Sevdiğim adamdan bu lâfları duymak beni çok üzüyor :(

Bence Ne Kadar Seversen Sev Aileni Ezdirmemelisin :1closedeyes: Sonuçta Sevgili Yıldız Gibidir..Aile İse Ay.. Yıldızlar Çok Ama Ay Bir Tane.!! :kahve:

ailene saygisi olmayan birinden hayir gelmez, ileride sana olan saygisinida kaybeder, ki bana göre kaybetmis zaten. sana saygisi olsaydi annen hakkinda böyle konusmazdi,
demekki senin üzelecegini kirilacagini pek umursamiyor...

ya çevremde örnekler var mesela iki teyzemin kızlarının sevdiklerini aileleri istemiyordu
eniştelerim onlara neler dedi ne nazlar oldu ama sevdikleri bu laflara rağmen hiç saygısızlık etmediler
ve evlendikten sonra allah nazarlardan saklasın teyzem kızlarının başına da kakmadılar
şimdi olanlarla teyzem kızlarının başlarına gelenleri karşılaştırınca benimkinde mi bende mi anormallik var diyorum ya

simdiden böyle yapan ilerde daha neler yapmaz. bosver terbiyesiz küstah birine benziyor inan cok üzülürsün ilerde evlenirsen eger.

bunları yapacak kadar değişti mi yoksa hep mi aynıydı?

2 buçuk yıldan beri saygısızlığı olmuştu onlar da küçük şeylerdi ve kırdığı zamanlar gönlümü almaya çalışmazdı ben dayanamazdım yine
ama aileler araya girince küçük saygısızlıklar büyüdü malesef :::(

bitanem bu konuyu konuştuk ve ben saana fikrimi söyledim
üzüldün ve böyle giderse daha çok üzülürsün

ya aslında kötü biri değil ama işte aileler girince karşı çıkmalar olunca acaba ağırına mı gitti
bugün böyle yapan yarın neler demez yapmaz diyorum
ama yine de içimde sevgisini besliyorum malesef
ama saygı olmadan devam etmek doğru değil bunu biliyorum

ayıp etmiş sevgiliniz..senin istedigin acaip zor bşy deil..aileni ikna etmende yardımcı olcak altı üstü..bunda zorlanıyosa ilerde evlilikten hayli hayli bıkar....bence biraz evlilik olayını ertele az daha tanımaya çalış...

Canım ama ailesine laf söylemiş.
Ne olursa olsun ailesine laf söyleyemez dimi?
Saygısızlık da var....

yaa tabi haklısın zaten dedim yaa ben onu savunmuyorum kesinlikle ama burda bi özeleştiri yapılması gerektiğini düşünüyorum
zaten arkadaş diyo ben çok nazlı büyüdüm diye hee çocukta sanki cumhurbaşkanının kızını alıyoruz diyomuş yani ne kadar çok naz olduğu belli
hee sonra düşününce çocuk seviyo ama sevdiğini alamıyor hee onunda siniri tabi
hepsi birleşince patlamış
bu topikte kızla erkeğin yer değiştirdiğini düşünelim erkek çok nazlı olsun kız çok fedakar olsun burda erkek suçlu olurdu dimi
ama şimdi burada da erkek suçlu oluyor her durumda erkek suçlu
bence bizlerde biraz empati kurmalı özeleştiri yapmalıyız her zaman erkeklere yüklememeliyiz herşeyi diye düşünüyorum

ailem karşı çıkıyor evlenmemize ama benimki ikna etse evleniriz
ama yok önce < seni çok seviyorum sana tapıyorum sensiz yapamam senden başkasıyla evlenemem diyen adam> sonra ailemi ikna etmek için çaba sarfetmelisin dediğimde de aman annenin babanın g...tünde (afedersiniz) oynayamam , senin de nazlarından bıktım sanki cumhurbaşkanının kızını alıyoruz ,,gibi laflar diyor ya..kurban bayramında da ailem için kötü laf beni kırıcı sözler söylemişti .. bu ne biçim sevgi ya...evlensem bütün yaşananları ilerde başıma kakar hiçbir nazımı da çekmez ( çok da nazlı büyüdüm zaten, sonra da çıldırırım yoksa )
bunu düşünmekten bütün günüm mahvoldu üzüntümden

canım o ne yaa...:1shok:
ay ne terbiyesizlik yaa..seni seven adam anneni babanı sevmese bile saygı duyması gerek...
sanırım ailen onunla evlenmeni onaylamamkla iyi yapıyor...süprizzzzz

yol yakındayken dön.
Bugün bunları söyleyen deger vermeyen
evlenınce daha neler söyler ailene deger vermeyen sana hiç deger vermez

