Sevdiğim Adamın Ailesi Ünlü

aşkolsun mune hanımcığımm sizinki çevre dostu gayet havalı elektrikli bir ürünmüş.Danimarka Hollanda olsa inanırdım da zengin çocuğunun bisikletle okula gittiğine İstanbulda Ankara da hiç mi görmezdim bunca yıl.cıks vallahi de yok öyle zengin genç billahi de yokk :rolleyes:
Bizde arabasız zengin olması mümkün değil zaten, hele İstanbul'da arabasız insan sayısı çok çok az, zengin çocuğuysanız aileniz sizi asla arabasız bırakmaz ki, feci ve vahşi bir olay nedeniyle artık adını dahi anmadığımız Reina'ya gelen gençleri babalarının arabayla bıraktığına şahit olmadım hiç ya da yürüyerek geldiklerine🤷‍♀️
Çocuklar mekan kapatıyordu arabası mı olmayacak😱

Ya bu çocuk eğer gerçekse belli ki kafa bulan biri, konu sahibesinin bu kadar saf olması iyi değil tabii forumu saf yerine koymuyorsa çünkü mesajları garipsemeye başladım inanılır gibi değil.
Evet bisikletle gidiyorum, ehliyet almadım araba kullanmaya da meraklı biri değildim, çıplak ayak gezip rüzgarı yüzünde hissetmekten keyif alan biri olduğumdan eşim bisiklet tam senlik dedi, aman tepesinde resmen çocuk gibiyim, zırt oraya zırt buraya🤣
Ya çevre bile ona göre şekilleniyor Muneciğim, hadi seni benimsediler içlerine aldılar diyelim, sen yetişebilecek misin o önemli. Ben forumu saf yerıne koydugunu dusunuyorum, malesef ıyı nıyetlı olamayacagım, büyüksehirde yasadıgım halde ve cevremde keza ona göre iyidir işimden dolayı, aılemden dolayı, ultra zengın bır tanıdıgım yok, en azından olanlar da mercedes, bmw falan kullanıyorlar en fazla, aston martin yok efendım ferrari yok aılem ünlü zengin yok okula arabasız gıdıyorum falan, bu ayaklar kokmaya basladı:işsiz: senına dına cok sevındım, hem arabadan daha zevklı bence:rolleyes::KK9:

Bizde arabasız zengin olması mümkün değil zaten, hele İstanbul'da arabasız insan sayısı çok çok az, zengin çocuğuysanız aileniz sizi asla arabasız bırakmaz ki, feci ve vahşi bir olay nedeniyle artık adını dahi anmadığımız Reina'ya gelen gençleri babalarının arabayla bıraktığına şahit olmadım hiç ya da yürüyerek geldiklerine🤷‍♀️
Çocuklar mekan kapatıyordu arabası mı olmayacak😱
tam 27 yıl geçti o zamanlar ilk özel üniversite olan okula başlayışımın .biz fakirler servise binerdik ama zengin arkadaşlar taaa o yıllarda en lüks araçlarla okula gelirlerdi.ha bir de okulda bir olay olmuştu bilenler bilir.kuş cinsinden araçlar giremez diye :rolleyes: doğan şahin vb.o zamanlar zenginler arabasız su içmeye gitmezlerdi de şimdilerde mi arabası yok bu çocuğun hayatta inanmam

Ahdkdhsjs tabisi tavlayabılırsın fakat konu sahıbının dedıgı seyler cok alakasız yanı. Webcam den konusulmus hadi yüzü zayıfım falan yutturdu, adam hıc mı demedı kalk da boyunu posunu goreyım yada hıc mı boydan foto ıstemedı.
Shop programları salatalığı bile Adriana lima yaparken bu da soru mu? Ayrıca sanaldan konuşup bebeğim bir nude at da kalbinin atışını canlı göreyim demeyen erkek yoktur sanırım. Kesin demiştir adam

tam 27 yıl geçti o zamanlar ilk özel üniversite olan okulda başlayışımın .biz fakirler servise binerdik ama zengin arkadaşlar taaa o yıllarda en lüks araçlarla okula gelirlerdi.ha bir de okulda bir olay olmuştu bilenler bilir.kuş cinsinden araçlar giremez diye :rolleyes: doğan şahin vb.o zamanlar zenginler arabasız su içmeye gitmezlerdi de şimdilerde mi arabası yok bu çocuğun hayatta inanmam
Sımdıde o üniversitelerde okuyanlar, üst segment arabalardan bırıne bınmıyorsa bınmeyenlerı kaale bıle almıyorlar, kural aynı.

