Sevdiğim adam nişanlanmak üzere...

valla sevgine inanmıyorum, kaçan balık büyük olurmuş, şimdi mi kıymete bindi, evet kötüsün gerçekten, mesaj atmak istiyorsun belki sana döner diye, bu kadar basit bir düşünce, adam akıllı bir adamsa diğer kızın kıymetini daha çok bilir, ama sana dönerse zaten karakter olarakta yakışıyormuşsunuz demekki

Yuva yikanin yuvasi olmaz derler asil sen unut onu yaziktr nisanlandigi kiz seviyordur onu dusunun hic olmazsa buyuk bir bencillik yapmis olursnz belki adam seviyordr nisanlanacagi kizi

hayır tabi ki öyle bir şey olabilir mi? sevdiğim adamı geri çevirebilir miyim?
ee attığın msjın ne anlama geleceğini bilmiyormuşşun gibi biraz safça bi msj oldu bu tabi yersen . boşver ya dur durduğun yerde gitti bitti de insanların hayatına fazla müdahaleci olmayın artı zamanında aklın nerdeydi? evet ebncede bu msj atınca ne olcagını bal gibi biliyorsun. bıde sen kendını nısanlanacagı kız yerıne koy bi msj gelıyo ve ....

Illa sevgini haykirasin varsa gir farzet o burayi okuyacak basligina icinden ne yazmak geliyorsa yaz rahatla. Adamin duzenini bozma ama.. bilsin unutsun diye bir sey yok.

Canım seninki kendi kendine gelin güvey olmak..
Adamın bakışlarından seni özlediğini çıkarmışsın,nişanıda sana yapar artık onuda çıkardın mı bakışlardan?

At mesaj inşallah nişanlanacağı kıza söyler bi güzel rezil olduğunla kalırsın.

D defnedemir_ kaçan balık büyük olurmuş , senin ki o hesap . Mesaj atarsan adamın beraber olduğu kadını çok üzersin bunu yaparsan bencillik yaparsın, umarım böyle salak birşey yapmazsın yaparsan da aynısını yaşamadan ölmezsin

bunu bilsin istiyorum sadece. bencilce biliyorum ama istiyorum. içimde tutamıyorum canım acıyor. yanlış olduğunu biliyorum ama kendime engel olamamaktan korkuyorum. susmam gerekir. ama bakışları..
Bugüne kadar aklın nerdeydi Adam'ı alan biri çıkınca panik oldun!!!!!

Nasıl bir mantiktir bu!
Yuva kurmak üzere olan bir inasinin yuvasını kurmadan dağıtmak olur bu.
aynı şeyi nisanliniza eski sevgilisi yapsa nedersiniz?

Adam sevdiğiyle nişanlanıyor, öyle değil mi? Yoksa silah zoruyla mı nişanlanıyor?

Ona söyle bir mesaj atın, ben geniş bir kadınım, sen evlendikten sonra metreslerinden biri olabilirim!. Sizin şu noktada adamı sevdiğinizi söylemenizin, adam tarafından başka bir anlama geleceğini düşünmüyorum.

Başlamadan biten bir ilişki, adam halen size kör kütük aşık, hı hı tabi tabi, bende lady diananın ruhuyum.

Seninle aynı şeyi bende yaşadim,hatta burda paylaştim.Bu sene evlendiAma senin ortada nişan aşamasinda umut verilmiş bir kız var.Onun duyguları ne olacak.O kız çok büyük bir yıkım yaşacak.Sizde vebal almış olacaksınız.O kişi size geri dönsede sizin evliliğinizden hayır gelmez.Ortada bir vebal olmuş olacak.Bizim.bir tanidik bir kıza evlenecem senle diye ümit vermiş sonrada evlenmemiş o kızla.Sonra yaptığı evliliklerin hiçbirini yolunda gitmedi.Enson 3. evliliğini yaptı.Yani böyle durumlarda kimsenin yaptığı yanına kâr kalmıyor.Bende üzgünüm ama ne yapayım,iki günlük dünya.Allah daha ıyisini çikarsın karşıma diye dua ediyorum.Allah seninde yardimcin olsun

Son düzenleme:
Nisanlanacagi kızın ne suçu var yazık . Onlara bunu yaşatmaya hakkın yok bence .. o kadar sevdiğini sanmıyorum ayrıca Nisanlanacagini duyunca çıkmıştır o sevgi . Neler kaybettiğini göstermek açısından

Adamı zaten reddetmişsin, şimdi başkasını sevince mi kıymetli oldu? Karşılaştığınızda da adama imalı imalı bakıp kafasını mı karıştırmaya çalıştın yani, o da şöyle böyle diyorsun ya.. Sadece kendini düşünüyorsun, yapma. O adam ve"sözlüsü" bir yola girmiş. Bence sevmiyorsun egona ağır gelmiş, başkası olduğunu duyunca anlamışsın resmen. Şimdi burada bize yok öyle değil falan deme. Sana konuşmaya da gerek yok. Evet kötüsün ve bencilsin. Hadi bekleme yapma.

Kadın kadının halinden anlamalı. Adamın evleneceği biri var karşısında neticede. O köprünün altından çok sular akmış. Beyefendi kendine yeni bir yol çizmiş. Sizde unutulmam, vazgeçilmem sanmışsınız. Ama öyle değilmiş.

nerden biliyosun özlediğini. kendi kafanda kurup duruyorsun bence. bilcek ve unutcak. oldu, baska istediğinde varmı?

Zamanında reddetmissin simdi bir kez görme ile "meğer seviyormuşum" demek ne demek? Bunca zaman nasıl anlamadın bu kadar seviyordun da?
Bu düpedüz bencillik,elden gitmiş ya kıymete bindi..

Ayıp etme..adam bi yola girmiş biri ile evlenme kararı almış. Demekki karşı tarafı sevmiş,boşuna rezil etme kendini..

O ayrılmadan önce ve sonra seni kazanmak için yeterince savaştı mı? Uğraşıp bişeyler yaptı mı? Eğer yeterince çabası olmadıysa senin söylemen de bişeyi değiştirmeyecektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…