Sevdiğim Adamın Ailesi Ünlü

20 gün önce arkadaşınıza ayarlamaya çalıştınız
15 gün önce hoşlanmaya başladınız
10 gün önce o sizden hoşlanmıyordu
Hafta başı birbirinze alçıldınız ama kilolu olduğunuz için buluşmaktan kaçıyordunuz.
Bugün kilo verdiniz, buluştunuz karşılıklı ilanı aşk ettiniz, sizi desteklemeniz yüzünden sevdiğini söyledi ama bu sefer de ünlü birinin oğlu olması sorun oldu.

Sizce bu hikaye inandırıcı mı? Bence değil.

Cani sikilan, senarist oluyor. 😅

Zengin,ünlü,entellektüel birinin oğlu bu şekilde sevgili bulacak öyle mi,inandınız yani🙄

Benim konuda takıldığım nokta başlıktaki sevdiğim adam cümlesi..Çok iddialı..
Hicbisey paylaşmadigin birini nasıl sevebiliyorsunuz ki?En fazla beğeni yada hoşlanma olur.Sevmek başka bişey..

Benim konuda takıldığım nokta başlıktaki sevdiğim adam cümlesi..Çok iddialı..
Hicbisey paylaşmadigin birini nasıl sevebiliyorsunuz ki?En fazla beğeni yada hoşlanma olur.Sevmek başka bişey..
Sevgi sandığı şey boşluk, arayış. Özgüven problemi var bu kızın, o internetteki çocuk onu lutfedip sevmiş, o da mecbur sevecek. Ufacık bir ilgi kırıntısı görmese çoktan unuturdu. Özgüven eksiği var, kendisini güzel bulmuyor yeterli bulmuyor. Kendini seçen tarafta konumlandırmıyor.. :KK43:

kilolu olduğumu biliyor
ama onun zannettiği 10 kg falan fazlamın olduğu
30 kg fazlam olduğundan haberi yok
Bence sen iyi bir diyet programına başla, hedef kilona ulaş özgüvenin gelsin, o zaman hiç böyle şeyler takılmayacak aklına. Gidene bay bay gelene hay hay diyeceksin 😘😘

Çok zengin tanınmış ailenin çocuğu, sosyal medyada fakir bir ailenin kızından hoşlanıp buluşmayı bekliyor he mi? Bir sonraki konuda babanız ünlü ailenin evini basıp "eyyyy entelektüel sen mi büyüksün ben miğğğ" deyip bağırsın. Bu hikayenin sonunda baban Oktay'ı tüfekle vurur demedi deme. Etme kızım babanın başını yakma. Fabrikadan bir adam bulup onunla evlen.

Geçenki konularımda bahsetmiştim hanımlar
Annesi oldukça eğitimli bir kadın
Babasını ise anlatmaya kelimeler yetmez
Entelektüel çevrede tanınmış birisi
Adını söylesem burada çoğu kişi tanır.
Bu beni endişelendiriyor ben bildiğin köylü kızıyım
annem babam fabrikada çalışıyor.
hiçbir eksikliğini hissetmedim çok şükür
o benim kalbimi ve desteklememi sevdiğini söylüyor.
Bu beni kaygılandırıyor bu kadar tanınmış birinin oğluyla birlikte olmak
Yanlış anlaşılmasın ben de Üniversite okuyorum ikimiz de eğitimliyiz.
Nasıl tanıştınız merak ettim?
Sorunuza gelecek olursak eğer karşınızdaki kişi, beyefendi size ve ilişkinize sahip çıkıyorsa olması çok mümkün hiç de problem olmaz. Arkadaşımın kuzeni bakanın oğluyla evlenmişti 😂 ve problem yok. Sadece düğün biraz farklı olmuştu o kadar. Aile farklarını problem etmeyin derim.

Nasıl tanıştınız merak ettim?
Sorunuza gelecek olursak eğer karşınızdaki kişi, beyefendi size ve ilişkinize sahip çıkıyorsa olması çok mümkün hiç de problem olmaz. Arkadaşımın kuzeni bakanın oğluyla evlenmişti 😂 ve problem yok. Sadece düğün biraz farklı olmuştu o kadar. Aile farklarını problem etmeyin derim.
İnstekramdan 😂

20 gün önce arkadaşınıza ayarlamaya çalıştınız
15 gün önce hoşlanmaya başladınız
10 gün önce o sizden hoşlanmıyordu
Hafta başı birbirinze alçıldınız ama kilolu olduğunuz için buluşmaktan kaçıyordunuz.
Bugün kilo verdiniz, buluştunuz karşılıklı ilanı aşk ettiniz, sizi desteklemeniz yüzünden sevdiğini söyledi ama bu sefer de ünlü birinin oğlu olması sorun oldu.

Sizce bu hikaye inandırıcı mı? Bence değil.
Wattpad hikayesi bence

Bak kardeşim sana abla tavsiyesi, bekarken sitede oturuyordum. Evlendim mahallede bir apartmana taşındım. Çok zorlandım ben, bu hızlı düşüş beni derinden sarstı. Kocama hep bizim sitede ile başlayan hikayeler anlatıyorum. Çam ağacı yok diyorum mahallede. İnanabiliyor musun bir çam ağacı bile yok. O da artık bunun altında ezilmekten yoruldu. Site aidatı ödüyorduk biz yaa, şimdi zor anlarda arayacağım bir site yönetimi bile yok burada. Eşim kredi çekip beni sitede oturtmak istiyor ama kabul etmiyorum. Bu saatten sonra ya ünlü ve entelektüel bir ailenin oğlu olur ya da boşarım onu. Meselenin özü denklik önemli. Siteden biriyle evlenseydim böyle olmazdı.

Back
X