yaa tabi haklısın zaten dedim yaa ben onu savunmuyorum kesinlikle ama burda bi özeleştiri yapılması gerektiğini düşünüyorum
zaten arkadaş diyo ben çok nazlı büyüdüm diye hee çocukta sanki cumhurbaşkanının kızını alıyoruz diyomuş yani ne kadar çok naz olduğu belli
hee sonra düşününce çocuk seviyo ama sevdiğini alamıyor hee onunda siniri tabi
hepsi birleşince patlamış
bu topikte kızla erkeğin yer değiştirdiğini düşünelim erkek çok nazlı olsun kız çok fedakar olsun burda erkek suçlu olurdu dimi
ama şimdi burada da erkek suçlu oluyor her durumda erkek suçlu
bence bizlerde biraz empati kurmalı özeleştiri yapmalıyız her zaman erkeklere yüklememeliyiz herşeyi diye düşünüyorum

sana da hak veriyorum bir nevi ama ne olursa olsun bunları görmemezlikten gelecekti hatta ona da dedim sana yapılanlar denilenler benim de başıma gelebilirdi hak veriyorum üzülmene ama birbirimizi seviyoruz o yüzden bunları saygıyla anlayışla karşılamalıyız demiştim

bence o ilişkiyi bitirmelisin..

adam ne hissettiğini bilse böyle tutarsız davranamaz. hem sana kızıyoo hem ailene hakaret sonra seni sevdiğini söylüyoo ne yman çelikşki o daha ne istediğini bilmiyor.
bence çek restini...

ailenin bence bir bildiği varmış.şimdiden ailene bunları söyleyen adam ileride seni çok çok üzer.lütfen evlenmeyi düşünme bu adamla.
ileride çok ağlarsın .
sana ve ailene değer vercek saygılı ,argo söz söylemeyen biriyle arkadaşlık et.çok üzülürsün
ben sana söyleyeyim.
göz göregöre hata yapma lütfen

sana da hak veriyorum bir nevi ama ne olursa olsun bunları görmemezlikten gelecekti hatta ona da dedim sana yapılanlar denilenler benim de başıma gelebilirdi hak veriyorum üzülmene ama birbirimizi seviyoruz o yüzden bunları saygıyla anlayışla karşılamalıyız demiştim

sence sen ondan çok fazla ödün vermesini beklerken sen hiç ödün vermemiş olabilirmisin
herşeyi onun omuzlarına yüklemiş olabilirmisin
bak ne demişsin sana yapılanlar benimde başıma gelebilirdi ne geldi ki çocuğun başına bu kadar demekki onun başına öyle bişey gelmiş ki senin şuan başına gelen olaydan daha betermiş
benimde başıma gelebilirdi dediğine göre
evet kız evi naz evidir ama fazla nazda aşık usandırır
ben olaya tamamne tarafsız bakıyorum
haa belki burada hemcinsimsin diye o da karşı cinsin diye onu yerden yere vurmam gerek ama ben tarafsızım

ailene söyledikleri tabi ki kötü ama ben şuan ki yorumlarımda onları tamamen yorum dışı bırakıyorum çünkü çok kabalık.. sadece bu kabalığını ele alsam bende yerden yere vururdum ama ben onun bıkmasının nedenlerini söylüyorum

sence sen ondan çok fazla ödün vermesini beklerken sen hiç ödün vermemiş olabilirmisin
herşeyi onun omuzlarına yüklemiş olabilirmisin
bak ne demişsin sana yapılanlar benimde başıma gelebilirdi ne geldi ki çocuğun başına bu kadar demekki onun başına öyle bişey gelmiş ki senin şuan başına gelen olaydan daha betermiş
benimde başıma gelebilirdi dediğine göre
evet kız evi naz evidir ama fazla nazda aşık usandırır
ben olaya tamamne tarafsız bakıyorum
haa belki burada hemcinsimsin diye o da karşı cinsin diye onu yerden yere vurmam gerek ama ben tarafsızım

ailene söyledikleri tabi ki kötü ama ben şuan ki yorumlarımda onları tamamen yorum dışı bırakıyorum çünkü çok kabalık.. sadece bu kabalığını ele alsam bende yerden yere vururdum ama ben onun bıkmasının nedenlerini söylüyorum

canım başına gelen istenmemesi ve babamın, onun sinirden söylediği iki üç lafını yanlış anlayıp ona kızması ve annemin babamın sürekli istemiyoruz demeleridir
ama o da farkında ama bıkmış işte ben onu anladım mücadele etmek istemiyor
ama ben o kadar ikna etmeye çalıştım saygısızlık ettim babama
ve geriye onun mücadelesi kalmıştı malesefki layıgım ondan saygısızca laflar duymak oldu

Back
X