- Konu Sahibi VanessaRinki
Çocukla buluşmadan, ailesiyle tanışmadan bu kadar kafanda kurduğuna göre daha çook eziklik hissedersin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdiki gençler çok hızlı20 gün önce arkadaşınıza ayarlamaya çalıştınız
15 gün önce hoşlanmaya başladınız
10 gün önce o sizden hoşlanmıyordu
Hafta başı birbirinze alçıldınız ama kilolu olduğunuz için buluşmaktan kaçıyordunuz.
Bugün kilo verdiniz, buluştunuz karşılıklı ilanı aşk ettiniz, sizi desteklemeniz yüzünden sevdiğini söyledi ama bu sefer de ünlü birinin oğlu olması sorun oldu.
Sizce bu hikaye inandırıcı mı? Bence değil.
Hayal dünyası gibi geldi bana. Arkadaşı tanımam, bildiğim bir üye değil. Eski konularına göz gezdirince inandırıcılığını yitirdi.Guzel yaziyor ama cok kopuk farkında degil![]()
Kimmiş bu ünlü aile,hem nerden biliyorsun anası babası olduğunu belki başka birisi yutturmaya çalıştı sana .her gün kameralı sohbet yapıyoruz.
kamerayla ailesini bile gösterdi hatta
hayır kilo vermedim20 gün önce arkadaşınıza ayarlamaya çalıştınız
15 gün önce hoşlanmaya başladınız
10 gün önce o sizden hoşlanmıyordu
Hafta başı birbirinze alçıldınız ama kilolu olduğunuz için buluşmaktan kaçıyordunuz.
Bugün kilo verdiniz, buluştunuz karşılıklı ilanı aşk ettiniz, sizi desteklemeniz yüzünden sevdiğini söyledi ama bu sefer de ünlü birinin oğlu olması sorun oldu.
Sizce bu hikaye inandırıcı mı? Bence değil.
Bizimle dalga geçiyorsunuz benceher gün kameralı sohbet yapıyoruz.
kamerayla ailesini bile gösterdi hatta
Birbirinize açılmışsınız? Açılmak ne demek? İlanı aşk etmek demek. Konunuzun birinde öyle yazıyor. Hatırlamıyorsan alıntılayayım.hayır kilo vermedim
yukarıda bahsettim sadece 3 kg verdiğimi
ayrıca ünlü olduğunu 20 gündür biliyorum
ilanı aşk falan da etmedim
nereden çıktı ki bu?
sadece yüzümü gösteriyorumBizimle dalga geçiyorsunuz benceDaha yüzyüze görüşmediğiniz bir adam için bunca kaygı neden? Kameradan sizin şişman olduğunuzu anlamıyor mu?
Ben de hızlıydım gençken ama bu hız değil bu başka bişeyŞimdiki gençler çok hızlıyetişemiyoruz tabi
![]()
açılmak illa buluşmakla mı oluyor?Birbirinize açılmışsınız? Açılmak ne demek? İlanı aşk etmek demek. Konunuzun birinde öyle yazıyor. Hatırlamıyorsan alıntılayayım.
Yanaklardan ve gıdıdan anlaşılmıyor mu? Peki.sadece yüzümü gösteriyorum
vücut göstermiyorum
Güzelcim ne anlatıyorsun sen allah aşkına? Buluşmadığın adamın ne olduğu belli olmayan ailesini mi dert ettin? Çok canını yakarlar senin.açılmak illa buluşmakla mı oluyor?
telefonda konuşamaz mıyız
evet açıldık
ama olay bugün olmadı
anlaşılıyorYanaklardan ve gıdıdan anlaşılmıyor mu? Peki.
O da sizi seviyor öyle misadece yüzümü gösteriyorum
vücut göstermiyorum