Sevdiğim Adamın Ailesi Ünlü

Yine linç edilen bir konu sahibi hanfendisi, artık yüreğim kaldırmıyor bu vahshet vabmir tiim kadınlarını. Konu sahibi hanfendiciğim bence sonuna kadar haklısınız eltiniz tam bir yılan. Pardon o başka konuydu. Buradakiler sizi kıskanıyörler o kadar baris ve net ki bunu izaha dahi gerek yok. Lüdfen olmaz diyenlere aldırış edmeyin, bal gibi de olur, çok da güzel olur.
Buradakiler anlamaz, bir ben anlarım sizi, çünkü aynısını kaynımda yaşadık.

Kaynım fasfakir bir adamdır, öyle ki bir insanın gözünün içindeki gözbebeği bile fakir olur mu? Kaynımınki fakir.
İndernet aleminden çok ünlü ve entellektüel ki evet entelektüelliğinin üstünlük derecesi iki l ile vurgulanabilecek olan bir çifdin kızı ile tanışıyorlar. Sınırlı internet paketi bitene kadar takribi 15 gün görüntülü konuşan ve gbları biten kaynım, bizden borç almaya gelince öğrentik durumu. Yeter ki bu genç aşıklar kavuşsun diye %50 geri ödemeli faizle borç vererek kendisine iyilik eddik.

Konuşmuşlar, gblar aşılmış, zengin kız fotolar attıkça, bizim kayın "Korono var koronoo" demiş kendini tutamamış, kız da "Sakin ol champ evdeyim" yazmış. Kaynımın biraz zoruna gitmiş ama belli edmemiş. Sonracığma kız görüntülü aramış ailesini göstermiş hebsi beraber kameraya el sallamışlar. Kızın annesi konken masalarındaymış hep ve sarışınmış, babası iş gezisine çıkıp duruyormuş, kız da bu ilgisizliğe dayanamayarak kaynıma kaçıyor tabii. Ailesi kızı reddediyor. Sonra yıldırım nikaynan evlendiler kaynımgil. Sorna kızın kötü zengin babası kayınpederimi borçlandırdı evi aldılar ellerinden. Sorna gitti kayınpederim "Benn Yaşar Usta çeker vururum seni" dedi kızın babasına. Ama şimdi herkes mutlu. Bence olur.
ayyyy gözlerimden yaş geldi okurken puha haa haaa

Gerçekten yetişmek mümkün olmuyor, özellikle konu sahibi gibi ergen yaşta biri olarak söyleyebilirim.

Mesela kuzenim beni kayağa çağırmıştı, benim zaten öyle bir param yok normalde kendisi karşılayacaktı ısrar etti. Ben de hiç gitmediğim için çok istiyordum. Babam izin vermedi ne yaptıysam. Nedenini sorduğumda da 'gitmen sıkıntı değil ama oradan dönüşün problem' demişti. Normalde sahip olmadığın imkanları başkası birkaç sefer sana sunabilir ama sonrasında elinde olan hayatı beğenmezsin temalı uzun bir konuşma yapmıştı. Ben tabii baya bir çirkefleşmiştim o zaman babama karşı ama çocuğun storylerine bakınca hemen geçti hak verdim adama. Beraber tatile gittiği kişilerin bir tanesinin 400k takipçisi vardı mesela, diğerleri yine aynı şekilde zenginlikleriyle sosyal medyada bile tanınmışlar. Yaşım da küçük yani normalde de özenmeye meyilli bir insanım o tatilde hangi kompleksleri edinip dönerdim kim bilir.

Kuzenimi de zaten fark ediyorum diğer kuzenlerimle pek muhatap olmuyor. Ben çocukken ailem zengindi o zamanlar ailecek bir yerlere falan giderdik. Oradan kalma bir arkadaşlık var. Sonradan biz battık tabii, çocuk da bana üzüldüğü için arada dahil etmeye çalışıyor hayatına :KK70:
Kayak tatılı dedıgımız sey zaten otele gırdık yedık ıctık kaydık gıdıyoruz degıl kı zaten kayak kıyafetı yok ekıpmanlar gozlugu eeeeen asortıgı de kayak hojası :KK53: :KK70: gitmeden daha - 3000 yazıyor, poşeti tercih ederim:KK53::KK70:iyi ki gitmemişsiniz bence de. Ayrıca hadi bir iki tur hesap muhabbeti olmadı, zaten bu ortamlarda takılırken unutacagın bır para yoksa hıc gıtmemek en mantıklısı. Bu ıphone kullanıp kontörlü hat kullanmaya benzıyor bana gore:KK59::KK53:

Benim gençliğim EGO+Ankaray’da çürüdü gitti yahu...
Benim için servis lüküs bir ulaşım aracıydı anlayacağınız :KK70:
Fakirlik yarışında yok mu arttiran
Ben lisede tabanvay kullaniyordum mesela okulun yakin olmasi da bir nedendi ama olsun daha fakir 🤣🤣

