• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam nişanlanmak üzere...

Gecti borun pazari, sur esegini nigdeye. Yani demem o ki, bastan istememissin gecmis olsun artik. Mesaj falan atma adama.

Buna hakkın yok şimdi MMI geldi aklınıza seviyormusum ne demek ya lütfen kimsenin günahın girmeyin

Bence geçmişten birinin gelip iki kelam etmesi ile karışacaksa beyfendinin Kafası karışsın. Çünkü evlilik ciddi bir iş ve bir Ömür boyu diye başlanıyor Söze.. Kafalar bu kadar cabuk karışıyorsa o işin temelinde sorun var demektir ve ben nişanlı Ada'yı Kızın yerinde olsam rüzgar esse sarsılacak Adam'ı istemem koca diye..

Cok cok cokk katiliyorum..
Ne hikmetse herkesin yorumunda ya adamin akli karisirsa telasi..
Kafasi karisacak adamin nisanlanmakla evlenmekle ne isi var..

Sizi kesinlikle incitmek istemem ama Kafası karıştı ise eşinizin bu noktada size olan hislerini sorgulamadınız mı?

Benim açımdan aldatma sayılabilecek bir durum bu ..
Insanları anlamıyorum ya bir şey tamamen bitmeden nasıl baska iliskiye başlanır ? Başka kalp başka TEn nasıl sevilir? Duygusal olgunluğu olan biri eşinizin yaptığını yapmaz kusura bakmayın ..

O egolu kıza gelince onlardan çok var. Mutsuz tatminsiz insanlar onlar.. Ne ben ne siz eşlerimizi kendi çabamızla onlardan koruyamayız. Önemli olan burda iş kocada biter.
Sizin meselenin sonucu ne oldu bu arada?
Konu sahibinin konusunu isgal etmek istemem gerci. Hem de nasil sorguladim. Onu seviyormus demek ki, yanlis evlilik yapmis, olan bana oldu dedim. Kafamda bitirmistim. Bana israrla ben onunla sadece ticaret yapacagim, sevgim bitti diyip durdu. İnanmadim. Bir sey hissetmese bile ben rahatsiz oluyorsam is benden daha mi onemli sanki? Burda esimin egolari devredeydi iste. Guclu olmak, belki bu sefer kizi kendi icin calistirip iletisimi devam ettirip kizin yaptigi kurlari kendi reddetmek, bir zamanlar kendi yasadigini ona yasatmak... bilemiyorum. Boyleyse bile cok cirkin, cok cocukca. Esim gozumden dustu zaten. Sonra bi baktim kizi eski sevgilisiyle baristirmaya calisiyo, is icin mecburen kizin oldugu ulkeye gitmesi gerek, zorla beni de goturuyo falan. Asik insan boyle de davranmaz. Serbest biraktim bakalim napicak dedim. Bir sene dolsun da dava acayim derken bunlari yapti, simdi gorusmuyo bile. Ama benim sevgim bitti iste bu arada.

Nisanlanmak uzere olan kiza uzuldum vallahi.. siz neyin kafasini yasiyorsunuz Allah askina ? Yok mesaj atayim yok bilmem ne.. kapilari sen kapatmissin zaten ilk basta.. sakin mesaj filan atmayin kendinizi o kizin yerine koyun..

Beni çok seven bir adam vardı. Ben duygularımdan emin olamadığım için başlamadan bitti. Ama seviyormuşum meğer. Dün karşılaşınca anladım. Özlemişim, özlemiş.. Ben ona kapılarımı tamamen kapatmıştım, öyle sanıyor. Duydum ki nişanlanmak üzereymiş. Onu sevdiğimi söylemeli miyim? Biliyorum söylememem gerekiyor. Bu çok büyük bir yanlış, bencillik. Ama içimde öyle bir çığlık var ki susturamıyorum.. Engel olamıyorum kendime.. Mesaj atacağım ona. Çok pişman olacağımı bile bile. Ama atacağım. Bir şeylerin değişmesi için değil. Sonuçta o bir yola girmiş, dönüşü olamaz. Sadece bilsin istiyorum. Bilsin ve sonra unutsun.. Çok mu kötü biriyim ben. Off..
Belki şuan o başkasıyla olduğu için onu seviyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Sakın böyle bir şeye kalkışmayın. Size de yazık adama da nişanlanacağı kıza da. Hayatınıza kaldığınız yerden devam edin :)

''İddiaya girelim, evlenmeyeceksin.'' de, sonra kırmızı şişe Givenchy parfümünü al sıka sıka dolaş evin içinde. Bihter maşası falan yap, ''Gözümün önünde birbirlerini seviyorlar,'' diye ağla.

