- 19 Haziran 2016
- 105
- 52
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar homofobik yorumlar yapılmış. Görünce gerçekten üzüldüm. Bakmışsa bakmış, beğenmişse beğenmiş. Ne oldu? Kadın arkadaşlarımız bize maşallah ne güzel kalçan var kase gibi diyince biz hoşt git öteye mi diyoruz? Erkekler için de bu böyle. Millet homofobik olduğu için garipmiş gibi geliyor, ki kesinlikle değil. Hanımefendinin problemine gelince, bence illa ki eşcinsel ya da biseksüel olmak zorunda değil adamın kalçasına böyle bir yorum yapmak için. Bir arkadaşımızın da belirttiği gibi, bu durumların oldukça akışkan olduğu kanıtlandı, o da var. Fakat heteroseksüel değilse bile üstüne çok gittiyseniz söylemek istememiş olabilir. Zamanla anlarsınız ne olup ne olmadığını, fakat bence işin ucunda kalp ağrısı var. Emin olmadığınız biriyle yolu uzatmanın pek anlamı olmayabilir.
Ne kadar homofobik yorumlar yapılmış. Görünce gerçekten üzüldüm. Bakmışsa bakmış, beğenmişse beğenmiş. Ne oldu? Kadın arkadaşlarımız bize maşallah ne güzel kalçan var kase gibi diyince biz hoşt git öteye mi diyoruz? Erkekler için de bu böyle. Millet homofobik olduğu için garipmiş gibi geliyor, ki kesinlikle değil. Hanımefendinin problemine gelince, bence illa ki eşcinsel ya da biseksüel olmak zorunda değil adamın kalçasına böyle bir yorum yapmak için. Bir arkadaşımızın da belirttiği gibi, bu durumların oldukça akışkan olduğu kanıtlandı, o da var. Fakat heteroseksüel değilse bile üstüne çok gittiyseniz söylemek istememiş olabilir. Zamanla anlarsınız ne olup ne olmadığını, fakat bence işin ucunda kalp ağrısı var. Emin olmadığınız biriyle yolu uzatmanın pek anlamı olmayabilir.
Nerden buldun bunu allah aşkına?kuzey ıraklı bir kürt ama kendisine kalsa annesi british. bu nasıl british sülalecek simsiyahlar. ölen nişanlısı da yarı kürt yarı irlandalıymış( bayaa ilginç bir melezlik gibi geldi) şaka gibi ya
İyi o zaman kayna dur. Haşlanınca aklın başına gelir.Bana geçen ay çocuğum olmayacak falan dedi işte geçen hafta 6 yıl önce nişanlımı kaybettim falan dedi. ya inanmıyorum ama içim kaynıyor görünce
bibicim ve akciğerli cherrycim çoklu organ yetmezliği yanında çoklu banlanma ister misiniz
Konu geyiğe dönmesin birde kullanılan sözcüklere dikkat edilsin ki argoya kaçmasın![]()
Kuzen de bi değişik. Senin poponu inceledi seksi bulmuş diyorsun ama gayet sakin.Sen aradan çekil diyorum.
Türk erkekleri genelde homofobik olur bu tarz yorumlar yapmazlar da yabanci simdi bilemeyiz onlarin kulturu nasildir![]()
kuzey ıraklı bir kürt ama kendisine kalsa annesi british. bu nasıl british sülalecek simsiyahlar. ölen nişanlısı da yarı kürt yarı irlandalıymış( bayaa ilginç bir melezlik gibi geldi) şaka gibi ya
O teoriler çok sağlıklı değil. Cinsiyet, cinsel eğilim-yönelim vs... neyse tamamen kromozonların etkisinde. Kadın, erkek ve intersex bireyler olmak üzere üçe ayırıyorlar bireyleri cinsiyete göre. Intersex bireyler gonad kromozonlarındaki bozukluğun seviyesine göre kadın yada erkek olacak şekilde operasyona tabi tutuluyorlar. Eşcinsel bireylerin tümü kromozomal erkek. Gonadlarda hormonları yönetemeyecek birtakım sorunlar oluyor.
Bknz... David REIMER... Adam kromozomal erkek olduğu halde adamı zorla kadın yapmaya çalışmışlar. Olmamış, çünkü bu iş kromozomlardan soruluyor.
Dini hassasiyetim olduğu için bu konuyu çok araştırdım. Halada okumaya devam ediyorum.
Yeri gelmişken birkaç şey yazmak istedim. Selamlar...
Biz değil erkekler homofobik panpacım. Benim şehirde eşcinseller rahatça yaşar, tüm Avrupada olduğu gibi. Lakin düz erkekler gay erkeklerle arkadaşlık etmiyor bunu gözlemledim ben. Kaçınmıyorlar, konuşuyorlar ama bira içmeye de çağırmazlar mesela. Gay erkekler de genelde kadınlarla arkadaşlık ediyor zaten. Ben kendi adıma gay elemanları severim , benim tanıdıklarımın hepsi acaip kafa acaip muhabbet. Bir de ne alaka çözemedim ama gay adam sanki daha kültürlü, daha entellektüel. Avrupalılar kültürlü filan diyorlar ama alakası yok. (Kitap muhabbeti yapmaya adam bulamıyorum bazen. Eğitimli Türk eğitimli Avrupalıdan 35787425 kat okuryazar inanın)
Bir de adam gay dedik gayler gitsin ölsün demedik ki:) konudan eşcinselleri aşağılayan bir anlam çıkmıyor bence.