• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam nişanlanmak üzere...

Attın mı mesajı?
İnşallah çocuğun aklı bulanmaz... Senin ego şok tabi...
Ne hakkın var adamın duygularıyla oynamaya? Sonra sana dönerse ne olacak. tamam bu kadardı artık gideblilrsin diye postalayacak mısın adamı?
Hey Allahım ya. Eğer seviyorsan sırf sevginden sus ve çocuğun mutluluğuna engel olma..

Eger o adamin aklini karistirirsan alacagin ahi dusun. Benim esim yillarca bir kizin pesinden kosmus. Kiz baskasiyla beraber omaya baslamis. Ayni sektorde calistiklari icin hep gorusmeye devam etmisler. Esim zor bitirmis icindeki sevgiyi. Kizla ve sevgilisiyle ben de tanistimbir is yemeginde. Sevgilisinin yaninda kiz gayet mesafeliydi. Biz evlendik onlar ayrildi. Kiz birden esime asiri yakin davranmaya basladi. Boyle olunca esimin de kafasi karisti hissettim. Beni seviyor biliyorum. Ama zamaninda elde edemedigi kiz simdi kur yapiyor. Allah o kizi nasil biliyosa oyle yapsin. Benim canimi nasil yakiyosa onun da cani oyle yansin. Ayni seyi esim icin de soyluyorum. İkisinin egolari yuzunden ben huzursuz oluyorum. Ben olmasam ne kiz ona kur yapacak, ne esim baskasiyla olmus kizi isteyecek zaten. Demem o ki konu sahibi sen su an o kizsin. Gercekten sevseydin adam seni isterken ne olursa olsun onu itmezdin ya da sonra arar bulurdun. Madem o zaman istememissin simdi karsina tesadufen ciktiginda mi anladin sevdigini? Gec bunlari.

Tamam hepsini okumadım ama okuduklarım içinde tek mantıklı bulduğum bu yorum gibi..

Bırakın söylesin ya bir yalan üzerine kurulacağına yuva daha Nişan olmadan bitsin.

Erkek NişanlanacAğı kızı seviyorsa gerçekten zaten Güler geçer konu sahibine .. Bu ne telaş?

Peki ya soylediginde adamin akli karisirsa? Belki iki kadin arasinda kalacak ve bu arada sozlusu bu durumlari ogrenirse? Sonra adam yine de sozlusunu secerse bile iliskileri yara alacak veya kiz adami terk edecek belki. Bence konu sahibinin bir sey soylemesine gerek yok. Adamla karsilasmislar, konusmuslar. Adam dedigi gibi ozlemisse eger, seviyorsa konu sahibine bir sekilde ulasir. Ya da deli divane seviyorsa gidip baskasiyla evlenmez.

Beni çok seven bir adam vardı. Ben duygularımdan emin olamadığım için başlamadan bitti. Ama seviyormuşum meğer. Dün karşılaşınca anladım. Özlemişim, özlemiş.. Ben ona kapılarımı tamamen kapatmıştım, öyle sanıyor. Duydum ki nişanlanmak üzereymiş. Onu sevdiğimi söylemeli miyim? Biliyorum söylememem gerekiyor. Bu çok büyük bir yanlış, bencillik. Ama içimde öyle bir çığlık var ki susturamıyorum.. Engel olamıyorum kendime.. Mesaj atacağım ona. Çok pişman olacağımı bile bile. Ama atacağım. Bir şeylerin değişmesi için değil. Sonuçta o bir yola girmiş, dönüşü olamaz. Sadece bilsin istiyorum. Bilsin ve sonra unutsun.. Çok mu kötü biriyim ben. Off..
Evet kötü birisin. Aklını karıştırmaya niye çalışıyorsun ? Sana gelmişken değer bilmedin başkası ile nişanlanacak diye kıymetli mi oldu yani ?