Shop programları salatalığı bile Adriana lima yaparken bu da soru mu? Ayrıca sanaldan konuşup bebeğim bir nude at da kalbinin atışını canlı göreyim demeyen erkek yoktur sanırım. Kesin demiştir adam
Ee yapanlar da orasını burasını yamultuyor :işsiz:

Sımdıde o üniversitelerde okuyanlar, üst segment arabalardan bırıne bınmıyorsa bınmeyenlerı kaale bıle almıyorlar, kural aynı.
evet aynen öyle.bak 5 yıl okudum zengin koca falan bulamadım oradan ha ha ha :rolleyes: .kendi dengimle evlendim sadece güzel dostluklarım var hala bazılarıyla hepsi bu.

tam 27 yıl geçti o zamanlar ilk özel üniversite olan okula başlayışımın .biz fakirler servise binerdik ama zengin arkadaşlar taaa o yıllarda en lüks araçlarla okula gelirlerdi.ha bir de okulda bir olay olmuştu bilenler bilir.kuş cinsinden araçlar giremez diye :rolleyes: doğan şahin vb.o zamanlar zenginler arabasız su içmeye gitmezlerdi de şimdilerde mi arabası yok bu çocuğun hayatta inanmam
Ooo Bilkent tayfa hahhaha bu kuş mevzusu doğru mu ya onu bende duydum ama şehir efsanesi demişlerdi :D

Ooo Bilkent tayfa hahhaha bu kuş mevzusu doğru mu ya onu bende duydum ama şehir efsanesi demişlerdi :KK70:
hatta güldüreyim seni az.sadece arabasız olarak para yetse cıks yetmedi de hazırlık biter bitmez daha az zenginlerin olduğu bir özel üniv.geçtim de kurtuldum :rolleyes: yoksa böbrek dalak satacaktım

evet aynen öyle.bak 5 yıl okudum zengin koca falan bulamadım oradan ha ha ha :rolleyes: .kendi dengimle evlendim sadece güzel dostluklarım var hala bazılarıyla hepsi bu.
Özelde okumadım, zengin koca niyetinde de olmadım ama arkadaslarımdan bılırım :KK53: ayrıca elemanlar bi milkshake için 200 papel bırakıyorken sen kafandan aysonu hesabı yapmak zorunda kaldıysan ancak bir kez bulunabılırsın onların arasında, o da iyi bir tecrübe olur o kadar. Bu ülkede zengin selası tabiri var bilir misin ceycey, oraya girmeyeyim ama çoğunuz biliyorsunuzdur, değil yaşarken ölüyken bile aynı coskuda okunmaz o sela, anladınız sız onu:KK59: tamamen duygusal:rapci:

Ya çevre bile ona göre şekilleniyor Muneciğim, hadi seni benimsediler içlerine aldılar diyelim, sen yetişebilecek misin o önemli. Ben forumu saf yerıne koydugunu dusunuyorum, malesef ıyı nıyetlı olamayacagım, büyüksehirde yasadıgım halde ve cevremde keza ona göre iyidir işimden dolayı, aılemden dolayı, ultra zengın bır tanıdıgım yok, en azından olanlar da mercedes, bmw falan kullanıyorlar en fazla, aston martin yok efendım ferrari yok aılem ünlü zengin yok okula arabasız gıdıyorum falan, bu ayaklar kokmaya basladı:işsiz: senına dına cok sevındım, hem arabadan daha zevklı bence:rolleyes::KK9:
Böyle şeylerden bahsetmekten hoşlanmıyorum ama örnek sizin yazdıklarınıza destek niteliğinde olacağından üstü kapalı yazacağım, baba tarafımın durumu iyidir, vaktiyle birçok şeyi gördük geçirdik, yakın akrabamız ülkenin önde gelen ailelerinden birinin veliaht oğluyla evlenmişti ki aldıkları eğitim vs aynı seviyedeler, yalnız bizim akrabamız olan aile daha sakin dingin bir hayat yaşardı, nasıl desem bizde aile aile ilişkileri daha ön plandadır, akrabam gelin gittiği ailenin yaşam biçimine uymasına uydu ama sıcak bir aile ilişkisi olmadı, olamadı çocuğunla bile birebir ilgilenemiyordu, bebeklikten itibaren belli kaidelere göre yetişmesi dil eğitimi vs derken çocuk dadılar elinde, anne baba açılış davet kokteylde, bir süre sonra mutsuzluk ağır basmaya başladı, evliliği kurtaramayınca da ayrıldılar.

