Sevdiğim Adamın Ailesi Ünlü

Amaaan dert ettiğiniz şeye bakın, poşetle kaymayı trend yapardınız, tüm zenginler minnoş minnoş kayarken piste poşetle çıkacaksınız bir de türkü, çiğ köfte nedir türkü nedir öğreteceksiniz🤣
Tam benlık bır hareket olurdu :KK70: :KK53: dötü başı dağıtmalık:deli: kıştan pek hoşlanmıyorum zaten, seneden seneye turkıye sınırlarında kayagı gıdıp kayamadıktan sonra ne anlamı var kı, kıme neyı ıspat cabası:KK53:

Üzülmeyin lütfen üstlerine mango atın avokado atın🤣 Pistte şampanya patlatamayan 2 şişe misket limon 80 derece limon kolonyası patlatsın, gönüller zengin olsun yeter ki tesellisiyle geceyi kapatayım.

Genç kızlar sizlerde sosyal medyada biz aşırı zenginiz diyen çocuklara inanmayın, onlar aşırı zenginse ben de kraliçe elizabeth'im😌
Amiyane bir tabir vardır bu ünlü mekanlar için 'mal kabul' kısmında takılacak ınsanları ıcerı bıle almaz kapıdakı insan irileri:KK51: o yüzden herkes çapı kadar açılsın, hayal kursun diyor ve goygoyumu burda bitiriyorum ahdhsks

Kayağa nerden geldi mevzu ?
Soğukta ne işiniz var😂
Ben bir fakirlik anımı anlattım kayakla ilgili :KK70:

Bu arada hanımlar zengin olmayan kayak bilmez demişsiniz alındım :110: Gayet kayak tecrübem var benim. İzmir'e taşınmadan önce her sene kar kaydığında yokuş başından tepsiyle aşağı kayardım.

Bu arada hanımlar zengin olmayan kayak bilmez demişsiniz alındım :110: Gayet kayak tecrübem var benim. İzmir'e taşınmadan önce her sene kar kaydığında yokuş başından tepsiyle aşağı kayardım.
Simdi izmirdeysen artik o zevkte yok bak ben dogma buyume izmirliyim bu zevki hic tadamadim kar da sevmem cok üşüyorum😎☀️

Sevgi sandığı şey boşluk, arayış. Özgüven problemi var bu kızın, o internetteki çocuk onu lutfedip sevmiş, o da mecbur sevecek. Ufacık bir ilgi kırıntısı görmese çoktan unuturdu. Özgüven eksiği var, kendisini güzel bulmuyor yeterli bulmuyor. Kendini seçen tarafta konumlandırmıyor.. :KK43:
Haklısın ama b
Sevgi sandığı şey boşluk, arayış. Özgüven problemi var bu kızın, o internetteki çocuk onu lutfedip sevmiş, o da mecbur sevecek. Ufacık bir ilgi kırıntısı görmese çoktan unuturdu. Özgüven eksiği var, kendisini güzel bulmuyor yeterli bulmuyor. Kendini seçen tarafta konumlandırmıyor.. :KK43:
Haklısın fakat konu sahibide kendini gelistirmeli, yaşı da çok küçük değil sanırım.Yoksa sosyal medyada ki avcıların çok tuzağına düşer.

Ben bir kere şişhane yokuşundan kayarken önümdeki çocuğa geliyorum geliyorum diye bağırmıştım onun gibi bir şeymiydi🤣🤣

20 gün önce arkadaşınıza ayarlamaya çalıştınız
15 gün önce hoşlanmaya başladınız
10 gün önce o sizden hoşlanmıyordu
Hafta başı birbirinze alçıldınız ama kilolu olduğunuz için buluşmaktan kaçıyordunuz.
Bugün kilo verdiniz, buluştunuz karşılıklı ilanı aşk ettiniz, sizi desteklemeniz yüzünden sevdiğini söyledi ama bu sefer de ünlü birinin oğlu olması sorun oldu.

Sizce bu hikaye inandırıcı mı? Bence değil.
Ay noldu birden hersey yalan miydi 🤣

heh bak bu var mesela. hadi boyle bir iliski yasandi, konudaki cocuk konu sahibini sevdi birlikteler. yazin neyse bir sekilde beraber tatil yapsinlar. kayaga nasil gidilir? zengin olup da kaymayi bilmeyen kimseyi tanimadim ben.

bir ara uludagda whitefest modaydi, aman allahim gormeniz lazim herkes orada, agaoglunda kalmak icin herkes yarisiyor, bir gece kerimcan durmaz bir gece gulsen cikiyor insanustu sekilde egleniliyordu. simdi courchevel moda. herkes fransaya gidiyor kayaga. uludaga gittik deyince hmmm deniyor. taksit cekip anca gider aliskin olmayan insan kayak tatiline. konu sahibini kirmayi hic istemiyorum belli ki kandirilmis ve inaniyor ama gercek olsa dahi olmaz yani olamaz. dunyanin akisina aykiri. insallah akillanir.
Abi şu zengin vizyonsuzluğu beni öldürüyor ya. O kadar paran var kerimcanla gülşenle eğleniyorsun. Çok acayip 😂

Back
X