Sevdiğim Adamın Ailesi Ünlü

evet hanımefendi
ama buluşmayı birkaç ay erteledik o zamana kadar baya kilo veririm.
şu an bile 3 kg kaybettim

Kilo için demiyorum henüz buluşulmamış sanal ilişki tadında ilerleyen bu iletişim için fazla hayal kurmuyor musunuz? On numara bi ilişki oldu da babası mı problem??

Acaba kayınpeder kim, aşırı ünlüymüş ya 😅 Mesela bu hikayeyi yazarken hayalinde gerçek bir kayınpeder de oluşturuyor mu 😁 Ya çok kıskanıyorum böylelerini benim de sahte hesap açıp milleti kandırasım geliyor 😁
Aklıma mehmet aslantuğ geldi niyeyse.. :KK64:

Kamerayla evini ve ailesini size gösterdi inanın diye öyle mi? Ahahahahhajkdkdm yalanında bu kadarı pes...
Bak güzelim zaten yazdıkların trol ama söyleyeyim; bu tip çocuklar öyle biraz iplemez olurlar. İnternetten 30 kg fazlası olan kızları bulup yürümezler. Evini ailesini gösterip ikna etmeye, kendini ispatlamaya zaman harcamazlar.
Git işini gücünü yap vakit ayırma bu sapan saçma konuları uydurmak için zira o kadar o çevreden değilsin ki uydurmayı dahi beceremiyorsun.

Kilo için demiyorum henüz buluşulmamış sanal ilişki tadında ilerleyen bu iletişim için fazla hayal kurmuyor musunuz? On numara bi ilişki oldu da babası mı problem??

Hahahahshshdjjd yav tamam herkesin kilosu olabilirde böyle aileye sahip biri internetten 30 kilo fazlası olan kız peşine düşüp 3 ay bekleyelimde kilo ver bebeğimsu modunda mı olur yahu küçücük beyinleriyle trollük yapıyorlar :D

Kuzenim de geçenlerde mit personeliyle tanışmıştı. Kimseye söylememesi şartıyla söylemiş ona da mitçi olduğunu. İşsiz güçsüz bi adam çıktı. Bu hikaye neyse sizinki de o😂
Benim Hep anlattığım, eski ev arkadaşımın bmv'li, ihaleden ihaleye koşan, mafyanın peşinde olduğu, bazen kaçırılan,bazen telefonu dinlenen sevgilisi de fake çıkmıştı. Tek doğru bmv 😅😅 onu da, yazık, babası esnaflikla çalışarak kazanmış

Hahahahshshdjjd yav tamam herkesin kilosu olabilirde böyle aileye sahip biri internetten 30 kilo fazlası olan kız peşine düşüp 3 ay bekleyelimde kilo ver bebeğimsu modunda mı olur yahu küçücük beyinleriyle trollük yapıyorlar :D

Bu kızçe trol değil heralde trolse de tebrik ederim çok tutarlı yazıyor, tee bu kilo muhabbettine 80 tane konusu var, bence bakkalın ya da kasapın oğlu Hayrullahla yazışıyor bu, çocuk yiyor bunu, ben kızçeye inanıyorum 😁🥸🤓

Durumu çok net bir şekilde anlattık bence arkadaşlar baksanıza kız gitti 😂😂

Back
X