• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam "eşcinsel" olabilir mi?

Ya ben şeyi de merak ettim gay arkadaş türk değil ama avrupalı da değil arap filan mı burda yaşadığına göre :kahve:
Ayrıca gay tabii ben gayleri şıp diye anlarım bir şey demeseler bile seninki şak şak söylemiş sen anlamazdan gelmeye çalışıyorsun.... :işsiz:

ben otobüse binerken binmeyip kuzenimi izledi desem. daha önce birbirlerini görmemişlerdi. ben herşeyi kuzenime daha önceden anlattığımda ya gay ya da biseksüel bence o falan demişti ama sorduğumda reddedince ben inandım :/

Sen inanmak istemişsin canim.hic bir erkek başka bir erkeği böyle ateşli bir şekilde tarif etmez( hele kalçalarını:KK53:)

Ya ben şeyi de merak ettim gay arkadaş türk değil ama avrupalı da değil arap filan mı burda yaşadığına göre :kahve:
Ayrıca gay tabii ben gayleri şıp diye anlarım bir şey demeseler bile seninki şak şak söylemiş sen anlamazdan gelmeye çalışıyorsun.... :işsiz:

kuzey ıraklı bir kürt ama kendisine kalsa annesi british. bu nasıl british sülalecek simsiyahlar. ölen nişanlısı da yarı kürt yarı irlandalıymış( bayaa ilginç bir melezlik gibi geldi) şaka gibi ya

Ne şakası gayet içinden geçenleri söylemiş,sert tepki görünce şaka yaptım demis. hee tabi tabiii:110:

Ne kadar homofobik yorumlar yapılmış. Görünce gerçekten üzüldüm. Bakmışsa bakmış, beğenmişse beğenmiş. Ne oldu? Kadın arkadaşlarımız bize maşallah ne güzel kalçan var kase gibi diyince biz hoşt git öteye mi diyoruz? Erkekler için de bu böyle. Millet homofobik olduğu için garipmiş gibi geliyor, ki kesinlikle değil. Hanımefendinin problemine gelince, bence illa ki eşcinsel ya da biseksüel olmak zorunda değil adamın kalçasına böyle bir yorum yapmak için. Bir arkadaşımızın da belirttiği gibi, bu durumların oldukça akışkan olduğu kanıtlandı, o da var. Fakat heteroseksüel değilse bile üstüne çok gittiyseniz söylemek istememiş olabilir. Zamanla anlarsınız ne olup ne olmadığını, fakat bence işin ucunda kalp ağrısı var. Emin olmadığınız biriyle yolu uzatmanın pek anlamı olmayabilir.

kuzey ıraklı bir kürt ama kendisine kalsa annesi british. bu nasıl british sülalecek simsiyahlar. ölen nişanlısı da yarı kürt yarı irlandalıymış( bayaa ilginç bir melezlik gibi geldi) şaka gibi ya

Benim bildiğim İngiliz soluk benizli olur. Arkadaşın annesi Arabistanlı Lawrence filan mı :olamaz:

Back
X