- Konu Sahibi VanessaRinki
Hafife alıyorsun sen arkadaşını25 yılı aşkındır Ankaradayım benim de haberim yok bunlardan ha ha ha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafife alıyorsun sen arkadaşını25 yılı aşkındır Ankaradayım benim de haberim yok bunlardan ha ha ha
hepsinin kim olduklarını anladım da anlamamazlıktan geldim.bulaşmam onlaraaaaaaaaHafife alıyorsun sen arkadaşınıbizimde var kendimizce bir çevremiz
![]()
merak ettim ünlü ailesi olanla çocukla nasıl gidiyor diyeAy en sevdigim konu hortlamis jdhdhhd
Kaçırmışsın dün yeni konu açmıştımerak ettim ünlü ailesi olanla çocukla nasıl gidiyor diye![]()
Kiz insan bi kos der, tagler, yaziklarim olsunKaçırmışsın dün yeni konu açmıştı![]()
Kk ahalisi olarak online diyet ve spor hizmeti verip sürekli takipte olmalıyız öyle erkene çekebiliriz belki:)ağustosa da daha çok var.erken buluşsanız da sonucu görsek olmaz mı?
Tag’lemeyi yassahladılar yav. Dur koyayım buraya o konuyu hortlatınKiz insan bi kos der, tagler, yaziklarim olsun![]()
aaa oyle miii mesela ben simdiTag’lemeyi yassahladılar yav. Dur koyayım buraya o konuyu hortlatın
Çok Saçma Davranıyorum
Geçen bahsettiğim flörtümle sıkıntılıyım. Ben gerçekten çok zor bir insanım. Çocuğu gerçekten seviyorum ama sürekli trip atıyorum veya görüldü yapıyorum: Beni terk edeceğini ve asla sevgili olmayacağımızı düşünüp üzülüyorum. sonra da ona kötü davranıyorum. acil bir çözüm lazım hanımlarwww.kadinlarkulubu.com
98 kilodaymis, diet topigine baktim, 65 kilo olmak istiyo, agustosa kadar simdi baslayip hic durmadan spor yapsa 2 ayda o kiloya anca gelirKk ahalisi olarak online diyet ve spor hizmeti verip sürekli takipte olmalıyız öyle erkene çekebiliriz belki:)
Yok öyle yasaklama değil ya. Birbirini konulara çağırmayı yasaklamışlardı bir zamanlar. Bi konuda etiketleyen etiketlenen herkesi uçurmuşlardı