Kayak tatılı dedıgımız sey zaten otele gırdık yedık ıctık kaydık gıdıyoruz degıl kı zaten kayak kıyafetı yok ekıpmanlar gozlugu eeeeen asortıgı de kayak hojası :KK53: :KK70: gitmeden daha - 3000 yazıyor, poşeti tercih ederim:KK53::KK70:iyi ki gitmemişsiniz bence de. Ayrıca hadi bir iki tur hesap muhabbeti olmadı, zaten bu ortamlarda takılırken unutacagın bır para yoksa hıc gıtmemek en mantıklısı. Bu ıphone kullanıp kontörlü hat kullanmaya benzıyor bana gore:KK59::KK53:
iyiki hiç kayağa gitmemişimmmm.daha sen yazarken içim karardı.:işsiz::rolleyes:

Fakirlik yarışında yok mu arttiran
Ben lisede tabanvay kullaniyordum mesela okulun yakin olmasi da bir nedendi ama olsun daha fakir 🤣🤣
Ben arttırmak istiyorum müsaadenizle. Dershaneye giderken dolmuş kullanıyordum, zam gelmişti. Çok sinirlendim 'başlarım böyle hayata, çok da umurumdaydı ben de yürüyerek giderim, spor olmuş olur' diye içimden saydırarak çıktım evden. Yolda yürürken düştüm telefonumun ekranı kırıldı. 3 lira vermeyeyim derken 350 lira vermiştim ekranı değiştirmek için 😂

Gerçekten yetişmek mümkün olmuyor, özellikle konu sahibi gibi ergen yaşta biri olarak söyleyebilirim.

Mesela kuzenim beni kayağa çağırmıştı, benim zaten öyle bir param yok normalde kendisi karşılayacaktı ısrar etti. Ben de hiç gitmediğim için çok istiyordum. Babam izin vermedi ne yaptıysam. Nedenini sorduğumda da 'gitmen sıkıntı değil ama oradan dönüşün problem' demişti. Normalde sahip olmadığın imkanları başkası birkaç sefer sana sunabilir ama sonrasında elinde olan hayatı beğenmezsin temalı uzun bir konuşma yapmıştı. Ben tabii baya bir çirkefleşmiştim o zaman babama karşı ama çocuğun storylerine bakınca hemen geçti hak verdim adama. Beraber tatile gittiği kişilerin bir tanesinin 400k takipçisi vardı mesela, diğerleri yine aynı şekilde zenginlikleriyle sosyal medyada bile tanınmışlar. Yaşım da küçük yani normalde de özenmeye meyilli bir insanım o tatilde hangi kompleksleri edinip dönerdim kim bilir.

Kuzenimi de zaten fark ediyorum diğer kuzenlerimle pek muhatap olmuyor. Ben çocukken ailem zengindi o zamanlar ailecek bir yerlere falan giderdik. Oradan kalma bir arkadaşlık var. Sonradan biz battık tabii, çocuk da bana üzüldüğü için arada dahil etmeye çalışıyor hayatına :KK70:
heh bak bu var mesela. hadi boyle bir iliski yasandi, konudaki cocuk konu sahibini sevdi birlikteler. yazin neyse bir sekilde beraber tatil yapsinlar. kayaga nasil gidilir? zengin olup da kaymayi bilmeyen kimseyi tanimadim ben.

bir ara uludagda whitefest modaydi, aman allahim gormeniz lazim herkes orada, agaoglunda kalmak icin herkes yarisiyor, bir gece kerimcan durmaz bir gece gulsen cikiyor insanustu sekilde egleniliyordu. simdi courchevel moda. herkes fransaya gidiyor kayaga. uludaga gittik deyince hmmm deniyor. taksit cekip anca gider aliskin olmayan insan kayak tatiline. konu sahibini kirmayi hic istemiyorum belli ki kandirilmis ve inaniyor ama gercek olsa dahi olmaz yani olamaz. dunyanin akisina aykiri. insallah akillanir.

