- 3 Şubat 2009
- 10.076
- 17.589
- 823
- 44
- Konu Sahibi serapcan79
yok bunu yapamam
Mecbur gideceksin işe o zaman en azından bir süre. Söylemen gerekenleri yazılı bırakıver o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok bunu yapamam
iş bulunur tabi ama işteyken çalışıyorken zor oluyor görüşmeye gitmek izin konusunda yani
zaten kafamda bitti asla benim onla bir ilişkim olamaz bir müddet daha devam etmek zorundayım sanırım sağol canım çok sağol
evet bu iyi fikir yazmak yazılı vermek muhatap olmadan atarım masasına teşekkürlerMecbur gideceksin işe o zaman en azından bir süre. Söylemen gerekenleri yazılı bırakıver o zaman
siz yazılanı okumadınız sanırım işe gitme maasını yollasın demiş arkadas ben böyle bişeyi nasıl yapayım çalışmadan nasıl para alayım hemde bikaç ay ben onu dedim yapamam diye
canımsın sağol hakkını helal et ..şimdilik devam etmek zorundayım gibi bir fikir çıkardımburadan ama bu arada iş görüşmelerim olacak insallah dua edin bir iş bulayım en kısa zamandaGörüşme günlerinde yarım gün izin alırsın..
Çocuğun kreşteyse toplantı var dersin
Bakıcısı varsa evde sorun var dersin...
İş görüşmelerini öğlen yaparsın yarım gün izin alırsın...
Sanırım işe devam edeceksin...
Ederken dikkat edeceğine şüphem yok canım...
Umarım istediğin herşey gönlünce olur...
Aaa Lütfen Kusura Bakmayın.. Onu Yanlışlıkla Alıntı Yapmışım Onu Yapın Demek İstemedim Tabiki de..
Öyle Şey Olmaz..
Ben Genel Olarak Sordum..
(Çok Özür Dilerim Yanlış Anladınız Beni.. Onu Demek İstemedim Ben..)
amin cümlemizin tüm sıkıntıda olanların inşallah dua etmeniz yeterliBen söyleyecek bir şey bulamıyorum...Allah yardımcınız olsun..
Benden kaç yaş büyük olduğunuzu tahmin edebiliyorum.
O nedenle onu yapın, bunu edin diyemem zaten şu durumda uzak durmaktan başka seçeneğiniz yok..
Çocuğunuza yapmayın bari bunu peygamber aşkına ya!
Hata hatayı doğurur.
Pişman olduğunuzu önce kendinize inandırın sonra da bol bol tövbe edin.
Çıkış yolu arıyorsanız, yardım isteyeceğiniz tek kişi var!
Kimsesizlerin kimsesi, çaresi, tek güvenmesi gerekilen...
Rabbim elbette..
Ve unutmayın,
Kalpler ancak allah'ı anmakla huzur bulur..
öncelikle sakin olun lütfen
ve şunu rica edıyorum konu sahibi zaten zorda oldugu için böyle bir konu açmış,hayat bu bunlar hepimizin başına gelebilir.kimse kımseyı yadırgamasın ve rencide edici yorumlarda bulunmasın
başka bir iş bulma imkanınız yoksa eğer mesafeli şekilde işinize devam edin,sakin soğukkanlı olarak.
vurup kırıp parçalayacak ne var .
madem hayatında bırı oldugunu bılmeden basladınız ,,şimdi biliyorsunuz sakın devam etmeyın derım ben.
bunu da bkonu acılırsa eger güzel bir dille anlatın ama kesınlıkle kendınızden kişiliğnizden taviz vermeyin.
olayın üstünden dün geldim işe.. gayet normal hiç bişey olmamış gibiydi pişkin.. ben zaten söyleyeceklerimi yazılı verdim soru sordu işle ilgili soğuk bir şekilde cevapladım geçti odasına otrdu sonrada cehennem olup gitti..O zamandan bu zamana işe gitmişsinizdir nasıldı tavrı? Adamla takışmayın derim çok çirkinleşebilir durum.Bence sessizce yeni iş bulup ayrılın.
çok sağol arkadasım.. ama olmuyor işte ben nasıl böyle bişeyi yaptım ve hala niye burdayımda onun o ikiyüzlü suratını görüyorum diye kahroluyorum..sakin olmaya çalışıyorum ama çok zor
zor değil,,lütfen duygularına hakım ol,evet ha deyınce iş bulunmaz .kahrolacak bır durum yok iş bulana kadar çok dıyaloga gırmeden çalışırsın yapacagın tek şey bu.diyaloga gırersen eger çirkinleşip canını sıkabılır tatlım