• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam "eşcinsel" olabilir mi?

Cherry01

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
343
73
643
kendisi türk değil ama avrupalı falan da değil. 1 yıldır ara sıra mesajlaşıyorduk normal bir biçimde. ben hep ondan çok hoşlandım hiç karşılık beklemedim. bu sene türkiyeye geldiğinde(eğitim için) fedakarlık yapıp 3 defa doğudaki bir ile gittim sanırım kendini mahçup mu hissetti bilmiyorum karşılık vermeye başladı. ben onun yanında çok mutluyum, hissediyorum o da çok mutlu ama sanırım eşcinsel. erkek kuzenimi gördü, kuzenim giderken 2 saat arkasından baktı kalçalarına yorum yaptı. ne kadar ateşli, seksi, ne güzel kalçaları var dedi. sert bir dille uyardım. yapısı şakacı ama şakayı çok uzattı. gay misin dedim hayır dedi defalarca sordum hayır dedi.
bazen çok trajik hikayeler anlatıyor inanasım gelmiyor ama onunla aşırı derecede mutluyum. "benim hayatım senin, herşeyim sensin" dedi ama bilmiyorum belki de kendini borçlu hissedip karşılık veriyor. ben onun yanındaykn yaşadığım hissiyatı çok seviyorum çünkü tarifsiz mutluyum :(

Bir erkek bir erkeğin kalçasına bakıp uf çok atesli cok seksi demez ki. Yazik kuzeniniz gider ayak tacize uğramış. Sizin sevdiginiz adam olmamış. Es cinseli geçtim adam dengesiz. Ne kadar Şakacı bile olsa bir erkek böyle der mi ? Ağzının suyu felanda akmistir simdi onun. Kuzende de ne cazibe varmış :) tövbe tövbe benide kotu konuşturdu.

kendisi türk değil ama avrupalı falan da değil. 1 yıldır ara sıra mesajlaşıyorduk normal bir biçimde. ben hep ondan çok hoşlandım hiç karşılık beklemedim. bu sene türkiyeye geldiğinde(eğitim için) fedakarlık yapıp 3 defa doğudaki bir ile gittim sanırım kendini mahçup mu hissetti bilmiyorum karşılık vermeye başladı. ben onun yanında çok mutluyum, hissediyorum o da çok mutlu ama sanırım eşcinsel. erkek kuzenimi gördü, kuzenim giderken 2 saat arkasından baktı kalçalarına yorum yaptı. ne kadar ateşli, seksi, ne güzel kalçaları var dedi. sert bir dille uyardım. yapısı şakacı ama şakayı çok uzattı. gay misin dedim hayır dedi defalarca sordum hayır dedi.
bazen çok trajik hikayeler anlatıyor inanasım gelmiyor ama onunla aşırı derecede mutluyum. "benim hayatım senin, herşeyim sensin" dedi ama bilmiyorum belki de kendini borçlu hissedip karşılık veriyor. ben onun yanındaykn yaşadığım hissiyatı çok seviyorum çünkü tarifsiz mutluyum :KK43:
Bence bu kadar soru işareti varken erken davranma mutlu olmak için uzun ömürlü olmayabilir mutluluğun : (

Bir erkek bir erkeğin kalçasına bakıp uf çok atesli cok seksi demez ki. Yazik kuzeniniz gider ayak tacize uğramış. Sizin sevdiginiz adam olmamış. Es cinseli geçtim adam dengesiz. Ne kadar Şakacı bile olsa bir erkek böyle der mi ? Ağzının suyu felanda akmistir simdi onun. Kuzende de ne cazibe varmış :) tövbe tövbe benide kotu konuşturdu.

Sesli güldüm :)

Boyle bir konunun sakasi mi olur??
Ya da onlarin saka anlayisi boyle mi bilemedim.:110:
Ama ben iyi seyler hissetmedim..Sadece arkadas olarak kalin bence..

Cinselligin akışkan oldugu, heteroseksuel ya da homoseksuellik arasında her insanın belli bir skalada olduguna dair teoriler var.
Yani kuzeninizi begenmesi ya da cinsiyetten bagımsız objektif bir gözle onun iyi oldugu şeyleri överken bunu fiziksel özelliklerde de belirtmesi sevgilinizin illa eşcinsel oldugunu göstermez.

Sevgiliniz için yalnızca homofobik degilmiş derim.

Fakat bu düşünceleri size uymuyor ki konu açmıssınız. Bu yüzden yolun başındayken bitirin.

Arkadas olabilirsin ama evlenmeyi dusunmuyorsun herhalde. Sakasi bile cirkin.

Bana geçen ay çocuğum olmayacak falan dedi işte geçen hafta 6 yıl önce nişanlımı kaybettim falan dedi. ya inanmıyorum ama içim kaynıyor görünce

ben otobüse binerken binmeyip kuzenimi izledi desem. daha önce birbirlerini görmemişlerdi. ben herşeyi kuzenime daha önceden anlattığımda ya gay ya da biseksüel bence o falan demişti ama sorduğumda reddedince ben inandım :/

Boyle bir konunun sakasi mi olur??
Ya da onlarin saka anlayisi boyle mi bilemedim.:110:
Ama ben iyi seyler hissetmedim..Sadece arkadas olarak kalin bence..

zaten dedim ki hayat senin hayatun o da dedi ki hayır benim hayatım sensin sanırım o arkadaşlık raddesini de aştık :(

Cinselligin akışkan oldugu, heteroseksuel ya da homoseksuellik arasında her insanın belli bir skalada olduguna dair teoriler var.
Yani kuzeninizi begenmesi ya da cinsiyetten bagımsız objektif bir gözle onun iyi oldugu şeyleri överken bunu fiziksel özelliklerde de belirtmesi sevgilinizin illa eşcinsel oldugunu göstermez.

Sevgiliniz için yalnızca homofobik degilmiş derim.

Fakat bu düşünceleri size uymuyor ki konu açmıssınız. Bu yüzden yolun başındayken bitirin.

kendisi sevgilim değil henüz, şaka bile olsa o kadar uzattı ki canım çok sıkıldı, işin kötü yanı seyretti çocuğu arkadan, gidişine baktı bayaa :( o kadar yorum yaptı ki çocuk hakkında . çok kötü hissettim

ya garibanım normal yürüyüp gidiyodu şaka da olsa öyle uzattı ki :KK43:
Valla panpa bak ben Berlin, Köln, Amsterdam tüm gay şehirlerine gittim ama başka erkeğin g.tüne bakan düz erkek hiç görmedim. Seninki üstüne yorum yapmış gerisini sen düşün.

Back
X