Mesaj atmadım. O benim 11 yıldır tanıdığım birisi. Dosttuk biz. Bana duygularını açtığında ben onu arkadaş olarak mı yoksa aşkla mı seviyorum emin olamadım. Ama hep sevdim. Onun hayatında başkası olunca benim aklıma düşmedi. Zaten hep aklımdaydı. Hayatıma kimseyi alamadım ben. Beni öyle acımasızca yargılayanlar umarım asla bu duruma düşmezsiniz. Kalbiniz ve vicdanınız arasında sıkışıp kalmazsınız umarım. O bana ilk açıldığında "hayatta söylemek istediklerini,duygularını, sevdiğini söylemeyi erteleme." demişti. Ben onu tamamen kaybettiğim için acı çekiyorum.. Bununla yüzleştim. Onun yolu belli artık asla o yoldan döndürmeye çalışmam. Bilsin istedim duygularımı. Eğer canımın acıdığını ona söylemezsem bu acım dinmeyecek gibi hissediyorum. O bu konuyu nasıl kapattıysa bende tamamen kapatıyorum. Kapatmak istiyorum.

Soyle ozaman peki sama sevgisi bitmişse ne yapacaksın bir de buluşup ozlemisim diyorsun nisan olacak kıza haksızlık eğer çocukta seviyorsa kızla olmasın söyle biran önce kıza yazık olmasin

Peki ya soylediginde adamin akli karisirsa? Belki iki kadin arasinda kalacak ve bu arada sozlusu bu durumlari ogrenirse? Sonra adam yine de sozlusunu secerse bile iliskileri yara alacak veya kiz adami terk edecek belki. Bence konu sahibinin bir sey soylemesine gerek yok. Adamla karsilasmislar, konusmuslar. Adam dedigi gibi ozlemisse eger, seviyorsa konu sahibine bir sekilde ulasir. Ya da deli divane seviyorsa gidip baskasiyla evlenmez.
Bence geçmişten birinin gelip iki kelam etmesi ile karışacaksa beyfendinin Kafası karışsın. Çünkü evlilik ciddi bir iş ve bir Ömür boyu diye başlanıyor Söze.. Kafalar bu kadar cabuk karışıyorsa o işin temelinde sorun var demektir ve ben nişanlı Ada'yı Kızın yerinde olsam rüzgar esse sarsılacak Adam'ı istemem koca diye..

İnsan sevdiği biri varken başkasıyla nişanlanmaz..
O seni değil nişanlısını seviyor..

Söylesen de,onu seviyor..

Soylemesen de onu seviyor..

Hep de onu se-ve-ceeeeek...

Bilsin unutsun diye bir sey olamaz.Eger hala sizi sevdigine dair bir dusunceniz varsa veya öyle bir imada bulunmussa o Zaman is degisecek.Bu durum o evli iken ortaya cikarsa daha kötü olur.ileride esinin gözünde siz kocasinin aklindan hic cikmayan kiz olacaksiniz.Yani o kizin acisi cok daha fazla olacak.

Keske zamaninda duygularinizi iyi tahlil etmis olsaydiniz..Ama hep öyle olur nedense..egre söylemeye karar veririseniz nisan olmadan önce olsun.

Ama söylemeyecekseniz de ömür boyu susun..Ve sevebilecek baska insanlar disarida varken kimseyi üzmeyin.

