Sevdiğim adam benden soğudu ve beni sebepsiz yere terketti... :(

yani o askerdi beni kendi buldu amcamın adını kullanarak siz onun nesi oluyosunuz dedi. benim abim orda oturuyor yani tesadüf diyelim buna kaderin bir cilvesidir ama yüreğime söz geçiremiyorum ona nasıl destek olsam

şehit dediği arkadaşını nasıl buldun face'den?
ad soyad bilgisi verdi mi tam olarak ki?

size çok insafsızca bir yalan atmış hala ne seviyorum ayrılamam ı yaa dalga mı geçiyorsunuz bizle ??? şükredeceğiniz yerde bir de ne diyorsunuz

töbe töbe ya. aarkadaşının şehit olmasıyla alakalı bi yalan söylüyo sana sonra sen yalan olduğunu öğreniyosun stüne bi de o haklıymış gibi senden ayrılıyo ve sen de hala peşinden koşturuyosun..
senin anlattıkların yalansa sıkıntı sende, adamınki yalansa sıkıntı onda.
ama konu gerçekse ve adam yalancıysa ve sen hala umutluysan öyle birinin peşinde geziniyosan sende de var biraz problem bence.

hala nasıl destek olsam diyor konu sahibi

böyle yalancı,sahtekar,sizleri sevmeyen,istemeyen adamlarda ne buluyorsunuz ey ahali

destek olma.

zaten destek istemiyor ki adam.

epi topu 1 kere görüşmüşsünüz.
bu kadar bağlanmayın, mana yüklemeyin yahu.

kendine de yazık etme.

Adam peşini bırakmayacağını bildiği içinarkadaşını bile öldürmüş, sen hala inat ediyorsun. Seni sevmeyen bir adam döner mi sence?

bence var gibi çünkü şehit düşen arkadaşıyla aramız çok iyi hatta bana yenge bile diyiyor sana yardım edicem bu söylediğini mazur gör be yenge mutlaka bir açıklaması vardır diyor duydum ölmemiş birinin ruhuna 2 kere yasini şerif bile okudum...

adam yalan söylemiş bunu öğrenmişsin. bitti demiş seni seviyorum demişsin devamlı.
adam belli birini bulmuş bence.
onurlu ol. seni istemeyeni sende isteme.
kendini sev.asla bir salak için kendini aşağılatma ona,

Adam peşini bırakmayacağını bildiği içinarkadaşını bile öldürmüş, sen hala inat ediyorsun. Seni sevmeyen bir adam döner mi sence?
belki yaşadıklarımızı hayallerimizi düşünüp döner diyorum işte off öyle bir çıkmazdayımki ya yanacam ya yakacam saç telim bile onda hayallerim yarım kalırsa kendime olan özgüvenim benim biter karaara bağlamak istemiyorum

Höhhh... Çok mu türk filmi izledin sen? Ne bu arabesk haller?

yani o askerdi beni kendi buldu amcamın adını kullanarak siz onun nesi oluyosunuz dedi. benim abim orda oturuyor yani tesadüf diyelim buna kaderin bir cilvesidir ama yüreğime söz geçiremiyorum ona nasıl destek olsam
yahu adama nasıl destek olacaksın.
adamın bir-şeyi-yooookkkkkkkk
destek olacağın bir şey yok ortada.
depresyonda falan değil arkadaşım, zor gelmiş belli ki öyle uzaktan kumandalı ilişki, arada tanıdıklar var, rezil olmayalım, kızı parmağında oynattı bıraktı demesinler diye de şehit yalanını atmış ortaya.
gerçekten bu iyi niyetle İstanbul gibi bir şehirde nasıl hayatta kalıyorsunuz şaşıyorum.
az açın gözünüzü yahu.
adam yalancının önde gideni bayrak sallayanı.

Höhhh... Çok mu türk filmi izledin sen? Ne bu arabesk haller?
arabesk değide duygusal yönden çöküşteyim kafayı yicem sebepsiz yere neden bıraktı beni ben ona çok bağlandım o bunu neden görmüyor sanki ama ona giden biletim yeniden hortlayan şehit arkadaşı olabilir belkide yaralıdır yüreğim söz geçmiyor gönlümeeee

o zaman seni terapi paklar.

bak canımıniçi
ne diyecek adamın arkadaşı benim arkadaşım hep böyledir, yalan söyler huyu kurusun ama sevimlidir kerata mı diyecek.
tabii ki bir açıklaması vardır diyecek.
var da
açıklaması şu: adama zor geldi. başta beğendi istedi, sonra olmadı.
haa sen çok istiyorsan bekle
ama iki ay sonra gelip beni nasıl unutur başka kızla resimlerini gördüm diye konu açarsın uyarayım.

zaten kendimi geri çektim belki sesimi özler beni merak eder mesaj atar bir umudumda faceden çıkarmış beni ama engellememiş belkide ordan yazar birşeyler ya sabırrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…