Sevdiğim adamdan bu lâfları duymak beni çok üzüyor :(

denizkabugu

Evli, mutlu, ...
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
725
6
96
Diğer
ailem karşı çıkıyor evlenmemize ama benimki ikna etse evleniriz
ama yok önce < seni çok seviyorum sana tapıyorum sensiz yapamam senden başkasıyla evlenemem diyen adam> sonra ailemi ikna etmek için çaba sarfetmelisin dediğimde de aman annenin babanın g...tünde (afedersiniz) oynayamam , senin de nazlarından bıktım sanki cumhurbaşkanının kızını alıyoruz ,,gibi laflar diyor ya..kurban bayramında da ailem için kötü laf beni kırıcı sözler söylemişti .. bu ne biçim sevgi ya...evlensem bütün yaşananları ilerde başıma kakar hiçbir nazımı da çekmez ( çok da nazlı büyüdüm zaten, sonra da çıldırırım yoksa )
bunu düşünmekten bütün günüm mahvoldu üzüntümden

haklısın.ailene değer vermeyen sonra sana hiç değer vermez ve o aileni kötüledikçe de aranız gerilir....

demekki ailenizin bir bildigi varmista karsi cikiyomus
hala evlensemmi diye dusunmeyin lutfen

bu ne saygısızlık...ben kesinlikle aileme laf söyletmem..söyletmedimde zamanında terkettim...
ne münasebet canım sen onun ailesine aynı şeyleri söylesen hoşuna gidecekmi?
bugün bunları yapan yarın neler yapmaz...
tahmin edebiliyorsun değilmi?

Başta çok saygısız canım...
Saygının olmadığı yerde sevgide olmaz. Varsada kaybolur gider.
Bir daha da yerine konmaz.
Sen zaten farkındasın. Sana ayrıl diyemem ama çok düşünmelisin bu insanla...
Senin için aileni ikna bile etmeye çalışmıyor baksana. Zaten ailen onu istememekte haklı çıkıyır işte...
İyi düşün canım....

ailene saygi duymayan bir adam malesef ki sana da saygi duymaz canim bu edebsizce yaklasimini sineye ceksen dahi olcak is degil.

ailen hakkında böyle yorum yapması hiç hoş değil....ayrıca senin yanında kullandığı kelime cok kaba.... bir bayanın yanında asla söyenmemeli... konuşma tarzı ve söyledikleride kişiliğini yansıttığını düşünüyorum.....

canım takıp ettıgım kadarıyla sevgilinizle ve ailenizle ilgili bir kaç konu daha açmiştiniz.......(yanılıyorsam uyarın benı lutfen)
ve mevzular aynıydı galıba.........
aileniz istemiyorsa bir bildiği vardır muhakkak.
daha size nazik kibar davranması gereken bir dönemde sizi üzmesine bir anlam veremedım ben..

farkındayım zaten hak veriyorum aileme artık
ama bunları ondan duymak beni kahretti
çünkü deli gibi üstüme titreyen adam bunları bana nasıl söyler ya
cumhurbaşkanının kızını alıyoruz sanki gibi lafilar
ya kız evi naz evi değil midir ya kız babası mı gelin kızımı alın der ya erkek tarafı ısrar eder istediklerini dimi ama of sinirliyim

Küfür ha ailene etmiş ha sana...böyle biriyle sevgili kalmayı bırak arkadas bile olunmaz..aman sinirden falandır deyip de geçiştirme saygı denen bir şey var..ayrılmazsan ilerde ayrılabilirsin.

