Sevdiğim adamdan bu lâfları duymak beni çok üzüyor :(

ailem karşı çıkıyor evlenmemize ama benimki ikna etse evleniriz
ama yok önce < seni çok seviyorum sana tapıyorum sensiz yapamam senden başkasıyla evlenemem diyen adam> sonra ailemi ikna etmek için çaba sarfetmelisin dediğimde de aman annenin babanın g...tünde (afedersiniz) oynayamam , senin de nazlarından bıktım sanki cumhurbaşkanının kızını alıyoruz ,,gibi laflar diyor ya..kurban bayramında da ailem için kötü laf beni kırıcı sözler söylemişti .. bu ne biçim sevgi ya...evlensem bütün yaşananları ilerde başıma kakar hiçbir nazımı da çekmez ( çok da nazlı büyüdüm zaten, sonra da çıldırırım yoksa )
bunu düşünmekten bütün günüm mahvoldu üzüntümden

ah be kardesim nicin evlenmekte diretiyorsun???

cokmu marifet sevipte evlenenlerin evliligi? simdiden böyle söyleyen bak evlendikten sonra neler diecek... bir gün gelir belki dediklerimi hatirlarsin ( ASLA dilemiyorum ama eminimki genelde böyle oluyor...)

allah gönlüne göre bir hayat versin canim

ah be kardesim nicin evlenmekte diretiyorsun???

cokmu marifet sevipte evlenenlerin evliligi? simdiden böyle söyleyen bak evlendikten sonra neler diecek... bir gün gelir belki dediklerimi hatirlarsin ( ASLA dilemiyorum ama eminimki genelde böyle oluyor...)

allah gönlüne göre bir hayat versin canim

artık diretmiyorum:dilcikar:

amin canım tşk ederim

ailem karşı çıkıyor evlenmemize ama benimki ikna etse evleniriz
ama yok önce < seni çok seviyorum sana tapıyorum sensiz yapamam senden başkasıyla evlenemem diyen adam> sonra ailemi ikna etmek için çaba sarfetmelisin dediğimde de aman annenin babanın g...tünde (afedersiniz) oynayamam , senin de nazlarından bıktım sanki cumhurbaşkanının kızını alıyoruz ,,gibi laflar diyor ya..kurban bayramında da ailem için kötü laf beni kırıcı sözler söylemişti .. bu ne biçim sevgi ya...evlensem bütün yaşananları ilerde başıma kakar hiçbir nazımı da çekmez ( çok da nazlı büyüdüm zaten, sonra da çıldırırım yoksa )
bunu düşünmekten bütün günüm mahvoldu üzüntümden

daha evlenmeden anne ve baban hakkında böyle şeyler söylüyo haa...:kızgın:
arkadaşım bundan sana koca ailenede damat olmaz...
sen cumhurbaşkanının kızı olmayabilirsin ama unutmasınki herkes ana baba evladı...yol yakınken ondan vazgeç,ilerde daha kötü şeyler yaşamamak için...
gözünü iyi aç,olanları görüyorsun dimi....
çok densizmiş hemde çok...:mymeka:

Ayrıl gitsin.. o yokken ailen vardı .. seni büyüten sevgi veren ailene küfür eden bi sahsiyete evet deme ceksin gitsin. !

canım daha evlenmeden sana bunları söyleyen bi insan evlendıkten sonra kımbılır daha neler yapar fevlendıgınde sorumluluklar cogu duyguları degıstırıyo sen bıle degısıorsun bence yol ver gıtsın emınım sen cok daha ıyılerıne layıksın

terbiyesiz :1shok:
hala görüşmüyorsun umarım :delphin:
ben şahsen yaşadığına pişman ederdim :kahve:

Allah yardımcın olsun canım huylu huyundan vazgeçmıyo ama bunu unutmaÇok üzgünüm çoook

ayrıl gitsin canım..

ailen için daha şimdiden hakaretler eden bir adamdan hayır gelmez sana..

yol ver canım yol veeerrrr..

Ne guzel iste...Simdiden gostermis gerçek karakterini
utanmamis mi bu sozleri soylerken ?
Ailen bosuna bas kaldirmiyor canim bence
Bu adamdan sana hayir gelmez
Simdiden boyle yapiyorsa, (ki bana gore ailene asla saygisi yok) o zaman evlendiginde çok daha kotusunu yapar.
Inan pisman olursun

benim aileme saygı göstermeyen adamın benim yanımda ne işi var valla ben olsam arkama bile bakmazdım.

sevgili denizkabugu.ailenin neden karşı çıktıgını anlatmamışsın.ama birlikte oldugun insanın söyledikleri çok çirkin.evlenseniz birgün gelir yüzüne vurur bunalrın hepsini.sana kendimle ilgili kısa bi şey anlatayım.2yıldır süren bi beraberlgim var.ben boşanmış bi kadınım.beraber oldugum kişide hiç evlenmemiş biri.çok ii anlaşmamısa ragmen.bana açık ve dürüstçe benimle evlenemeyecegini söyledi.hayatımda ilk defa boşanmış bi kadın oldugumdan hayıflandım.beni seviyor ve bende onu seviyorum.ama iş evlilige gelince taabiki olmuyor.belkide bitirmem gerekir bu ilişkiyi.ama onunla mutluyum.nereye nezamana kadar sürer ne o ne ben biliyoruz bunu.birgün gelecek evlenmek ve baba olmak isteyecek.ve ben gene üzülecegim.dogal olarak ailesi boşanmış bi kadınla evlenmesini asla kabul etmez.artı 11 yaşında bi oglum var benim.yaşım 35.bazen diyorumki allah bana at veriyor meydan vermiyor.meydan veriyor at vermiyor misali.senin içinde en iyisi neyse o olsun cnm.herzman sevgiyle kalman dilegiylea.s.

Ömrümün sonuna kadar eşeğe binmektense, bir yıl ata binmek yeğdir&#8230;ARkadaşım.ömür boyu eşeğe binmeye değermi.düşünmek lazımm

bu adam seni ilerde muhakkak üzer,canım.annene babana da bir şey diyemezsin.bu adam onlara ağzına geleni sayar,alıştığı için.ayrıca sen gibi akıllı ve mantıklı bir insana bu kişiyi yanına yakıştıramadım.

Back
X