ya kusura bakmayın ama böyle adama derler senin aklın yeni mi başına geldi diye. niye insanları huzursuz edeceksiniz ki ? O sizi isterken hoş geldi şimdi baktınız başkasına gitmiş ah benimki elden gidiyor gitmeden yetişeyim psikolojisi mi oldu. kendi hayatınıza bakın kimsenin hayatını huzurunu da bozmayın. nişanlanacağı kızın yerinde siz de olabilirdiniz. hem şu da bir gerçek ki nişanlandığına göre o bayana karşı duyguları var demek ki yani siz kendinize boşuna pay çıkarmaya çalışmayın

Amacın bilsin ve unutsun değil
Öyle olsa söylemezdin
Evet kötüsün sen, nişanlanmış olmasını hazmedemiyorsun
Kör ölünce badem gözlü olur misali başkasına gidince kıymete binmiş , çomak sokma peşindesin

yanlış düşündüğünün sen de farkındasın , bizden de bu düşüncenin yanlış olduğuna dair destek istiyosun doğru mu anlamışım? ?
o halde, sen nişanlanmak üzere olan birine mesaj atıp aklını çelersen ki sen her ne kadar nişanın bozulmasını istemiyorum sadece bilsin desen de amacının çocuğu vazgeçirmek olduğunu düşünürüz.
bu sadece düşüncede kalırsa sen kötü niyetli biri olursun. kimseye zararın olmaz vicdan yapmak zorunda kalmazsın..
ama bunu faaliyete dökersen de kötü bencil egoist biri olursun.. insanların günahına girmiş olursun..

arkadaşlar kusura bakmayında eleştiriler biraz ağır olmuş.İnsan ne zaman neyle karşılaşacağını,neyle imtihan olacağını bilmiyor.Bu da arkadaşın imtihanı.Şimdi içi yandığı için,acıdan aklı devre dışı olduğu için ne yapacağını bilmiyor.Sonuçta kalbe o acıyı verende Allah değil mi?Benimde buna benzer bir şey başımdan geçti.Ve benim için çok ağır oldu.O durumu yaşamasaydım bende şimdi ağır yorumlar yapabilirdim.Ama başa gelen bilir işte...Bence sizde büyük konuşmayın,kınamayın,insan hayatta bunuda yapmam,böylede yapılırmıymış dediği şeylerle imtihan olabiliyor.Bozmam dediği çizgisini bozuyor,etmem dediği lafı ediyor.Bununda çok örneklerini gördüm.Tamamen imtihan yani.Allah kardeşimizin yardımcısı olsun,kolaylıkla atlatabilmeyi nasip etsin.
İyi bacım hadi sana hak vereyim de bir de diğer tarafta nisanlanacagi hiç bir şeyden haberi olmayan kızın hayalleri ne olacak o vebale girilir mi. Tamam bu imtihan da o hak girmek değil mi. Valla Allah kul hakkını affetmiyor

Siz ne kadar acımasızsınız. Ben yardım istedim. Düşüncemin yanlışlığını biliyorum. Birde başkalarından duymak istedim bu yanlışlığa daha çabuk ikna olmak için. Bana düzgünce düşüncelerini paylaşanlara teşekkür ederim. Acımasızsınız.. Ben zaten yeterince pişman oldum bugüne kadar sustuğum için. Bu saatten sonra yine pişman olmak istemiyorum. Akıl almak istedim sadece..
ne yapsaydıK pışpışlayarakmı söylesekdik bence gerçek bu ve senin canını acıtıyor sende canın yanınca ne kadar aımasızsınız diyosun. bence sen acımasızlık görmemişin ne yaptık acımasızlık olarak falakaya yatırıp dayakmı attık:KK57: ve bence adını acımasızlık koyduğun fıkırlerle daha cabuk ıkna olursun....kendınınde dedıgın gıbı

bu kadar yorumdan sonra ben de fikrimi söyleyeyim.

adam henüz nişanlı değil. bence henüz geç değil.
eğer ki konu sahibi arkadaş beğenisini açıkladı diye adam nişandan vazgeçecekse bence konuyu ilgilendiren 3 kişi için de olumlu sonuçlanmış olur.
yok adam nişanlısı ile devam edecekse, konu sahibi arkadaş için kötü bir tecrübe olur. bu yüzden konu sahibi kendisini iyi dinlemeli, hala sevdiğini düşünüyorsa vakit kaybetmeden paylaşmalı.

yapacak birşey yok, gönül bu, sevdiyse sevmiştir.

adam sizi severken başkasıyla nişanlanıyor yani?
o kadar sevmeye özleme bilmem neye rağmen?
bence unutmuş ve ciddi bir ilişkiye yelken açmış.
çok sevse ne yapar ne eder sizi ikna ederdi.
şu saatten sonra bir şeyler itiraf etmek bir şeyi değiştirmez. ben olsam sadece egom tatmin olur, nişanlanma kararımdan asla caymam ve hatta zamanında aklın neredeydi diye de sorarım.
durduk yere insanların hayatlarına bu derece bencil bir şekilde müdahale etmeyin. yazık...

Back
X