farkındayım zaten hak veriyorum aileme artık
ama bunları ondan duymak beni kahretti
çünkü deli gibi üstüme titreyen adam bunları bana nasıl söyler ya
cumhurbaşkanının kızını alıyoruz sanki gibi lafilar
ya kız evi naz evi değil midir ya kız babası mı gelin kızımı alın der ya erkek tarafı ısrar eder istediklerini dimi ama of sinirliyim

canım işte severken taparken gösterdi gerçek yüzünü :1shok:işte bu yüzden hala bekarım..allah iyilerle karşılaştırsınsenağlama

canım takıp ettıgım kadarıyla sevgilinizle ve ailenizle ilgili bir kaç konu daha açmiştiniz.......(yanılıyorsam uyarın benı lutfen)
ve mevzular aynıydı galıba.........
aileniz istemiyorsa bir bildiği vardır muhakkak.
daha size nazik kibar davranması gereken bir dönemde sizi üzmesine bir anlam veremedım ben..

evet doğrusun arkadaşım
şimdi görüyorum ki ailem haklıymış
evet haklısın bu zamanlarda üzerime titremesi lazımken tam tersini yapıyor
soğuttu kendinden ama nasıl unuturum ki her yerde anımız her yerde o of

bugün sana bunları diyen adam ilerde ne der bir düşün istersen, ailene saygı duymayan adamla evlenmek istiyor musun gerçekten?

:1shok::1shok:
siz nasıl ailenize bu lafları söyletirsiniz aklım almadı.
ilk duyduğunuzda tavrınız koymalıyken hala yanında olabiliyorsunuz.
elini veren kolunu kaptırır misali, siz alttan almışken o da söylemiş.
anneniz babanız haklı, bu tarz davranan adamdan ne koca olur; ne köy ne de kasaba..:delphin:

bana çocuk bıkmış gibi geldi
zaten sende yazmışın ben çok nazlı büyüdüm diye
o da cumhurbaşkanının kızını alıyoruz sanki demiş
bence çok fazla naz yaparak bıktırmışsın biraz o da böyle patlak vermiş
bi anlık sinirle ağzına geleni düşünmeden söylemiş
her zaman bizler haklı olmuyoruz bazen erkeklere de hak vermek gerek..

ama tabi ailen hakkında dedikleri çok kabaca onu savunmuyorum düzelteyim
çok iyiydi diyosun birden böyle kaba saba bi insana dönüşmesi nedensiz değildir

Son düzenleme:
ah canım balık bastan kokmus ne desek bos dua et ılk basta gormussun gercek yuzunu
dık dur sabırlı ol aılene laf soyletme kendı layıgını bulsun

Küfür ha ailene etmiş ha sana...böyle biriyle sevgili kalmayı bırak arkadas bile olunmaz..aman sinirden falandır deyip de geçiştirme saygı denen bir şey var..ayrılmazsan ilerde ayrılabilirsin.

ben ki babamın bana sinirden dediklerini hazmedemeyen biriyim ve babama küsen olan ben
şimdi onu affederek babama aileme ve kendime haksızlık etmiş olurum
ve sinirden bu lafları söyleyen adam ilerde bana neler demez ve yapmaz
sanki ben ona sinirlenmiyorum tabi sinirleniyorum ama ağzımdan çıkan laflara dikkat ediyorum onu üzmemek kırmamak için ve biliyor da benim böyle saygısızlıklara gelemeyeceğimi.. babamdan bile saygı isteyen biriyim ya koskocaman adama küsüyorum bazen ya bunu biliyor da kendisi ama yine de saygısızlık yapıyor
Ezilmeye hiç gelemem yaa

Bu adamdan koca olmaz olursa da cok bas agritir...:delphin:

bana çocuk bıkmış gibi geldi
zaten sende yazmışın ben çok nazlı büyüdüm diye
o da cumhurbaşkanının kızını alıyoruz sanki demiş
bence çok fazla naz yaparak bıktırmışsın biraz o da böyle patlak vermiş
bi anlık sinirle ağzına geleni düşünmeden söylemiş
her zaman bizler haklı olmuyoruz bazen erkeklere de hak vermek gerek..

Canım ama ailesine laf söylemiş.
Ne olursa olsun ailesine laf söyleyemez dimi?
Saygısızlık da var....

Back
X