• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam nişanlanmak üzere...

o gercekten adam gbi adamsa bugune kdar nerdeydin sana der ve kestirir atar...goruyosun ve yok seviyomusum diyosun...bi yola girmis artik nisanlanmak uzere.o kiza yazik degilmi.tut ki vagecti.birliktesiniz mutlu olabilecekmisin bi kizin ahini alinca..gormesen zaten aklina bsey gelmicekti.bnce asik da degilsin.

Cok egoist ve bencil birisin.
Kör ölünce badem gozlu oldu dimi?
Sevgi falan degil seninki. Egonun sismesi hosuna gitmis o kadar

kafasını karıştırırınız bence geçici bir şey nişanlandığı için size öyle geliyor olabilir biraz bekleyin en zından nşan zamanı söylemeyin o en mutlu günü öyle hatırlamasın bu kötü bir intikm gibi

Çoğu kişi burada kimseyi kınamıyor. Çoğu kişi burada yanlışa yanlış diyor. Kınamak ayrı sert bir şekilde yanlışını söylemek ayrı. Konu sahibi dün gördüm ve sevdime getirmiş işi burada ne denmeli? Deniliyor ki ona bak sevmiyorsun yapma.

Ya ikisini birden idare etmeye kalkisirsa ?
Bu da bir ihtimal degil mi?

Kalkışsın. Bir insan ahlaksızlık yapacaksa kim engelleyebilir? Hatta bazen fırsatları önüne atıp birinin nasıl davranacağına bakmak gerekir. Olacağı varsa olur, kimse kimsenin nasıl yaşayacağına; doğrusuna, yanlışına karışamıyor maalesef. Kolay değil ama korkarak yaşamamak lazım.

Bilsin istemende ki tek amacın belki olurda oda hala beni seviyordur ve bana döner umudu... Yoksa kimse sadece bilsin sonra unuttun diye karsisindaki adama seni seviyorum unutamadim vs. Demez . Ama yine de içinden geldiği gibi davran sevmenin utanmasi ayıbı olmaz

Karşıdaki kizin duyguları ne olacak ? . Sevil nisanlanacagin erkeğin kafasını bu kız karıştırsa ?

Cok bencil ve cok kotu bi insansiniz.
Boyle bisey gormedim.
He unutsun he.
Ne diyodum ben: bunlar hep vitaminsizlikten..

Ne kadar bencilce bir davranis. Sonradan sevdiginizi anladiniz adami gordunuz ozlediniz ama adam nisanlaniyor. Peki onun nisanlisini dusundunuzmu hic.Bence sizin fikriniz baska. Adama bunu soyledikten sonra ondan karsilik bekliyeceksiniz. Onun fikrini bulandiracaksiniz. Birakinda nisanlisiyla mutlu olsun.

Ya adamı düşünmüyorsunuz tamam. Peki ya o kız??? Siz başlamadan bitirmissiniz ama o kız emek vermiş. O kızın yerinde olsam sizi baya hırpalardım.

Beni çok seven bir adam vardı. Ben duygularımdan emin olamadığım için başlamadan bitti. Ama seviyormuşum meğer. Dün karşılaşınca anladım. Özlemişim, özlemiş.. Ben ona kapılarımı tamamen kapatmıştım, öyle sanıyor. Duydum ki nişanlanmak üzereymiş. Onu sevdiğimi söylemeli miyim? Biliyorum söylememem gerekiyor. Bu çok büyük bir yanlış, bencillik. Ama içimde öyle bir çığlık var ki susturamıyorum.. Engel olamıyorum kendime.. Mesaj atacağım ona. Çok pişman olacağımı bile bile. Ama atacağım. Bir şeylerin değişmesi için değil. Sonuçta o bir yola girmiş, dönüşü olamaz. Sadece bilsin istiyorum. Bilsin ve sonra unutsun.. Çok mu kötü biriyim ben. Off..
Evet kotusun.

Beni çok seven bir adam vardı. Ben duygularımdan emin olamadığım için başlamadan bitti. Ama seviyormuşum meğer. Dün karşılaşınca anladım. Özlemişim, özlemiş.. Ben ona kapılarımı tamamen kapatmıştım, öyle sanıyor. Duydum ki nişanlanmak üzereymiş. Onu sevdiğimi söylemeli miyim? Biliyorum söylememem gerekiyor. Bu çok büyük bir yanlış, bencillik. Ama içimde öyle bir çığlık var ki susturamıyorum.. Engel olamıyorum kendime.. Mesaj atacağım ona. Çok pişman olacağımı bile bile. Ama atacağım. Bir şeylerin değişmesi için değil. Sonuçta o bir yola girmiş, dönüşü olamaz. Sadece bilsin istiyorum. Bilsin ve sonra unutsun.. Çok mu kötü biriyim ben. Off..
Evet kotusun.
Hadi bana donsun desen bi nebze anlarim da, adamin yok yere aklini karistirmak da ne oluyor ?

Komuşunun tavuğu komşuya kaz görünürden başka bir şey değil bu. Sevmiyorum zannetmiştim ama meğer seviyormuşum nedir ya, aralarında o kadar ince bir çizgi yok sevmekle sevmemenin.

Siz ne kadar acımasızsınız. Ben yardım istedim. Düşüncemin yanlışlığını biliyorum. Birde başkalarından duymak istedim bu yanlışlığa daha çabuk ikna olmak için. Bana düzgünce düşüncelerini paylaşanlara teşekkür ederim. Acımasızsınız.. Ben zaten yeterince pişman oldum bugüne kadar sustuğum için. Bu saatten sonra yine pişman olmak istemiyorum. Akıl almak istedim sadece..
O zaman soyle derim.

Back
X