Sevdiğim adamın başkasıyla bir ilişkisi daha varmış..

ona muhtaç gibi davranma yeter..ki değilsinde..paylaşmaya miden kabul etmez diye tahmin ederek diyorumki devam etme ona inanma artık..o sana her konuda yardım etmişte faydalanabilmek için kusura bakma öyle yani çıkarı içindi demekki..seven erkek ne paylaşır ne paylaştırır aklını kullan..çocuğuna yazık hem sana..o ev sana özel olsaydı oturduğu için hala inan kınamak isterdim belki seni ama madem herkese aynı hak idare et ev bulasıya kadar..sokakta yatacak değilsin..iş ara hatta şu saniyeden itibaren..bulasıya kadar sabret tek çocuğuna ayır vaktini ve sevgini..zaman yani herşeyin ilacı olan zaman gerek sana..

ibretlik bir durum..seni asla yargılamıyorum çünkü bu benim diyen her bayanın başına gelebilir.kimse büyük konuşmasın..
benim sana tavsiyem kendine uygun başka bir iş bulman ve oradan hemen ayrılman,kendi ayaklarının üzerinde izzetinle, parasnı kendin verdiğin bir evde oturman ,ve o adamdan hemen ayrılman... belki et yemezsin,makarna yersin ama kafan rahat aklın rahat vicdanın rahat olur...
en doğru yol budur ben bundan başka bir yol düşünemiyorum.. allah tez zamanda yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…