• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim.adamın ailesi..

Benim eşimle 7 senelik birlikteliğimiz vardı.Eşimin abileri hep akrabalarıyla evli.(Gerçi biri boşandı).
Eşimin benimle olduğunu bildikleri halde birkaç kız demişler.
Eşim acemibirliğinden döndüğünde yengesine Ya prensesannesi34 olacak yada bekar kalırım.Söyle anneme diye.
Çok şükür evliyiz 8 senemize gireceğiz.
Bu arada benim annemde eşimi istemiyordu.
Sağolsun babam yumruğunu vurdu masaya benim kızlarım (ablamla ben yani) kimi isterlerse onunla evlenir diye.
Sonuç eşim tarafından bazen halen istenmediğimi düşüneceğim tavırlar oluyor.Lakin uzaktayız zaten.Senede 10 gün beni isteseler ne istemeseler ne.
Annem şimdi o zaman yaptıklarına bin pişman.Eşimle herkesin arası iyi çok şükür.
Yani ben kız halimle annemi karşıma aldıysam zahmet edip erkek adamda alabilmeli.

Uç senedir çalkantılı giden ilişkim uç gün önce tamamen bitti. Nedeni onun ailesi kendi köyleri dışında kız istememesi. Kaldı mi bu devirde böyle demeyin kalmış. Hemde o kadar on yargililar ki tanımak bile istememişler beni. Bizde ayrılmak zorunda kaldık. Ama çok koydu bana her şey daha güzel olabilirdi .. Yasitlarim gibi su an düğün hazırlıkları yaoabilirdim. İçim çok açıyor başkasını Sevemem gibi geliyor.
Son 'konuşmamizda dayanamadı ağladı. Onu hiç bu kadar çaresiz görmemiştim. Annesiyle bnm aramda kalsın istemedim.
Dua edin bnm için lütfen bi mucize olsun :KK43:

bu adam anasını babasını tanımıyor mu? bunu bilmesi ona göre sizi hayatına alması gerekirdi.
kaldı ki şuan böyle geri adım atıp sizi yarı yolda bırakması çok yanlış. ya sizinle hiç çıkmayacaktı ya hiç bırakmayacaktı

Hiç sorma.özel üretim galiba çok konuştuk her şeyi denedim olmuyor ddi inanmak zorundayım ona. Annesi anneligini kullanıyor sutumu helal etmem gibi ay kötüyüm ilaç alayim gibi. Oda zor durumda bende olan bize oldu..

Vallahi onu bunu bilmem seven adam eşek kadar olmuş evlenme çağına gelmiş adam ben kaç yıldır bu kızla birlikteyim onunla evlenicem eğer evlenmemi istiyorsanız kendi sevdiğimle evlenirim sizin sevdiğinizle değil diyecek pısırık olmayacak.

Hiç sorma.özel üretim galiba çok konuştuk her şeyi denedim olmuyor ddi inanmak zorundayım ona. Annesi anneligini kullanıyor sutumu helal etmem gibi ay kötüyüm ilaç alayim gibi. Oda zor durumda bende olan bize oldu..

valla etmezse etmesin

Allah kimin doğru kimin yanlış olduğunu bilir

makul bir gerekçesi yokken ille de bizim köyden kız al yoksa sütümü helal etmem demenin de bir yaptırımı yok

bunu duyduğu anda kapıyı çarpıp çıksa o ayılan bayılan anası da iki gün sonra oğğğluuum diye peşine düşer

1. Ailesinin oyle istedigini bilmiyor muydu da senin hayatini bu hale getirdi?
2. Demek ki yeterince sevmiyormus ki rest cekip sana sahip cikmadi.
Bosa uzulme degmiyormus. Onune bak. Cok daha iyisinin cikacagindan emin ol

Ailesinin böyle bir şey istediğini biliyor olması gerekiyordu. Ki bence biliyordur da 3 sene neden hiç söylemedi sana? Veya uzaklaşabilirdi senden bu zamana kadar gelmeseymiş keşke.

Seven insan bu kadar cabuk vazgecmez. Biz kadinlar askimiz icin kaciyoruz da onlar neden kacmiyo neden rest cekip bizim kadar cesur olamiyo. Uzulme onunki timsah gozyaslari. Gercekten sevse seni birakip baskasinin sana dokunma ihtimalini goze alamazdi

Sevgiliniz adam olmus olsa yumrugunu masaya vurup sizden vazgecmezdi.. bu devirde ohhooooo neler var neler.. insanlarin cogu kendini gelistirememis maalesef..

Uç senedir çalkantılı giden ilişkim uç gün önce tamamen bitti. Nedeni onun ailesi kendi köyleri dışında kız istememesi. Kaldı mi bu devirde böyle demeyin kalmış. Hemde o kadar on yargililar ki tanımak bile istememişler beni. Bizde ayrılmak zorunda kaldık. Ama çok koydu bana her şey daha güzel olabilirdi .. Yasitlarim gibi su an düğün hazırlıkları yaoabilirdim. İçim çok açıyor başkasını Sevemem gibi geliyor.
Son 'konuşmamizda dayanamadı ağladı. Onu hiç bu kadar çaresiz görmemiştim. Annesiyle bnm aramda kalsın istemedim.

Canım simdi ne desek boş olcak sen duymak istediklerini duyacaksn.keske ailesini karsisina alsa onuda alıp giderim buralardan dese.eger byle bisey yapamaz desende üzülme canm Allah gönlüne göre versin.

Back
X