Sevdiğim adam benden soğudu ve beni sebepsiz yere terketti... :(

pinklove34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
61
32
13
İstanbul
Ben imkansız olan bir aşka tutuldum.Sevdiğim adam boğa burcu 22 yaşında bende başak burcuyum 23 yaşındayım. Sevdiğim adamı facebook yoluyla buldum.O bir askerdi ve onu çok beğendim.Çünkü abisi amcamın evinde kiracıydı. O İstanbul'a geldi görüştük,tanıştık,sevdik birbirimizi ve ben onu yolcu ettim tekrardan askere.Şuanda kendisi uzman çavuş olacak 3 yıl sonra. Hakkari de şuan kendisi.beni terk etmesinin sebebi. Son ki telefon konuşmamızda en yakın arkadaşının şehit olduğunu söyledi.O öldü bende öldüm artık yaşamıyorum dedi.Bende ona moral olmak istiyorum ama o kimseyle konuşmak istemiyor.Depresyonda mı bilmiyorum ama ben o şehit düşen arkadaşını buldum face den arkadaş olduk.Şimdi bunu sevdiğim adamada söyledim bana neden yalan söyledin arkadaşın ölmemiş umarım geçerli bir açıklaman vardır dedim. oda ben sana beni araştırma kurcalama dedim beni iyice kaybettin artık uzatmanın alemi yok bitti dedi.Ama ben bitirmedim hatta seni çok seviyorum beni bırakma dedim sadece tek taraflı bitirdi ilişkiyi.Onu çok seviyorum bir umut bekliyorum dua ediyorum belki beni arar diye facebook arkadaşlığından da çıkardı beni. Ben çok çaresizim onu kazanmak için sizce ne yapmalıyım.Sizce kaçan kovalanır mı? inatçı olanı da yola getirir mi? yoksa beni unutup iyicene soğur mu? yardım edin çok acı çekiyor ruhum sizce bir umut var mıdır? bütün cevaplar için şimdiden sağolun inşallah beni aydınlatırsınız...

ben o şehit düşen arkadaşını buldum face den arkadaş olduk.
sadece burayı okuyunca işte bu şekilde kalakaldım
sonra devamını okuyunca anladım.
askere gidince erkekler çok acayip ruh haline giriyorlar haklı olarak.
ama askerlik onun için daimi bir meslek sanırım. o yüzden belki de bununla ilgili bir durum değildir.
gerçeği anlayamadım ben nerde yalan söylüyor hangi konuda ciddi
allah kolaylık versin

Bırakkk ya uğraşma bile..
Ve ayrıca neden arayış içerisindesin facebooktan falan..
Sevdiğim adamı ordan buldum deyip duruyosun sürekli...

Sırf dürüstçe ayrılmak istediğini söyleyemediği için arkadaşının şehit düştüğünü söylemesi (ki bu korkunç bir yalan, insan hayatı üzerine yalan söylenmez) gerçekten de bitirmiş olduğunu gösterir canım. Bence ucuz kurtulmuşsun. Şu an söylediklerim belki seni üzebilir ama sakince düşündüğünde daha iyi anlayabilirisin. Boşa çabalama bence, eğer daha çok üstelersen daha çok üzülürsün

tek taraflı bitirdin diyorsun inan senin aşkını yaşaman o boğa burcu erkeğin umrunda değil... zaten ölüm üzerinden sana yalan söylemiş ölmeyen arkadaşını şehit etmiş güya sana psikolojim bozuk benim bak benden sana yar olmaz edası ile senden ayrılmış KOCAMAN bir yalan atmış sana ... hiç kazanmaya falanda uğraşma şunun popişini kaldırma daha fazla

niye bu konu bana garip geldi bi tek.dalga geçiliyormuşuz gibi bir his var içimde.

neyse..geçmiş olsun yalancı bir sevgiliden kurtulmuşsun.

Niye seni istemeyen, yalanlar söyleyen biriyle olmak için bu kadar zorluyorsun ?

Uzak dur uzak, ne yapacan sen böyle bir adamı. Birde çok seviyorum onu diyorsun. Adam resmen sana yalan konuşmuş.

Ne umudu arkadaş iyimisin şehitlik mertebesi ile ilgili yalan söyleyebiliyor aklı sıra ordan vuracak nasıl insanmış bu kişi böyle psikojim bozuk o yüzden ayrıldım gibi bi izlenim yaratmış aklı sıra arkadaştan etkilendim gibi

işaretlediğim kısmı anlamadım?
abisi amcanın kiracısı diye mi beğendin adamı?

bir de İstanbul'a gelmiş görüşmüşsünüz, sen beğenmişsin, sevmişsin ama belli ki o aynı hisleri duymamış sana karşı.
çirkin bir bahane öne sürerek ayrılmış.

sen de fazla üsteleme. zorla kendini sevdiremezsin kimseye.

söylediği yalan yenilir yutulur cinsten değil.
bir insan böyle birşey nasıl söyler aklım almadı

Amin çok saol cnm ama bende bir anlasam şehit dediğini hortlanttım ortaya çıkarttım gerçeğide söyleyince suçlu ben oldum offf offf onu neden unutamıyorum bir türlü sanki paramparça ruhum hep ağlıyorum bide hep ona dua ediyorum

arkadaşım;
adam sana yalan söylemiş hem de öyle böyle bir yalan değil, bir insanın ölümü hakkında, yenilir yutulur cinsten değil.
diyorsun ya belki beni arar diye facebook arkadaşlığından çıkardı diye ne malum sen onu aramayasın diye çıkarmadığı, hadi o söyledi desem, inanacak mısın bu adama, sana arkadaşı hakkında bile yalan söylemiş.
kaçan kovanlanmaz vallaha, ne o tavuk ne de sen tilkisin. kimi kovalayacaksın. adamınki inat falan değil, belli ki istemiyor işte. istese bu kadar yalana riyaya gerek duymazdı.
adam seni hiç hatırlamış mı onu bilemiyorum.
şimdi acı geliyordur söylediklerim ama inan senin iyiliğin için söylüyorum.
umut yok arkadaşım vazgeç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…