- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
Dikkat ette paravan bir evliliğe kurban gitme eğer şüphelerin ve niyetin ciddiyse bu adamla ilgilizaten dedim ki hayat senin hayatun o da dedi ki hayır benim hayatım sensin sanırım o arkadaşlık raddesini de aştık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkat ette paravan bir evliliğe kurban gitme eğer şüphelerin ve niyetin ciddiyse bu adamla ilgilizaten dedim ki hayat senin hayatun o da dedi ki hayır benim hayatım sensin sanırım o arkadaşlık raddesini de aştık![]()
Aa deme öyle sen cherryle aranı sıkı tut şu yağuşuklu poposu güzel kuzeni sana yapsın![]()
kuzenim diye demiyorum sapığın pisliğin teki, nefes alsın yetercilerden
İyi o zaman oldu bu iş ....akciğerim var umarım yeterli olur![]()
İyi o zaman oldu bu iş ....akciğerim var umarım yeterli olur![]()
Nedense aklıma çoklu organ yetmezliği geldi ne alakaysaİyi o zaman oldu bu iş ....akciğerim var umarım yeterli olur![]()
onu kuzenim dedierkek egosu işte havalandı durdu.
ben otobüse binerken binmeyip kuzenimi izledi desem. daha önce birbirlerini görmemişlerdi. ben herşeyi kuzenime daha önceden anlattığımda ya gay ya da biseksüel bence o falan demişti ama sorduğumda reddedince ben inandım :/
Nedense aklıma çoklu organ yetmezliği geldi ne alakaysa![]()
![]()
Ya ben şeyi de merak ettim gay arkadaş türk değil ama avrupalı da değil arap filan mı burda yaşadığına göre
Ayrıca gay tabii ben gayleri şıp diye anlarım bir şey demeseler bile seninki şak şak söylemiş sen anlamazdan gelmeye çalışıyorsun....![]()
Oraya bir "peri" de ekleyelimTüm Cherryler mi beş para etmez tiplere takılır??
Mapusda don getirsin yeterNiye yaf akciğerim nefes almama gayet yetiyorzaten evde kaldım nefes alsın yeterciler bile bakmaz böyle yazarsan
![]()
kuzey ıraklı bir kürt ama kendisine kalsa annesi british. bu nasıl british sülalecek simsiyahlar. ölen nişanlısı da yarı kürt yarı irlandalıymış( bayaa ilginç bir melezlik gibi geldi) şaka gibi ya