• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdigim adamin gizli saklilari cikti ortaya...

Seni zaten alt tarafi mail hesabi ya da sosyal medya hesaplari icin simdiden üzüyorsa, yani kendini temize çıkaramıyorsa Allah korusun ama ilerde daha neler yapabilir kimbilir. Ama cok zor bir surec Allah yardimciniz olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet dün herseyi ögrendim ki hicbirsey yapmadan önüme cikti , ilk gizli facebook nu, bilmedigim email adresi ve iki site daha gerisi çorap söküğü gibi hersey cikti ortaya....neden haberim yoktu diyorum saka gibi herseyi bilmek zorunda degilmisim bu benim özelim diyip deli edici laflar sarf etti , kötü birsey yokmus ya madem birsey olmasa nedn insan gizler saklar öyle degilmi üstüne üstelik herseye yemin ettiki annesi katti ozaman neden sakli olsunki , insan nasil böyle bir konuda yemin eder , sifreleri vermedi bana kavga ettik anlamiyorum ,sabaha kadar tartistik yok ayni sözler bahaneler , sifreleri vermedi sadece kendisi gösterdi icerikleri ama kesin sildi ve öyle gösterdi ya ben bu sifreleri nasil bulcam gerci bulsamda neyi degistirirki adam benim özelim diyor , evlencegiz okadar yil gecti beni taniyor olmasa gerekirdi , suan evimiz tutuldu dün neyken suanki durumum ne, kendime aciyorum resmen , aklimda deli düsünceler ben herzaman aldatmaya karsiydim ama anladimki essekten düsmeyen düsenin halinden anlamaz , ya ne yapcagimi bilmiyorum aylar öncesi balayimiza kadar hersey düzenlendi suan ev hazirliklari , saka gibi ,, ama nasil olcak bu neyin giizli saklisiydi , napsam ben, son dakika onu rezil etsem herseyi birakip gitmekle ki yoksa ..bilmiyorum kafam karisik hic böyle birseyle karsi karsiya gelmedim saskinim , normal degil degilmi böyle birsey suphelerimde hakliyim degilmi

Neden adı gizli?? Yani FB hesabı, mail adreslerinin olması kötü bir şey mi?
Bunu bilerek saklıyorsa neden?
Önemsemedi diyelim ki ben de eşimle tanıştığım zaman mail adreslerinin dökümünü isteme gereği duymadım, komik yani.
Sen bunu mesele yaptıysan ayrı bir konu?
Ama o adreslerden başkalarıyla görüşüyorsa farklı bir şey tabi.

Eşimle tanışmadan önce arkadaşlardan duyup bu tip bir kaç siteye üye olmuştum..
Ama badoo cidden iğrençti,her türlü kadını erkeği iğrenç teklifler vs..:50:bir kaç gün sonra üyeliğimi iptal ettirmiştim..
Sahte bir üyelik alıp bakın,ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Evlilik fikrini biraz rafa kaldırın isterseniz,durum hoş görünmüyor.:50:

yani bu badoo farkli amaclari olan yer , al buyur iste emailde hep bu siten iletiler vardi görmemem icin bileklerimden tutup itti beni korktuuu görmemden

Neden adı gizli?? Yani FB hesabı, mail adreslerinin olması kötü bir şey mi?
Bunu bilerek saklıyorsa neden?
Önemsemedi diyelim ki ben de eşimle tanıştığım zaman mail adreslerinin dökümünü isteme gereği duymadım, komik yani.
Sen bunu mesele yaptıysan ayrı bir konu?
Ama o adreslerden başkalarıyla görüşüyorsa farklı bir şey tabi.

bende gerek duymadim duysaydim zaten 2013 aktiv olmus bu zamana kadar ögrenirdim yine haber olmazdi sans eseri karsima cikmasaydi ,

kesinlikle herkesin bir özeli olmalı, her gizli olan şey başka bir bayanla alakalı mı olmalı,
belki sizinle paylaşmak istemediği arkadaşlarıyla olan muhabbetleri vardır. Bence saygı duyun ona.
ve direkt cezalandırma mantığıyla hareket etmeyin

Bişey diyeyim mi? o sitelere hiç bir insan normal yazışmak için tanışmak için üye olmaz. hepsinin mantığı aynı.
yüzyüze görüşür mü buluşur mu bilemem. ama internetten arkadaşlık , paylaşım arttıkça telefonlar alınıyor, yok msjlsşmalar bilmemne.
bu mu normal arkadaşlık, normal arkadaşı dışarıda bir kahve veya bira içeceği erkek arkadaşı ya da kankasıdır.
bu sitelerdeki insaların tümü bence karşı cinsle tanışmak ve birilerini bulmak içindir.ben kesinlikle bu fikirdeyim.
sanal ilişki , reel ilişkiyi getirebilir ayrıca.

