadım.2 hafta kadar aynı evde yaşamaya devam ettik.bu süreçte cok fazla cinnet geçirdik kavgalar oldu.adam yoksa boşandıktan sonea pişnandı vicdanı rahat değildi.yeniden evleniriz sen de kendini düzeltirsin diyordu.ama iki haftanın sonunda o şiddetli kavgalardan sonra asla olmaz.herkea yoluna dedi.şu ara sağlık sorunları da var.ben onlarla ilgilenecem diyor.evililik düşünmüyorum diyor.karşına biri çıkarsa evlen diyor.
Hanmlar bana tavsiyeleriniz nelerdi.pişman olsun üzülsün istiyorum.bu mümkün mü?sizler boşandıktan sonra eşiniz pişman oldu mu neler yaptınız bu süreçte?
Irkı ne bu canlının.Zaten canım 3.evliliğimi ev kızıyla yapacam diyor.yemegi yapsın ev işi yapsın yeter diyor
Otoriter bir erkekIrkı ne bu canlının.
Eğer ironiyse eyvallah ama gerçekse yazdığınız allah yardımcınız olsun. Kafanız yerinde değil gibi. Erkekliği batsın ne erkeği yaaa. Erkeklik te kadınlık gibi bir cinsiyet .Otoriter bir erkek
Bırak adamı sende o da kafasını dinlesin iletişime geçmeyin hiç belli ki ikinizde kötü bir süreçtesin
aldatma şiddet sorumsuzluk yoksa tekrar barışırsın
ama bekle biraz sakin olun konuşmayın görüşmeyin düşünme sende yavrunla ilgilen
Öncelikle yaşadıklarınıza gerçekten üzüldüm. Ancak bunlar aşılamayacak sorunlar değildir. Fakat öncelikli olarak sizin kendinizi toplarlayıp neyi istediğinize gerçekten kaar vermeniz gerekiyor. Seviyorum hala demişsiniz, seviyor musunuz? yoksa ayrıldığınız için hırs mı yaptınız? Bunu iyice anlamanız ve ona göre davranmanız siizn geleceğiniz açısından çok daha uygun olur. Beyefendiyi tanımıyoruz, size ev düzeni yok diye kızması doğru mu? kime göre doğru? nasıl bir evlilik düzeniniz vardı? Evliliğiniz nasıl başladı? Ne üzerine kurulydu? Bunları bilmeden buradan atıp tutmak doğru olmaz diye düşünüyorum bu nedenle burada yorum yazan hanımların da yazdıklarına kendi süzgecinizden geçirerek karar verin çünkü en doğrusu sizin kendi bilidğiniz olacaktır sonuçta...Arkadaşlar merhaba.biz boşandık.10 aylık bir yavrumuz var.sorun benim doğumdan sonra özellikle ev düzenini sağlayamamam öfke krizlerim bebeğime bişey olacak korkusuyla sürekli el yıkamam..sorun bunlardı.ev işleri konusunda beni sürekli eleştiriyordu.benim de çok iyi olduğum söylenemez ev işlerinde ama çok çabalafım.ama o sadece eleştirdi.şöylr olmazsan ben dayanamam boşanırım böyle olmazsan boşanırım vs...
Diğer karısını da bir çocukla bırakmış. Normal onun için.Peki ilahi adalet ne olacak?beni bir çocukşa bıraktı onun içi yanmayacak mı hiç?o yaptıgını cekmeyecek mi