Sevdiğim adamdan bu lâfları duymak beni çok üzüyor :(

canım başına gelen istenmemesi ve babamın, onun sinirden söylediği iki üç lafını yanlış anlayıp ona kızması ve annemin babamın sürekli istemiyoruz demeleridir
ama o da farkında ama bıkmış işte ben onu anladım mücadele etmek istemiyor
ama ben o kadar ikna etmeye çalıştım saygısızlık ettim babama
ve geriye onun mücadelesi kalmıştı malesefki layıgım ondan saygısızca laflar duymak oldu

Canım ne demek bıkmış. İşte ben buna kızıyorum.
Seni seviyorsa bıkamaz. Nazlı büyüdüysen ne olmuş ki.
Yeri gelir o senin nazını çeker. Yeri gelir sen artık büyürsün.
Ben bu ilişkide şunu tahmin ediyorum. Senin ailen hiç sorun çıkarmasaydı ve onu isteseydi dahi o kişi gene yüzünü gösterirdi.Ne ilişkiler biliyorum senin teyzenin kızlarındaki gibi, kızın ailesi istemiyor ama çocuk saygıyı bozmadan mücadele ediyor.
İşte sonuç şu ki o kişi de saygı eksikliği var. Ailenin yanlış düşündüğünü ispat etmek yerine annene babana saygısızlık yapması son derece yanlış....
Cumhurbaşkanının kızını mı alıyoruz lafıda sana yaptığı bir ayıp. Yani cumhurbaşkanının kızı ile evlense saygı mı duyacakmış. nazınımı çekecekmiş. Valla deşersek çok şey çıkar...
Benim bakış açıma göre son derece yanlış davranmış. Bir erkek olarak değil sadece, bir insan olarak. Yani erkekleri haksız suçladığımızı düşünmüyorum. İstisnahi durumlar olabilir tabi....

bu kişidenn adam olmaz hele koca hiç olmazz boşuna ne kafanı yor
nedee vaktini harca perşembeninn geleceği çarşambadann belli olurmuşş

"annenin babanın g...tünde (afedersiniz) oynayamam"

maaşallah ikna edebilmeye seçtiği yer az akılda oluşabilen bi fikir,
baya bi racon abi sanırım kendileri...:mymeka:
sende hala seni sevdiğinimi düşünüyorsun canım benim...

ilerde annene kocakarı diye hitap ettiğinide duyarsın bunu söyleyim sana...
benim arkadaşım,eşinin bu yazdığım tabiriyle kahroluyor...
oda baştan ailesinin gördüğünü görmemekte ısrar etmişti çünkü..:kızgın:

bilmem anlatabildimmi :delphin:

Yazık ilk dönemeçte tökezlemiş hatta uçurumdan yuvarlanmış ilişkiniz beraber olmaya devam etseniz de sonu belli şiddetli geçimsizlik...
kimse kolay yuva kurmuyor ama daha ilk sorunda seni dünyaya getiren insanlara saygısızlık eden cicim ayları geçince neler yaşatır kim bilir?
ailenin kıymetini bil onlara tek kelime hakaret eden birine ikinci kelmeyi söyletme fırsat verme....

Saygisizlik! Buyuklerine saygi yokmus demek bunun..ustelik sevdigi kizi dunyaya getiren annesine babasina sevip deger verecekken boyle yapiyor..ne insanlar var ya..sana ve ailene hic saygisi yok..bir daha dusun evlenmeyi derim.

ilginç hala da sevdiğim adamdan ! diyorsun
acilenn sevmeyi bırakmalısın o adamı
tanrı seni seviyormuş sana görmeniçin bir şans vermiş

canım şimdi sevilecek adam var suratına bakılmayacak adam var.darılma ama seninki suratına bakılmayacaklardan.her ne olursa olsun ailene kendi ailesine gösterdiği saygının aynısını göstermek zorunda.. evlilik malesef sadece iki insanın biraraya gelip mutlu mesut yaşadığı bir kurum değil.aile ilişkileri.onlara duyulan saygı ve sevgide çok önemli.şimdi böyle.nikahına girdinmi iyice efelenecek eminim.yakın yoldan dön.terbiyesizliğe prim vermea.s.

Demekki seni zorluklarla savaşıp kazanılacak kadar değerli bulmuyor. Canım söylediği laflar çok sinirli ve saygısız bir insan olduğunu gösteriyor.Genel yapısı böyleyse inan daha bu bi başlangıçtır. Bir evlat için en iyiyi annesi ister. Bence aileni dinle. En azından ilişkini bi ara ver. Rahat kafayla düşün derim ben.

insan ne olursa olsun ailesine laf söyletmez bu saygısız densiz bi çocuk...daha şimdiden bu safhalara atladıysa sen bide ilerde söyleyeceği lafları düşün...seven insan sevdiği için mücadele eder ailesine saygısını esirgemez...yapma sakın hayatının hatasını yapmış olursun...şükürki evlilik aşamasında değilsin yol yakınken sen ona yol ver...

