- 11 Aralık 2018
- 41.743
- 259.320
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
Dur bakim kimler varmış, merak ettimKoç, Sabancı beklerken karşısına Ülker fabrikasının sahibi çıktı
Forbes bu yıl dünyanın en zenginleri listesini yayınladı da![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur bakim kimler varmış, merak ettimKoç, Sabancı beklerken karşısına Ülker fabrikasının sahibi çıktı
Hiç şaşırmadım listeyeKoç, Sabancı beklerken karşısına Ülker fabrikasının sahibi çıktı
Forbes'ın Dünyanın en zenginleri listesine girmeyenlere zengin diyemeyizHiç şaşırmadım listeye![]()
Aman ne çekti normal bir insanken boşandığında bile prenses olarak kaldı , ben bosansam tr şartlarında iki çocukla ortada kalmış potansiyel yem olurumKonu evrildi resmenİngiltere kraliyet ailesine kadar yürüdük:)))
Meghan neler yaşıyor bilmiyorum ama Leydi Di az çekmedi, kadının ölümü hala bile şaibeli.
Diana sıradan insan değildi ki. Soylu bir aileden geliyordu, babası konttu, protestandı. Kısacası kraliyet ailesine uygun bir gelindi.Aman ne çekti normal bir insanken boşandığında bile prenses olarak kaldı , ben bosansam tr şartlarında iki çocukla ortada kalmış potansiyel yem olurum![]()
Ne umdun ne buldun acabağ?
Forbes'ın Dünyanın en zenginleri listesine girmeyenlere zengin diyemeyizkafadan en az 100 aile elendi
Bence de şaşırtıcı değildi de işte Türkiye zenginleri denince çoğunlukla akla ilk gelen birkaç aile.
O yüzden Fitne hayal kırıklığı yaşamıştır![]()
Arabası yoksa helikopteri vardır.Eldeki verilerden bişey çıkmıyor.
Entelektüel bir ünlünün oğlu
20 yaşından büyük
Sabancıda okuyor
Arabası yok![]()
Diana'nın tüm hayatını bilmesem de sarayda yaşadığı dönemden bir kesiti anlattığı yazıları okumuştum, eşinin defalarca aldatması, psikolojik baskılar, travmalar intiharı bile düşündürmüş, dışı renkli şekerlerle bezenmiş içi acı dolu bir evlilik ve saray hayatı.Aman ne çekti normal bir insanken boşandığında bile prenses olarak kaldı , ben bosansam tr şartlarında iki çocukla ortada kalmış potansiyel yem olurum![]()
İşte biz tepemiz atınca '' Sanki şehzade doğurdun başıma bu ne hava tava. '' diyoruz ama, Diana diyemedi.Diana'nın tüm hayatını bilmesem de sarayda yaşadığı dönemden bir kesiti anlattığı yazıları okumuştum, eşinin defalarca aldatması, psikolojik baskılar, travmalar intiharı bile düşündürmüş, dışı renkli şekerlerle bezenmiş içi acı dolu bir evlilik ve saray hayatı.
Biz çocuklarımızı alır giderdik de onun çocukları sarayındı, saraya gelin olup ihtişamlı bir hayat yaşıyorsunuz belki ama çok da ağır bedeller ödüyorsunuz, prensesliği kadına acı ve ölüm getirdi, elizabeth'in öfkesi de cabası, eli yalnızca oğluna değil dünyaya uzanan kayınvalide![]()
Valla yalan olmasın Saray'dan binbir izinle yapılmış bir röportaj mıydı ne'ydi Diana'nın ölümü sonrası yayınlanmıştı galiba ya da ben ölümü sonrası okumuştum tam hatırlamıyorum, hiç de kolay bir hayat değil.İşte biz tepemiz atınca '' Sanki şehzade doğurdun başıma bu ne hava tava. '' diyoruz ama, Diana diyemedi.
Saedece kendine yapılan değil ki o sarayda başkalarına yapılanlara da tanık olmak işlenen suçları bilmek çekilen acıları görmek ama bunlara göz yummakDiana'nın tüm hayatını bilmesem de sarayda yaşadığı dönemden bir kesiti anlattığı yazıları okumuştum, eşinin defalarca aldatması, psikolojik baskılar, travmalar intiharı bile düşündürmüş, dışı renkli şekerlerle bezenmiş içi acı dolu bir evlilik ve saray hayatı.
Biz çocuklarımızı alır giderdik de onun çocukları sarayındı, saraya gelin olup ihtişamlı bir hayat yaşıyorsunuz belki ama çok da ağır bedeller ödüyorsunuz, prensesliği kadına acı ve ölüm getirdi, elizabeth'in öfkesi de cabası, eli yalnızca oğluna değil dünyaya uzanan kayınvalide![]()
Eskiden ben de William'a goz koymuştum hatta rüyamda gelip annemlerden istemislerdi beni. Sonra sonra hem Harry daha hos niye Vilyim dedim, hem ben sarayla Elizabethle ugrasamam dedim. Pazar gunu dizi cikmis esofmanimla saray koridorlarinda gezemeyeceksem neyleyim sarayi.Saedece kendine yapılan değil ki o sarayda başkalarına yapılanlara da tanık olmak işlenen suçları bilmek çekilen acıları görmek ama bunlara göz yummak
Öyle zor ki herkesin yaşayabileceği hayat değil![]()
bana da inandırıcı gelmedi valla böyle okuyunca20 gün önce arkadaşınıza ayarlamaya çalıştınız
15 gün önce hoşlanmaya başladınız
10 gün önce o sizden hoşlanmıyordu
Hafta başı birbirinze alçıldınız ama kilolu olduğunuz için buluşmaktan kaçıyordunuz.
Bugün kilo verdiniz, buluştunuz karşılıklı ilanı aşk ettiniz, sizi desteklemeniz yüzünden sevdiğini söyledi ama bu sefer de ünlü birinin oğlu olması sorun oldu.
Sizce bu hikaye inandırıcı mı? Bence değil.
Aslantuğların gelini olmadığı kesinleşti bu aradaVanessaRinki hoşgeldin, n’aber? Damat adayımız nasıllar?