Şimdi düşünebiliyor musunuz? Statü olarak birbirine yakın insanlar dahi yürütemezken dünyaları farklı insanlar bir ilişki yürütebilir mi?
Yanlış anlaşılmasın sakın, asla rencide amaçlı yazmıyorum ama bugün tvlerde cemiyet hayatının önde gelen isimleri diye adlandırılan insanların yaşam tarzı, hayata bakışı, aile ilişkileri, arkadaş ilişkileri, karşısındaki beklentileri çok başka, onların tempolarına yetişmek ya da uyum sağlamak için aynı şekilde yetişmiş olmanız gerekiyor, ki zaten mümkünatı yok aralarına kabul etmezler, he belki eğlenirler ama kabul ettikleri için değil.

hatta güldüreyim seni az.sadece arabasız olarak para yetse cıks yetmedi de hazırlık biter bitmez daha az zenginlerin olduğu bir özel üniv.geçtim de kurtuldum :rolleyes: yoksa böbrek dalak satacaktım
Hahahah ay Allah’da sizi güldürsün boşverin iyi olmuş böbrek daha önemli :) Bir tahmin daha yapayım geçtiğinizde Atılım mıydı yoksa :D

Yine linç edilen bir konu sahibi hanfendisi, artık yüreğim kaldırmıyor bu vahshet vabmir tiim kadınlarını. Konu sahibi hanfendiciğim bence sonuna kadar haklısınız eltiniz tam bir yılan. Pardon o başka konuydu. Buradakiler sizi kıskanıyörler o kadar baris ve net ki bunu izaha dahi gerek yok. Lüdfen olmaz diyenlere aldırış edmeyin, bal gibi de olur, çok da güzel olur.
Buradakiler anlamaz, bir ben anlarım sizi, çünkü aynısını kaynımda yaşadık.

Kaynım fasfakir bir adamdır, öyle ki bir insanın gözünün içindeki gözbebeği bile fakir olur mu? Kaynımınki fakir.
İndernet aleminden çok ünlü ve entellektüel ki evet entelektüelliğinin üstünlük derecesi iki l ile vurgulanabilecek olan bir çifdin kızı ile tanışıyorlar. Sınırlı internet paketi bitene kadar takribi 15 gün görüntülü konuşan ve gbları biten kaynım, bizden borç almaya gelince öğrentik durumu. Yeter ki bu genç aşıklar kavuşsun diye %50 geri ödemeli faizle borç vererek kendisine iyilik eddik.

Konuşmuşlar, gblar aşılmış, zengin kız fotolar attıkça, bizim kayın "Korono var koronoo" demiş kendini tutamamış, kız da "Sakin ol champ evdeyim" yazmış. Kaynımın biraz zoruna gitmiş ama belli edmemiş. Kızın annesi konken masalarındaymış hep ve sarışınmış, babası iş gezisine çıkıp duruyormuş, kız da bu ilgisizliğe dayanamayarak kaynıma kaçıyor tabii. Ailesi kızı reddediyor. Sonra yıldırım nikaynan evlendiler kaynımgil. Sorna kızın kötü zengin babası kayınpederimi borçlandırdı evi aldılar ellerinden. Sorna gitti kayınpederim "Benn Yaşar Usta çeker vururum seni" dedi kızın babasına. Ama şimdi herkes mutlu. Bence olur.

