Sevdiğim adamın başkasıyla bir ilişkisi daha varmış..

ettim zaten eğer ilahi adelet varsa Allah versin cezasını hiç bir şekilde kul hakkımı helal etmiyorum..yanında çalıştığım sürede o şahıs düşünmeyecekmi bak ben buna neler yaptım bu gene geldi işe diye bu zoruma gidiyor işte

insallah insallah atlatırım her şey düzene girer Allahım büyük ben çok şey atlattım buda geçecek
evet istanbuldayım

İlahi adalet var.İnanıyorsanız ve tevekkül ederseniz şüphesiz işler bu dediğiniz süreç.

Siz önce kendinizden başlayın, boşverin onu.Kendiniz ve çocuğunuzu tek düşünün gerisi teferruat..

insallah insallah atlatırım her şey düzene girer Allahım büyük ben çok şey atlattım buda geçecek
evet istanbuldayım

Çok rahat 1000 1500 arası bi iş bulabilirsin...Bi de yanına maddi destek olacak bir ev arkadaşı bulabilirsen düzenin değişmez...Şu saatten sonra uyduruktan borç edinmiş gibi davran madem ihtiyacın olan kadarını karşılıyor...Maaşında sözde o borca gitsin onu biriktir 1 kaç ay krediyi en son çare olarak düşün borca sokma kendini

insallah.. zaten terk derdim çocuğum onun sıkıntısı kendim olsam aç kalırım genede gitmem işe

çok fazla tanıdığım yok iş konusunda yardımcı olabilecek netten araştırdım yeni girene 900 civarı veriyorlar buralarda
krediye basvursam hemen onu arayacaklar işveren diye haberi olacak bişekilde
gerçi şu durımda soru soramaz bana ama şu saatten sonra borcum var demem ona zaten

Sen seviyorsun anlaşıla bu insanı hazmedemiyorsun olanları o zaman işine git gel yüzüne bakma sigortan varsa seni işten çıkarırsa tazminat alırsın...Yoksa mahkemeye verirsin güzel bir para alırsın avukatlar bu gibi durumlarda para almıyorlar davayı sen kazanacağın için kazandığın paradan yuzde 20 en fazla alıyorlar...İşine git gel zamana bırak

Allah yardımcın olsun işin çok zor belki yanlış bir benzetme olucak ama arkadaşımın da annesi seninle aynı durumdaydı fakat o senelerce hata üstüne hata yaptı şimdi çocukları kendisinden nefret ediyor gurursuzluğu için çocuğun kaç yaşında bilmiyorum ama çocuğunun geleceği için şimdiden adımlarını dikkatli atsan iyi olurr ilerde çocuklar anneleri kadar bağışlayıcı olmuyor çünküü..

sevdim güvendim ne bileyim cahillik ettim
bir insanın bu kadar adi olabileceği aklıma gelmedi öyle güzel rol yapıyorduki
sigortam var ama çalıştığım sürede dayanamaz gene kanarsam diye korkmuyorda değilim
işten çıkartmaz benim gibi enayiyi şirketin her işi bende gelen elemanının çok uğrasması gerek

ben özelimi asla çocuğuma yansıtmadım kendim için bişey yapmadım nefsime uymadım yıllardır yalnızdım bikere kendi başıma bir yere gitmedim yani çocuğum olmadan hala benden nefret edecekse bişey diyemem

sakın yanlış anlama tatlım amacım seni kırmak üzmek ya da yargılamak değil pek alaa yapabilirdin bu yapmadıklarınıda arkadaşımın ve annesinin çektiklerini bildiğim için olayın bu kısmını unutma die söylemek istemiştim sadece

yok canım kırılmadım niye kırılayım ne deseniz haklısınız
bende yaptıklarımı söyledim beni tanıyın diye doğru diyorsun çocuk bunları bilse farklı olur tabi ama bildirmedim ben onun huzuru çok önemli benim için

Adam seni kullanmış..
Ancak bu bir son değil...
Çocuğun için topla kendini..
En kısa sürede yeni bir iş bul
Mümkünse ev arkadaşın olsun..
Giderlerde ortak olursunuz birbirinize
Zor olacak biliyorum
Ama bu şekilde de yaşanmaz be güzelim...
Allah yardımcın olsun..

O adama da diyecek söz bulamıyorum..

yapmam gereken bu zaten ama nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum iki gündür kafam gözlerim şişti çözüm bulamadım sizlere danışayım dedim

İşe gitme. Ayrıldım falan da deme. Yollasın parayı çalışıyormuşsun gibi. Evden de çıkma yani taşınma. Her aradığında hastayım ölüyorum falan de. Bir kaç ay kullan o arada B planı yap. Bildiğini bilmiyorsa söyleme bilmediğini sansın bir de.

Son düzenleme:
yapmam gereken bu zaten ama nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum iki gündür kafam gözlerim şişti çözüm bulamadım sizlere danışayım dedim

Gazete ilanlarına bir bak..
Sana göre bir iş muhakkak vardır..

İkinci çözüm eğer şu anki işinden ayrılmak istemezsen
Düzenini bozmak istemiyorsan
Bu şahısla konuş..
İlişkini sonlandır
Ve artık seni kullanmasına izin verme..
İşine devam et..
Çevrende seninle ilgilenen ciddi birileri olduğunda da hayatını kur.

iş bulunur tabi ama işteyken çalışıyorken zor oluyor görüşmeye gitmek izin konusunda yani
zaten kafamda bitti asla benim onla bir ilişkim olamaz bir müddet daha devam etmek zorundayım sanırım sağol canım çok sağol

Peki Serap Hanımcığım Ne Yapabilirsiniz ?? Sizin Aklınıza Gelip te Olmaz veya Olur Dediğiniz Bir Şey Var mı?? Muallakta Kaldığınız ??
siz yazılanı okumadınız sanırım işe gitme maasını yollasın demiş arkadas ben böyle bişeyi nasıl yapayım çalışmadan nasıl para alayım hemde bikaç ay ben onu dedim yapamam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…