evet cok kötü hic beklemedim birseyle karsilastim , ya babam dan bile birsey gizlemem saklmam hicbirzaman hosnut degildim böyle islere karsi oda bilyiordu bunu herseyi bilmem gerekmiyor ama yabanci kadinlarin bildigini benim bilmem gerekli degilmis özeliymis , aglasam mi gülsemi bilmiyorum

yahu bu tarz olaylara çok sinir oluyorum tamam belki kötü bişey yapmadı kızlarla konuşmadı ama benim özelim deyip gizlemesi çok yanlış sen sordugun an şifrelerini verip bakabilirsin diyebilirdi, kendini senin yerine koysun bakalım..hakkında en hayırlısı olsun arkadaşım. üzülme diyorum ama aynı durumu ben yaşasam ben de kotu olurdum:50: ama nasıl siteler oldugunu bılmıyorum hiç

Son düzenleme:
Benim de eski mail adresim var
Saklamadım ama
İşyerinde yeni mail verilince tek onu kullanır oldum
Oraya da çok nadir bakarım abuk subuk sitelerden mail gelmiş olur, hiç üye olmadım oysaki
Böyle bişey olabilir mi ?

Saklaması sorun olabilir ama şifre vermemesi doğal bence
Siteler de tanıtım amaçlı veya arkadaş daveti ile mail gelebiliyo

evet dün herseyi ögrendim ki hicbirsey yapmadan önüme cikti , ilk gizli facebook nu, bilmedigim email adresi ve iki site daha gerisi çorap söküğü gibi hersey cikti ortaya....neden haberim yoktu diyorum saka gibi herseyi bilmek zorunda degilmisim bu benim özelim diyip deli edici laflar sarf etti , kötü birsey yokmus ya madem birsey olmasa nedn insan gizler saklar öyle degilmi üstüne üstelik herseye yemin ettiki annesi katti ozaman neden sakli olsunki , insan nasil böyle bir konuda yemin eder , sifreleri vermedi bana kavga ettik anlamiyorum ,sabaha kadar tartistik yok ayni sözler bahaneler , sifreleri vermedi sadece kendisi gösterdi icerikleri ama kesin sildi ve öyle gösterdi ya ben bu sifreleri nasil bulcam gerci bulsamda neyi degistirirki adam benim özelim diyor , evlencegiz okadar yil gecti beni taniyor olmasa gerekirdi , suan evimiz tutuldu dün neyken suanki durumum ne, kendime aciyorum resmen , aklimda deli düsünceler ben herzaman aldatmaya karsiydim ama anladimki essekten düsmeyen düsenin halinden anlamaz , ya ne yapcagimi bilmiyorum aylar öncesi balayimiza kadar hersey düzenlendi suan ev hazirliklari , saka gibi ,, ama nasil olcak bu neyin giizli saklisiydi , napsam ben, son dakika onu rezil etsem herseyi birakip gitmekle ki yoksa ..bilmiyorum kafam karisik hic böyle birseyle karsi karsiya gelmedim saskinim , normal degil degilmi böyle birsey suphelerimde hakliyim degilmi

Belki orta da farklı konular vardır yani facebooktan seni nasıl aldatabilir ki bunun için facebook ya da onun gibi sitelere gerek yok bence sen yıllardır berabersen anlarsın zaten hal ve hareketlerinden ben de çok şüpheciydim şüphelerimin çoğu da asılsız çıkardı :) ama şu bir gerçek herkesin özeli olmalı.

Sen şifrelerini alıp kontrol ettiğin için başka hesaplar kullanmak zorunda kalmış olabilir mi? O açıdan özelim demiştir belki. Benim de hesaplarımın şifrelerini eşim bilse belki yapardım böyle bişey. Aldatmakla, kaçamakla alakası yok. Yani benim arkadaşımla, annemle, ablamla falan konuştuğum bazı şeyleri eşimin bilmesini istemem, bu benim özelimdir. Sizin sevgiliniz de bundan rahatsızdır belki.

bende gerek duymadim duysaydim zaten 2013 aktiv olmus bu zamana kadar ögrenirdim yine haber olmazdi sans eseri karsima cikmasaydi ,

Yani gerek duyman çok komik olurdu.
Sosyal medya/internet o kadar gelişti ki bir sürü mail adreslerimiz olabilir.
Benim iş yerinde kullandığım mail adresim dışında 2 tane daha var ki bunlardan biri üzerinden eşimle hiç konuşmuyorum. Mesleğimle ilgili geçmiş zamanda almış olduğum bir hesap olup iş dışı resmi yerlerde kullanıyorum. Bunu da evlendikten sonra eşim 1-2 yıl sonra tesadüfen görmüştür. Sormadı bile “neden ben bilmiyorum” diye.
Fazla abartıyorsun, konusunun bile olması çok gereksiz.
Ama dersen ki benimle nişanlıyken bu adreslerden başka kızlarla konuşmuş o zaman kızabilirsin.

yani bu badoo farkli amaclari olan yer , al buyur iste emailde hep bu siten iletiler vardi görmemem icin bileklerimden tutup itti beni korktuuu görmemden
Öyle görünüyor maalesef..:50:
Siz bence sahte bir üyelik alın,belki resmini falan da koymuştur sevgiliniz.

