Sevdiğii halde boşananlar dönüş mümkün mü?

Anlamadım canım
bende düşünürdüm böyle olsaydı şöyle olsaydı.asıl sorun kocanda o evlilik kurumunu yürütememiş.ilk karısının neden gtiiğinin cevabını bulamadıysa senle evlendikten sonra anlamış.ama size yaık oluyor işte.adam hayatında farkındalık yaşayacak diye 2 aileyi parçaladı.Allah akıl vermeyince 40 50 yaş hikaye.

Asiksiniz belli ozaman beyin in istedigi gibi bir Hanim ol evi temizle sil supur enfes yemekler yap ama yemekler kokma bütun gun aktiv ol ama gece o is için enerjili ol okay

O prens de kendini simartsin
Evide temizler yemek yapmam bazen hic takmaz bazen ben pisiririm o hazirlar bazen o pisirir evlilik budur ben gotururum cocuklari okula krese o alir cocuklari biz robotmuyuz herseyi yapalim sen bilirsin herif hizmetci ariyo

Asiksiniz belli ozaman beyin in istedigi gibi bir Hanim ol evi temizle sil supur enfes yemekler yap ama yemekler kokma bütun gun aktiv ol ama gece o is için enerjili ol okay

O prens de kendini simartsin
Evide temizler yemek yapmam bazen hic takmaz bazen ben pisiririm o hazirlar bazen o pisirir evlilik budur ben gotururum cocuklari okula krese o alir cocuklari biz robotmuyuz herseyi yapalim sen bilirsin herif hizmetci ariyo
Zaten canım 3.evliliğimi ev kızıyla yapacam diyor.yemegi yapsın ev işi yapsın yeter diyor

Acaba evi düzenli tutsaydım öfke krizlerim takıntılarım olmasaydı sever miydi diye düşünüyorum.
Bunlar bahane olmuş.
9 ay oldu dopum yapalı. Ev çoğu zaman kalıyor. Biz de tek başınayız. Yardım edecek kimse yok.
Hergün cinnet geliyor bana.
Tek başına çocukla uğraşmak çok zor.
Benim eşim destek olmasına rağmen zorlanıyorum
Gece kaç saat uyudum bilmiyorum. Kalkmalarını sayamadım bile bu halde işe gidiyorum şimdi. Eve gelip bebekle tekrar uğraşacağım. Nasıl sinirlenmeyeyim. Yorgunum çünkü. Gün içinde bilfiil bebekle uğraşınca daha beterdim. Sağa sola saldırıyordum. Boşanma yok. Bana kızıyor uyarıyor ama boşanma istemiyor. Ben karşınızda anlayışsız ve bencil bir adam gördüm. Hatayı kendinizde aramayın. Yolunuza bakın. Bu şekilde daha mutlu olacağınıza inanıyorum.

Bunlar bahane olmuş.
9 ay oldu dopum yapalı. Ev çoğu zaman kalıyor. Biz de tek başınayız. Yardım edecek kimse yok.
Hergün cinnet geliyor bana.
Tek başına çocukla uğraşmak çok zor.
Benim eşim destek olmasına rağmen zorlanıyorum
Gece kaç saat uyudum bilmiyorum. Kalkmalarını sayamadım bile bu halde işe gidiyorum şimdi. Eve gelip bebekle tekrar uğraşacağım. Nasıl sinirlenmeyeyim. Yorgunum çünkü. Gün içinde bilfiil bebekle uğraşınca daha beterdim. Sağa sola saldırıyordum. Boşanma yok. Bana kızıyor uyarıyor ama boşanma istemiyor. Ben karşınızda anlayışsız ve bencil bir adam gördüm. Hatayı kendinizde aramayın. Yolunuza bakın. Bu şekilde daha mutlu olacağınıza inanıyorum.
Allah razı olsun canım.inşallah mutlu olurum.

Bu kaçıncı üyeliğiniz?

Hala adam geri döner mi diye düşünmeniz hata. Sizi sevmeden evlenmiş zaten.

Ev işi yapamamaniz bahane, ha eski konularınızdan hatırladığım sizinde psikolojinizin çok normal olmadığı ama evliliğiniz baştan yanlışmış.

Tedavi olup evladınızla kendi hayatınıza bakmayı deneyin. Sizi sevmemiş bu saatten sonra sevmesi de pek mümkün olmayan adam için vakit harcamayın boşuna.
Yazılarınızdan dikkatimi çekiyor nasıl üyelikleri, isimleri, konuları hatırlayabiliyorsunuz 🙊 maşallah :)))

Zaten canım 3.evliliğimi ev kızıyla yapacam diyor.yemegi yapsın ev işi yapsın yeter diyor
bu adam kadınların başını yakmak için mi gelmiş. yoksa harem kurmak için mi?Allah kadınların her türlüsünü korusun eski kocanızdan.Bu tipe vebal almak alışkanlık yaptı heralde.

Bu kaçıncı üyeliğiniz?

Hala adam geri döner mi diye düşünmeniz hata. Sizi sevmeden evlenmiş zaten.

Ev işi yapamamaniz bahane, ha eski konularınızdan hatırladığım sizinde psikolojinizin çok normal olmadığı ama evliliğiniz baştan yanlışmış.

Tedavi olup evladınızla kendi hayatınıza bakmayı deneyin. Sizi sevmemiş bu saatten sonra sevmesi de pek mümkün olmayan adam için vakit harcamayın boşuna.
Yanlış konuya yazdınız galiba benim ilk üyeliğim.isterseniz şikayet edebilirsiniz

Hof adam senden sonraki evliliğinin planlarını yapıyor, sen de söyle yapsam böyle mi olurdu, sever miydi falan filan diyorsun. Bırak şu pislik adamı işine yahu. Gözü doymuyor belli ki, mükemmel olsanız da bu adamdan bir halt olmazdı. Önünüze bakın.

Ama benim de hatalarım vardı
eğer bize anlatmadığın başka birşey yoksa seni iyice sindirmiş bu adam.Dağınıklık boşanma için sebep midir benim de hatalarım vardı diyosun yani.Birde zaten evliyken bile seni sevmediğini söylemiş adam daha ne yapsın,zaten boşamışta.
Geri filan gelmezdi zaten birisini bul evlen diyormuş.Kendini kandırıp durma,kendine çeki düzen ver bu kafayla karşına birisi çıkarsa o ilişkini de heba edersin bide bebeğin var onu düzgün büyütmeye odaklan

eğer bize anlatmadığın başka birşey yoksa seni iyice sindirmiş bu adam.Dağınıklık boşanma için sebep midir benim de hatalarım vardı diyosun yani.Birde zaten evliyken bile seni sevmediğini söylemiş adam daha ne yapsın,zaten boşamışta.
Geri filan gelmezdi zaten birisini bul evlen diyormuş.Kendini kandırıp durma,kendine çeki düzen ver bu kafayla karşına birisi çıkarsa o ilişkini de heba edersin bide bebeğin var onu düzgün büyütmeye odaklan
Ben evlenmem artık canım cocugumla yasarım.

Ev işi kadının sorumluluğu diyen kimse onu bir bulsam hesaplayacağım. Çocuğunuza odaklanin tedavinizi tamam latin hayatin tadını çıkarın lutfen

Seni hatırladım canım. Önceki konuların da da herkes sana boşan diyordu sen diretiyordun, bu adam seni gerçekten sevmiyor. Bırak ne hali varsa görsün

Back
X