• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim Adamın Ailesi Ünlü

Hiç şaşırmadım listeye 😑
Forbes'ın Dünyanın en zenginleri listesine girmeyenlere zengin diyemeyiz🤣kafadan en az 100 aile elendi😬
Bence de şaşırtıcı değildi de işte Türkiye zenginleri denince çoğunlukla akla ilk gelen birkaç aile.
O yüzden Fitne hayal kırıklığı yaşamıştır🤣🤣

Konuya baya geç kalmışım, 30 sayfa olmuş ama pek inandırıcı gelmeyen bir konu. Ya konu sahibi bizi yiyor/hayal gücü geniş ya da oğlan konu sahibini. Hele işin içinde sanal alem varsa bu ihtimal oldukça yüksek.

Çok üst sosyoekonomik düzeyden gelen, pek çok iş insanının/bürokratın çocuklarının okuduğu bir üniversitede okudum. Okuldayken bu "cemiyet hayatının tanınmış simalarından" diyebileceğimiz birinin oğluyla kısa süreli bir "date" dönemimiz oldu diyeyim, sevgililiğe evrilemedik çünkü anlaşamadık. Benim babam da orta halli diyebileceğimiz bir iş insanı, yani ailem kötü bir düzeyde değil. Buna rağmen anlaşamadık, oğlanla kafa yapılarımız uyuşamadı. Benden beklentileri farklıydı. Arkadaşça sonlandırdık, şu an sanırım kendisi evli, ben de evliyim :)

Böyle tipler sanalda maksimum eşleşme platformlarında görüşür; orada da iş bu kadar pembe dizi seviyesine varmaz.

Konu evrildi resmen🤣İngiltere kraliyet ailesine kadar yürüdük:)))
Meghan neler yaşıyor bilmiyorum ama Leydi Di az çekmedi, kadının ölümü hala bile şaibeli.
Aman ne çekti normal bir insanken boşandığında bile prenses olarak kaldı , ben bosansam tr şartlarında iki çocukla ortada kalmış potansiyel yem olurum 🤣

Aman ne çekti normal bir insanken boşandığında bile prenses olarak kaldı , ben bosansam tr şartlarında iki çocukla ortada kalmış potansiyel yem olurum 🤣
Diana sıradan insan değildi ki. Soylu bir aileden geliyordu, babası konttu, protestandı. Kısacası kraliyet ailesine uygun bir gelindi.

Eldeki verilerden bişey çıkmıyor.

Entelektüel bir ünlünün oğlu
20 yaşından büyük
Sabancıda okuyor
Arabası yok 😂
Arabası yoksa helikopteri vardır.
Trafik yoğunluğu ve Türkiye'deki kazalari baz alarak kendi refahı dogrultusunda hava yolunu tercih ediyordur.
Bunu da yazdım ya,konu sahibesi kilitlendi iyice çocuğa(tabi böyle bir çocuk varsa)..Artık ölse bırakmaz :)

Çalık Holdingin veliahtı var, genç yakışıklı bir çocuk. Futbolcu Caner’in boşandığı Asena Erkin’le ilişki yaşadı. Fotoğrafları basına sızdıktan kısa süre sonra apar topar ailenin uygun gördüğü bir kızla evlendirdiler.
Zorlu’nun torunu Tuba Ünsal’la aşk yaşamaya başlamış. MaGazin haberinde bile evliliğe gitmez de, bakalım uzun sürecek mi diyor.
Diğer taraftan Sibel Barış var, eski dansöz. Armatör bir adamla 2. Evliliğini yaptı.
Acun’u zaten cümle alem biliyor. Şeyma için 2. Eşinden ayrıldığını.
Bunlar benim tespitimi doğruluyor. Servet adamın kendine aitse istediğiyle evleniyor, kimseye hesap vermiyor. 2. Kuşak ise ailesinin uygun gördüğüyle evleniyor.

Diana'nın tüm hayatını bilmesem de sarayda yaşadığı dönemden bir kesiti anlattığı yazıları okumuştum, eşinin defalarca aldatması, psikolojik baskılar, travmalar intiharı bile düşündürmüş, dışı renkli şekerlerle bezenmiş içi acı dolu bir evlilik ve saray hayatı.
Biz çocuklarımızı alır giderdik de onun çocukları sarayındı, saraya gelin olup ihtişamlı bir hayat yaşıyorsunuz belki ama çok da ağır bedeller ödüyorsunuz, prensesliği kadına acı ve ölüm getirdi, elizabeth'in öfkesi de cabası, eli yalnızca oğluna değil dünyaya uzanan kayınvalide😖

