- Konu Sahibi denizkabugu
canım başına gelen istenmemesi ve babamın, onun sinirden söylediği iki üç lafını yanlış anlayıp ona kızması ve annemin babamın sürekli istemiyoruz demeleridir
ama o da farkında ama bıkmış işte ben onu anladım mücadele etmek istemiyor
ama ben o kadar ikna etmeye çalıştım saygısızlık ettim babama
ve geriye onun mücadelesi kalmıştı malesefki layıgım ondan saygısızca laflar duymak oldu
Canım ne demek bıkmış. İşte ben buna kızıyorum.
Seni seviyorsa bıkamaz. Nazlı büyüdüysen ne olmuş ki.
Yeri gelir o senin nazını çeker. Yeri gelir sen artık büyürsün.
Ben bu ilişkide şunu tahmin ediyorum. Senin ailen hiç sorun çıkarmasaydı ve onu isteseydi dahi o kişi gene yüzünü gösterirdi.Ne ilişkiler biliyorum senin teyzenin kızlarındaki gibi, kızın ailesi istemiyor ama çocuk saygıyı bozmadan mücadele ediyor.
İşte sonuç şu ki o kişi de saygı eksikliği var. Ailenin yanlış düşündüğünü ispat etmek yerine annene babana saygısızlık yapması son derece yanlış....
Cumhurbaşkanının kızını mı alıyoruz lafıda sana yaptığı bir ayıp. Yani cumhurbaşkanının kızı ile evlense saygı mı duyacakmış. nazınımı çekecekmiş. Valla deşersek çok şey çıkar...
Benim bakış açıma göre son derece yanlış davranmış. Bir erkek olarak değil sadece, bir insan olarak. Yani erkekleri haksız suçladığımızı düşünmüyorum. İstisnahi durumlar olabilir tabi....