Evet bende rencide amaçlı yazmadım, ama kendımden pay bıcıyorum, bır kadın olarak suan bulundugum yer gayet ıyı hatta bana gore cok cok ıyı, standardım yuksek ben kendımden bır tık az kazanan adamla yapamam mesela. Üstünü de ucurum olmayacak sekılde normal sayarım. Evlatlarımı koklayamadan baskaları buyutuyorsa yemısım parasını, kaldı kı mali olarak denk olan akrabanız bıle yaşayış tarzı olarak bır denge kuramamıs. Denklık her acıdan cok onemlı, kafa birliği, gönül birliği ve mali olarak denk oldugum bır ınsanı dunyanın hıcbır zengınıne degısmem.
Maddi olarak denk olsanız da aile yapınız bile farklıysa yürümüyor, bizim akrabada olan tam da bu'ydu, akrabam olan kadın akrabam diye demiyorum güzel bir kadındı, iyi bir aile iyi bir eğitim, boy endam tipi de babasından dolayı Türk'ten çok Avrupalı bir kadın havasındaydı ama evlendiği kişinin hayat temposu onu bile yordu, fazla soğuk bir aile ilişkileri vardı, mesela ablası belki bu sebeplerle hiç evlenmedi çünkü evlenebileceği insan çevresi belli, o kendini şirkete adadı, yurtdışı iş seyahatleri, hayatını kimseye vakfetmeden yaşamak daha ağır bastı.

Burada bile boşuna demiyoruz evlenecek çiftlerin birbiriyle her bakımdan uyumu önemli, aileler arasında fark varsa, çiftlerin hayata bakışı farklıysa olmuyor, yürüyen evlilikler vardır ama bir elin parmaklarını geçmez istisnadır.

iyiki hiç kayağa gitmemişimmmm.daha sen yazarken içim karardı.:işsiz::rolleyes:
Hoff kastırmalı ortamlar da hıc bana gore degıldır :KK53: kayak yapamayacagım o paraya adam gıbı eglenmeye gıderım zaten, dusunsene her kış ders alıyorsun ama kayamıyorsun cunku devamı yok, ee uber ünlü olsan bılırsın sen burda yazı yasarken dıger ülkeler kışı yasıyor oralara akmak lazım:rolleyes: eda taşpınar nasıl hep bronz kalıyor cunkusu turkıyeye sonbahar geldıgı an göçmen kuşlar gibi akıyor hatun:KK53: bizde de durum 'tam cüzu bitirdim okullar açıldı:KK53::KK70:

Ben arttırmak istiyorum müsaadenizle. Dershaneye giderken dolmuş kullanıyordum, zam gelmişti. Çok sinirlendim 'başlarım böyle hayata, çok da umurumdaydı ben de yürüyerek giderim, spor olmuş olur' diye içimden saydırarak çıktım evden. Yolda yürürken düştüm telefonumun ekranı kırıldı. 3 lira vermeyeyim derken 350 lira vermiştim ekranı değiştirmek için 😂
Gidecegi varmis onun da kotu olmus ama spor olmus neticede

Hanımlar bir iki sayfa okuyup bıraktım. Konu sahibinin okuduğum ilk konusu. Bariz kafa buluyor insanlarla bence parmaklarınızı yormaya değmez. Kafa bulmuyorsa da kendisi klinik vaka.

Hoff kastırmalı ortamlar da hıc bana gore degıldır :KK53: kayak yapamayacagım o paraya adam gıbı eglenmeye gıderım zaten, dusunsene her kış ders alıyorsun ama kayamıyorsun cunku devamı yok, ee uber ünlü olsan bılırsın sen burda yazı yasarken dıger ülkeler kışı yasıyor oralara akmak lazım:rolleyes: eda taşpınar nasıl hep bronz kalıyor cunkusu turkıyeye sonbahar geldıgı an göçmen kuşlar gibi akıyor hatun:KK53: bizde de durum 'tam cüzu bitirdim okullar açıldı:KK53::KK70:
Amaaan dert ettiğiniz şeye bakın, poşetle kaymayı trend yapardınız, tüm zenginler minnoş minnoş kayarken piste poşetle çıkacaksınız bir de türkü, çiğ köfte nedir türkü nedir öğreteceksiniz🤣

Amaaan dert ettiğiniz şeye bakın, poşetle kaymayı trend yapardınız, tüm zenginler minnoş minnoş kayarken piste poşetle çıkacaksınız bir de türkü, çiğ köfte nedir türkü nedir öğreteceksiniz🤣
muneciğimm arkadaşlarım beni beceriksiz buldu aşağıladı resmen.nasıl zengünn okuluna gidip memur fakir koca bulmuşum diye .ama benim de fakir olduğumu hiç hesaba katmıyorlar :rolleyes:

muneciğimm arkadaşlarım beni beceriksiz buldu aşağıladı resmen.nasıl zengünn okuluna gidip memur fakir koca bulmuşum diye .ama benim de fakir olduğumu hiç hesaba katmıyorlar :rolleyes:
Üzülmeyin lütfen üstlerine mango atın avokado atın🤣 Pistte şampanya patlatamayan 2 şişe misket limon 80 derece limon kolonyası patlatsın, gönüller zengin olsun yeter ki tesellisiyle geceyi kapatayım.

Genç kızlar sizlerde sosyal medyada biz aşırı zenginiz diyen çocuklara inanmayın, onlar aşırı zenginse ben de kraliçe elizabeth'im😌

Back
X