Diana'nın tüm hayatını bilmesem de sarayda yaşadığı dönemden bir kesiti anlattığı yazıları okumuştum, eşinin defalarca aldatması, psikolojik baskılar, travmalar intiharı bile düşündürmüş, dışı renkli şekerlerle bezenmiş içi acı dolu bir evlilik ve saray hayatı.
Biz çocuklarımızı alır giderdik de onun çocukları sarayındı, saraya gelin olup ihtişamlı bir hayat yaşıyorsunuz belki ama çok da ağır bedeller ödüyorsunuz, prensesliği kadına acı ve ölüm getirdi, elizabeth'in öfkesi de cabası, eli yalnızca oğluna değil dünyaya uzanan kayınvalide😖
İşte biz tepemiz atınca '' Sanki şehzade doğurdun başıma bu ne hava tava. '' diyoruz ama, Diana diyemedi.

İşte biz tepemiz atınca '' Sanki şehzade doğurdun başıma bu ne hava tava. '' diyoruz ama, Diana diyemedi.
Valla yalan olmasın Saray'dan binbir izinle yapılmış bir röportaj mıydı ne'ydi Diana'nın ölümü sonrası yayınlanmıştı galiba ya da ben ölümü sonrası okumuştum tam hatırlamıyorum, hiç de kolay bir hayat değil.
Zaten aşk evliliği sayılmaz, Elizabeth uygun gördüğü için gelinleri oldu, dünya günlerce giydiği gelinliği konuştu, düğünü konuştu ama kadının lakabı hüzünlü prensesti.

Ölümü sonrası bile Elizabeth'in hışmı konuşuldu, devlet töreni yapılacak mı yapılmayacak mı gündemi epey meşgul etmişti, sessiz sedasız gömülmediyse halkın sevgisi sayesinde.

Velhasıl şan, şöhret, para pul dolu bir hayat yaşarsınız belki ama bedelini de ağır ödüyorsunuz, bizim medyamıza düşen boşanınca daha da ünlü olan kişilerin hayatı gibi değil, içeride yaşananları asla dışarı sızdırmayan ailelerin gelinleri eşinden ayrılsın tek laf duyamazsınız, konuşturtmazlar.

Bizdeki ünlü sanatçı gruplarının bir kısmında bile tatile gittiği yeri dahi bilmezsiniz, adamlar sessizce yurtdışına gidiyor, şatafatlı hayat bazı kızları kendine çekiyor ama hayat senin hayatın olmuyor artık, o yüzden şahsen azıcık aşım ağrısız başım.
Parayı pulu kendi ayakların üzerinde durarak yapabiliyorsan ne mutlu yoksa başkasının parası her zaman mutluluk getirmiyor.

Saedece kendine yapılan değil ki o sarayda başkalarına yapılanlara da tanık olmak işlenen suçları bilmek çekilen acıları görmek ama bunlara göz yummak
Öyle zor ki herkesin yaşayabileceği hayat değil:bicak:

Saedece kendine yapılan değil ki o sarayda başkalarına yapılanlara da tanık olmak işlenen suçları bilmek çekilen acıları görmek ama bunlara göz yummak
Öyle zor ki herkesin yaşayabileceği hayat değil:bicak:
Eskiden ben de William'a goz koymuştum hatta rüyamda gelip annemlerden istemislerdi beni. Sonra sonra hem Harry daha hos niye Vilyim dedim, hem ben sarayla Elizabethle ugrasamam dedim. Pazar gunu dizi cikmis esofmanimla saray koridorlarinda gezemeyeceksem neyleyim sarayi.

Bdvye kaynana konusu acardim. Kaynanamin evinde yaşıyoruz diye ahshs

ayy bu konu sahibi sevdiğim bey öldü mü diye konu açan kişiymiş şimdi gördüm :D :D sürekli netten birileriyle tanışıp aşk yaşadığını sanıyor. aslında hem komik hem üzücü...covid movid derken bir nesil heba oluyor, hayat normale dönse de azcık ekran başından uzakklaşsa belli bir yaş grubu...

20 gün önce arkadaşınıza ayarlamaya çalıştınız
15 gün önce hoşlanmaya başladınız
10 gün önce o sizden hoşlanmıyordu
Hafta başı birbirinze alçıldınız ama kilolu olduğunuz için buluşmaktan kaçıyordunuz.
Bugün kilo verdiniz, buluştunuz karşılıklı ilanı aşk ettiniz, sizi desteklemeniz yüzünden sevdiğini söyledi ama bu sefer de ünlü birinin oğlu olması sorun oldu.

Sizce bu hikaye inandırıcı mı? Bence değil.
bana da inandırıcı gelmedi valla böyle okuyunca

Back
X