Eger o adamin aklini karistirirsan alacagin ahi dusun. Benim esim yillarca bir kizin pesinden kosmus. Kiz baskasiyla beraber omaya baslamis. Ayni sektorde calistiklari icin hep gorusmeye devam etmisler. Esim zor bitirmis icindeki sevgiyi. Kizla ve sevgilisiyle ben de tanistimbir is yemeginde. Sevgilisinin yaninda kiz gayet mesafeliydi. Biz evlendik onlar ayrildi. Kiz birden esime asiri yakin davranmaya basladi. Boyle olunca esimin de kafasi karisti hissettim. Beni seviyor biliyorum. Ama zamaninda elde edemedigi kiz simdi kur yapiyor. Allah o kizi nasil biliyosa oyle yapsin. Benim canimi nasil yakiyosa onun da cani oyle yansin. Ayni seyi esim icin de soyluyorum. İkisinin egolari yuzunden ben huzursuz oluyorum. Ben olmasam ne kiz ona kur yapacak, ne esim baskasiyla olmus kizi isteyecek zaten. Demem o ki konu sahibi sen su an o kizsin. Gercekten sevseydin adam seni isterken ne olursa olsun onu itmezdin ya da sonra arar bulurdun. Madem o zaman istememissin simdi karsina tesadufen ciktiginda mi anladin sevdigini? Gec bunlari.
Sizi kesinlikle incitmek istemem ama Kafası karıştı ise eşinizin bu noktada size olan hislerini sorgulamadınız mı?

Benim açımdan aldatma sayılabilecek bir durum bu ..
Insanları anlamıyorum ya bir şey tamamen bitmeden nasıl baska iliskiye başlanır ? Başka kalp başka TEn nasıl sevilir? Duygusal olgunluğu olan biri eşinizin yaptığını yapmaz kusura bakmayın ..

O egolu kıza gelince onlardan çok var. Mutsuz tatminsiz insanlar onlar.. Ne ben ne siz eşlerimizi kendi çabamızla onlardan koruyamayız. Önemli olan burda iş kocada biter.
Sizin meselenin sonucu ne oldu bu arada?

Ne demek bilsin sonra unutsun? Oyle bi dusunce olamaz.Suan baslasyla nisanlanacak bunu demen belki cocuk nsanlsndan ayrlrsa? Yapmayn ya böyle baskasna gidincemi degerli oldu sizde? Sana bsey diyimmi adam unutmus bile unutmayan sizsinz adam unutmasa niye baskasyla nisanlansn yazmayn bile kızın yerine kat kendini ve mesj atma

Mesaj atmadım. O benim 11 yıldır tanıdığım birisi. Dosttuk biz. Bana duygularını açtığında ben onu arkadaş olarak mı yoksa aşkla mı seviyorum emin olamadım. Ama hep sevdim. Onun hayatında başkası olunca benim aklıma düşmedi. Zaten hep aklımdaydı. Hayatıma kimseyi alamadım ben. Beni öyle acımasızca yargılayanlar umarım asla bu duruma düşmezsiniz. Kalbiniz ve vicdanınız arasında sıkışıp kalmazsınız umarım. O bana ilk açıldığında "hayatta söylemek istediklerini,duygularını, sevdiğini söylemeyi erteleme." demişti. Ben onu tamamen kaybettiğim için acı çekiyorum.. Bununla yüzleştim. Onun yolu belli artık asla o yoldan döndürmeye çalışmam. Bilsin istedim duygularımı. Eğer canımın acıdığını ona söylemezsem bu acım dinmeyecek gibi hissediyorum. O bu konuyu nasıl kapattıysa bende tamamen kapatıyorum. Kapatmak istiyorum.

Bu kadar yakın arkadaşsanız düğün davetiyesi gelme ihtimalide vardır . o_OYanlış anlama bir tanıdığımın başına geldi böyle bir şey :110:Senin işinde zor söyle desem bir türlü söyleme desem başka . Sen bence yüreğinin sesini dinle . :KK14:

