- 21 Ocak 2009
- 343
- 73
- 643
kendisi türk değil ama avrupalı falan da değil. 1 yıldır ara sıra mesajlaşıyorduk normal bir biçimde. ben hep ondan çok hoşlandım hiç karşılık beklemedim. bu sene türkiyeye geldiğinde(eğitim için) fedakarlık yapıp 3 defa doğudaki bir ile gittim sanırım kendini mahçup mu hissetti bilmiyorum karşılık vermeye başladı. ben onun yanında çok mutluyum, hissediyorum o da çok mutlu ama sanırım eşcinsel. erkek kuzenimi gördü, kuzenim giderken 2 saat arkasından baktı kalçalarına yorum yaptı. ne kadar ateşli, seksi, ne güzel kalçaları var dedi. sert bir dille uyardım. yapısı şakacı ama şakayı çok uzattı. gay misin dedim hayır dedi defalarca sordum hayır dedi.
bazen çok trajik hikayeler anlatıyor inanasım gelmiyor ama onunla aşırı derecede mutluyum. "benim hayatım senin, herşeyim sensin" dedi ama bilmiyorum belki de kendini borçlu hissedip karşılık veriyor. ben onun yanındaykn yaşadığım hissiyatı çok seviyorum çünkü tarifsiz mutluyum
bazen çok trajik hikayeler anlatıyor inanasım gelmiyor ama onunla aşırı derecede mutluyum. "benim hayatım senin, herşeyim sensin" dedi ama bilmiyorum belki de kendini borçlu hissedip karşılık veriyor. ben onun yanındaykn yaşadığım hissiyatı çok seviyorum çünkü tarifsiz mutluyum