Böyle şeylerden bahsetmekten hoşlanmıyorum ama örnek sizin yazdıklarınıza destek niteliğinde olacağından üstü kapalı yazacağım, baba tarafımın durumu iyidir, vaktiyle birçok şeyi gördük geçirdik, yakın akrabamız ülkenin önde gelen ailelerinden birinin veliaht oğluyla evlenmişti ki aldıkları eğitim vs aynı seviyedeler, yalnız bizim akrabamız olan aile daha sakin dingin bir hayat yaşardı, nasıl desem bizde aile aile ilişkileri daha ön plandadır, akrabam gelin gittiği ailenin yaşam biçimine uymasına uydu ama sıcak bir aile ilişkisi olmadı, olamadı çocuğunla bile birebir ilgilenemiyordu, bebeklikten itibaren belli kaidelere göre yetişmesi dil eğitimi vs derken çocuk dadılar elinde, anne baba açılış davet kokteylde, bir süre sonra mutsuzluk ağır basmaya başladı, evliliği kurtaramayınca da ayrıldılar.

Şimdi düşünebiliyor musunuz? Statü olarak birbirine yakın insanlar dahi yürütemezken dünyaları farklı insanlar bir ilişki yürütebilir mi?
Yanlış anlaşılmasın sakın, asla rencide amaçlı yazmıyorum ama bugün tvlerde cemiyet hayatının önde gelen isimleri diye adlandırılan insanların yaşam tarzı, hayata bakışı, aile ilişkileri, arkadaş ilişkileri, karşısındaki beklentileri çok başka, onların tempolarına yetişmek ya da uyum sağlamak için aynı şekilde yetişmiş olmanız gerekiyor, ki zaten mümkünatı yok aralarına kabul etmezler, he belki eğlenirler ama kabul ettikleri için değil.
Evet bende rencide amaçlı yazmadım, ama kendımden pay bıcıyorum, bır kadın olarak suan bulundugum yer gayet ıyı hatta bana gore cok cok ıyı, standardım yuksek ben kendımden bır tık az kazanan adamla yapamam mesela. Üstünü de ucurum olmayacak sekılde normal sayarım. Evlatlarımı koklayamadan baskaları buyutuyorsa yemısım parasını, kaldı kı mali olarak denk olan akrabanız bıle yaşayış tarzı olarak bır denge kuramamıs. Denklık her acıdan cok onemlı, kafa birliği, gönül birliği ve mali olarak denk oldugum bır ınsanı dunyanın hıcbır zengınıne degısmem.

:KK70: Ya çevre bile ona göre şekilleniyor Muneciğim, hadi seni benimsediler içlerine aldılar diyelim, sen yetişebilecek misin o önemli.
Gerçekten yetişmek mümkün olmuyor, özellikle konu sahibi gibi ergen yaşta biri olarak söyleyebilirim.

Mesela kuzenim beni kayağa çağırmıştı, benim zaten öyle bir param yok normalde kendisi karşılayacaktı ısrar etti. Ben de hiç gitmediğim için çok istiyordum. Babam izin vermedi ne yaptıysam. Nedenini sorduğumda da 'gitmen sıkıntı değil ama oradan dönüşün problem' demişti. Normalde sahip olmadığın imkanları başkası birkaç sefer sana sunabilir ama sonrasında elinde olan hayatı beğenmezsin temalı uzun bir konuşma yapmıştı. Ben tabii baya bir çirkefleşmiştim o zaman babama karşı ama çocuğun storylerine bakınca hemen geçti hak verdim adama. Beraber tatile gittiği kişilerin bir tanesinin 400k takipçisi vardı mesela, diğerleri yine aynı şekilde zenginlikleriyle sosyal medyada bile tanınmışlar. Yaşım da küçük yani normalde de özenmeye meyilli bir insanım o tatilde hangi kompleksleri edinip dönerdim kim bilir.

Kuzenimi de zaten fark ediyorum diğer kuzenlerimle pek muhatap olmuyor. Ben çocukken ailem zengindi o zamanlar ailecek bir yerlere falan giderdik. Oradan kalma bir arkadaşlık var. Sonradan biz battık tabii, çocuk da bana üzüldüğü için arada dahil etmeye çalışıyor hayatına :KK70:

Back
X