Bence hata sende senin ailene adam resmen küfür etmiş sen hiç bir söz söylememişin pes koca bulunur ama aile asla bulunmaz bunu unutma kuru kuru seni seviyorum ölüyorum bitiyorum laflarına kanıpta geleceğini heba etme bugün ailene küfür eden adam yarın evlendikten sonra kolaylıkla sana küfür eder aşkla karın doymuyor malesef adam kendını belli etmiş sonradan üzüleceğine şimdi üzül en iyisi

yorumlarınız için tşk ederim

zaten böyle devam etmesi doğru değil çünkü bugün böyle diyen konuşan yarın bana aileme neler demez ki

yaa tabi haklısın zaten dedim yaa ben onu savunmuyorum kesinlikle ama burda bi özeleştiri yapılması gerektiğini düşünüyorum
zaten arkadaş diyo ben çok nazlı büyüdüm diye hee çocukta sanki cumhurbaşkanının kızını alıyoruz diyomuş yani ne kadar çok naz olduğu belli
hee sonra düşününce çocuk seviyo ama sevdiğini alamıyor hee onunda siniri tabi
hepsi birleşince patlamış
bu topikte kızla erkeğin yer değiştirdiğini düşünelim erkek çok nazlı olsun kız çok fedakar olsun burda erkek suçlu olurdu dimi
ama şimdi burada da erkek suçlu oluyor her durumda erkek suçlu
bence bizlerde biraz empati kurmalı özeleştiri yapmalıyız her zaman erkeklere yüklememeliyiz herşeyi diye düşünüyorum

arkadaşım çok nazlıyım evet ama çoğu nazımdan onun için vazgeçtim ben
hep kendimden özveride bulundum
bırakta kız evi naz evi de olsun biraz dimi
yoksa ne değerimiz olur sonra

haa bu arada onun da fedakarlıklarını verdiği değerleri inkar etmiyorum ama artık bu tuz biber oldu malesef ki :kızgın:
ailemin bi kusuru varsa eleşştirebilirsin ama saygısızca konuşamazsın ve beni de ezemezsin demiştim ama nafileeeeeee

çok afedersin amaya bu odunu güdeceksin,(yontarak), ya bu diyardan gideceksin...

Senin görmek istemediğin ama ailenin gördüğü şeyler olmuş senden önce

Seni çok seviyor olsa anana babana dil uzatmaz

ben olsaydım sessiz kalmazdım bende onunkilere bin tane laf ederdim valllaaa

Ayrıl gitsin ondan koca olmaz daha konuşmayı bilmiyor baksana..

ailem karşı çıkıyor evlenmemize ama benimki ikna etse evleniriz
ama yok önce < seni çok seviyorum sana tapıyorum sensiz yapamam senden başkasıyla evlenemem diyen adam> sonra ailemi ikna etmek için çaba sarfetmelisin dediğimde de aman annenin babanın g...tünde (afedersiniz) oynayamam , senin de nazlarından bıktım sanki cumhurbaşkanının kızını alıyoruz ,,gibi laflar diyor ya..kurban bayramında da ailem için kötü laf beni kırıcı sözler söylemişti .. bu ne biçim sevgi ya...evlensem bütün yaşananları ilerde başıma kakar hiçbir nazımı da çekmez ( çok da nazlı büyüdüm zaten, sonra da çıldırırım yoksa )
bunu düşünmekten bütün günüm mahvoldu üzüntümden

ve sen hala bu adamla evlenmeyi düşünüyorsun:mymeka:

canım
okudum ve uzuldum
bole davranması belkı cok zamandır sorunlar yasamanız belkı ayrı olmanız gorusememmenız belkı ozlemenız ama yınede aılene karsı tavrı saygısızlıgı olmamalı
cok ayıp etmıs bıkere ınsan sevdıgıne karsı sevgısınden onun aılesıne saygısızlık etmemelı
bence sevıyosun bılıyorum ama
bole yurumez ve ben artık onun aılsınde suc buluyorum kesınlıkle suc senın alınde degıl
bence suan onunla gorusmemen en ıyısı
sen sustukca onu affettıkce bunun sonu gelmez ve ılerde daha buyuk sorunlarla karsdılasrsın
bence bıraz ayrılık kararı al bunu solemek cok zor senınde uygulaman belkı cok zor ama
bu lafları sıneye cekme
sevıyosunuz ama bunu yapmalısın
cok uzuldum...

canım
okudum ve uzuldum
bole davranması belkı cok zamandır sorunlar yasamanız belkı ayrı olmanız gorusememmenız belkı ozlemenız ama yınede aılene karsı tavrı saygısızlıgı olmamalı
cok ayıp etmıs bıkere ınsan sevdıgıne karsı sevgısınden onun aılesıne saygısızlık etmemelı
bence sevıyosun bılıyorum ama
bole yurumez ve ben artık onun aılsınde suc buluyorum kesınlıkle suc senın alınde degıl
bence suan onunla gorusmemen en ıyısı
sen sustukca onu affettıkce bunun sonu gelmez ve ılerde daha buyuk sorunlarla karsdılasrsın
bence bıraz ayrılık kararı al bunu solemek cok zor senınde uygulaman belkı cok zor ama
bu lafları sıneye cekme
sevıyosunuz ama bunu yapmalısın
cok uzuldum...

bu saygısızlığı yaptığından beri aramıyorum canım
o da aramıyor
ama bu sefer kararlıyım bitirmeye
seviyoruz ama sadece sevgiyle olmuyor işte
bir ilişkinin temeli "saygı" dır.
"sevgi" sonra gelir.........

kusura bakmada benım annemle babamla ılgılı bu tarz konusan bı adam anca benım dusmanım olur bırak gıtsın ya

Back
X