Son düzenleme:
Beni çok seven bir adam vardı. Ben duygularımdan emin olamadığım için başlamadan bitti. Ama seviyormuşum meğer. Dün karşılaşınca anladım. Özlemişim, özlemiş.. Ben ona kapılarımı tamamen kapatmıştım, öyle sanıyor. Duydum ki nişanlanmak üzereymiş. Onu sevdiğimi söylemeli miyim? Biliyorum söylememem gerekiyor. Bu çok büyük bir yanlış, bencillik. Ama içimde öyle bir çığlık var ki susturamıyorum.. Engel olamıyorum kendime.. Mesaj atacağım ona. Çok pişman olacağımı bile bile. Ama atacağım. Bir şeylerin değişmesi için değil. Sonuçta o bir yola girmiş, dönüşü olamaz. Sadece bilsin istiyorum. Bilsin ve sonra unutsun.. Çok mu kötü biriyim ben. Off..
Bak canım belki sen söylesende o nişanlanacak ve ardından evlenecek belki o kızda çok saviyordur onu sen niye o adamın içine böyle bir şey düşürüyorsun belki vijdan azabı çekecek sen söylesende söylemesende o evlenecek belki ve içinde kalacak böyle bir şey ama sen evlenmiyorsun daha güzel bir hayatın olacak belkide o evlendikten sonra eminim sende unutursun bırak söyleme canım kısmet neyse o olur herşey olacağına varır yapma.
Biz eşimle sevgiliyken başka bir sevgiliside varmış başka birisiyle konuşuyormuş benim haberim yoktu nişanlandık ve ardından evlendik eşimin ıcloudunu güncellerken whatsapp mesaj arşivine girdim ve dünyam başıma yıkıldı kız çok seviyormuş onu:( eşimde seviyordu belki onu bilmiyorum ama evlenilecek kız olmadığı için olmamış bunuda sonra kız kardeşinden öğrendim. Yazık!!! Dedim kendi kendime bilseydim evlenmezdim dedim ama kısmet kaderde ne varsa o!

Meger seviyormusum. Hadi oradan... Bir insan ya sever ya sevmez. Bunu da bilir. Adam nisanlaninca "gideri varmis" moduna girdiniz ve "baskasina kaptirmak" dusuncesiyle heyecan ariyorsunuz. Kimsenin aklini karistirmaya hakkiniz yok.

İnsanlar sadece asik olarak evlenmezler, sevmese o kizla nisanlanmazdi zaten mantigi yanlis bana gore o yuzden. Burada bile okudugumuz bir cok konu oluyor, eski sevgilisini unutamayan kocalar. Adamin cidden akli, yuregi konu sahibinde olabilir ama umudu kesip yeni bir hayat kurmak isteyebilir, sevseydi omur boyu bekler gibi cumleler hayal cumleler.
Sahsen ben akli eskide kalmis biriyle evlenmek istemem, ayrica konu sahibi acisindan bakilirsa da gercekten duygularindan eminse omur boyu neden pismanlik yasasin soylemedim diye.
Kimbilir soylediginde adam dunden razi kosup gelecek ve mutlu olacaklar, diger kiz da kendisini sevmeyen biriyle evlenip belki mutsuz olmak yerine kendisini gercekten seven biriyle evlenip mutlu olur.
He konu sahibi duygusunu soyleyip red cevabi alirsa ve konuyu uzatirsa iste o zaman karaktersizlik olur.

Ayrica konu sahibi icinizdekileri soylemeye karar verirseniz bunu nisan olmadan yaparsaniz daha iyi olur.

O adamla nişanlısının imtihanı da sen mi olacaksın? Bunu yaptığın için ömür boyu ah almış olarak mı yaşayacaksın? Hersey böyle 1 yanlışla başlıyo işte hem başkasının hayatını hem kendi hayatını zehir etmek bu kadar kolay...

Adam nisanlandiğina göre seviyor demekki kimse kimseyle zorla nişanlanmaz ya.
Insan sevmedigi biriyle ömür gecirmek mi ister özlemisim özlemis diyosun nerden anladin özledigini ki seninkisi bile bile kumar yani geri döner vazgecermi diye bi umut?
Yuva yikanin yuvasi olurmu zamaninda bilecekdin kiymetini kimsenin huzurunu kacirmaya hakkin yok bence.

Back
X