Ya neden gizli saklı olsun bende onu anlamadım daha önceden aldığı ama kullanmadığı bir face adresi olabilir benim de var eşim çok sonradan öğrendi ama bilerek saklamadım kullanmadım onu öyle açmıştım bekarken sonra kalmış öyle bir kere açtım ne için kendimi ekleyeyim de oradan da oyun isteği göndereyim diye o zaman gördü eşim önceden açmıştım dedim sorun yapmadı. Mail adresi de öyle kaç tane mail adres alıyoruz herkesin bir tane mail adresi yoktur herhalde bir her yerde kullandığı arkadaşlarının iş çevresinin bildiği vardır bir de bazı sitelere üye oluruz ya alışveriş filan oraya vermek için kullandığım var mesela fazla kullanmam iyi o zaman eşimde iş karıştırıyorsun desin bana eşimin de var iki tane birini kullanmıyor ama aç deyince açıp gösteriyor. Mail adresleri de var ama böyle güvenmemezlik yapmaz paranoyak olurum çünkü yapmak isteyen adam her halukarda yapar. Onların şifresini öğrenirsin başka alır zor mu yani bunun için mi evlilik yıkacaksınız ben de eşimin şifrelerini bilmem o da benimkini bilmez ama davranışlarıyla, ilgisiyle, 6 senelik evliyiz bana ispat etti zaten. Gerçekten de özeli yani inanın sosyal medya olmasa bile içinde varsa çevrede de çok kadın var. Onları ne yapacaksınız.

Çok paylaşımı var mı mesela o adreste son günlerde girmiş mi arkadaş listesinde kızlar var mı çok vs gibi gösterdiğinde bakın işte yarası olan neden göstersin ki size sadece şifreyi vermemiş ama göstermiş. Badoo filan takılmayın bana bile geliyor. Yani ne yaparsanız yapın tüm her şeyin şifresini biliyorum kontrol bende diyemezsiniz bu konuda maalesef madem güven yıkıldı ayrılın ama başkalarında da aynı sorunu yaşayabilirsiniz.

Son düzenleme:
bende özelin olması taraftarıyım misal sevgilim kk'ya üyeliğimi bilmiyor bilmesine de hiç gerek yok ama bu masumane birşey sizinki çok başka..ayrıca bu yüzsüzlüğe giriyor biraz benimki böyle birşey yapsa dünyasını başına yıkardım bu şekilde bir cevabı ölse veremez ..acaba ortada birşey mi var da suç bastırıyor bu kadar ? aklıma kötü şeyler geliyor allah korusun:26:

aynen biseyler sakliyor beni deli eden de buydu , ben hic birzaman merakli olmadim olsaydim daha önce leri ögrenirim simdi salak bir duruma düzmezdim, ya bakin gösterdi sonradan acti ama gördim silmis cogu resimleri sifreyi vermedii sildiklerini görmem icin bileklerimden tutp ittii, canim cok yaniyor boyle birsey karsilacagimi asla aklima gelmezdi , hani bana olmazlardandim neydi ne oldu gelinligi paraam parca yapmak istiyorum agliyorum ama düstügüm aptal duruma ben nasil bu kadar salak olmusum cekip gitmek istiyorum kafam karisik herkesze rezil olcagim aileme ki onlar hep karsiydi düstügüm durum herseyi yutup devam etsem yürümicek bilmiyorum mahcup olcam rezil olcam disariya karsi

Benim de eski mail adresim var
Saklamadım ama
İşyerinde yeni mail verilince tek onu kullanır oldum
Oraya da çok nadir bakarım abuk subuk sitelerden mail gelmiş olur, hiç üye olmadım oysaki
Böyle bişey olabilir mi ?

Saklaması sorun olabilir ama şifre vermemesi doğal bence
Siteler de tanıtım amaçlı veya arkadaş daveti ile mail gelebiliyo

Çek saklamak değil de söyleme gereği duymamıştır bence. Yani bir mail adresinin bu kadar sorun yaratacağını düşündüğünü sanmıyorum Ali Cengiz çevirmiyorsa.
Şifreleri de inada bindirmiş olabilir, yoksa hangi aklı selim erkek evlenme arifesinde bir şeyler karıştırır. Zaten bunu yakaladıysa üzüleceğine sevinsin.

bence en kötü durum sizin sabahlara kadar üzülmenizi, kırılmanızı, güveninizin sarsılmasını sadece izliyor olması..

bence aldatmaktan daha beter bir erkek özelliği bu..

"senin için herşeyi yaparım" canım cicim zamanlarının lafı demekki..

sizin üzüntünüzü gidermeye sizi mutlu görmeye uğraşmayan erkek aldatmış aldatmamış ne fark eder..

zaten yok ki..

not: umarım mantıklı ve sizi üzmeyecek açıklamaları vardır ve yine mutlu olursunuz.. ama her şerde bir hayır vardır..

Bişey diyeyim mi? o sitelere hiç bir insan normal yazışmak için tanışmak için üye olmaz. hepsinin mantığı aynı.
yüzyüze görüşür mü buluşur mu bilemem. ama internetten arkadaşlık , paylaşım arttıkça telefonlar alınıyor, yok msjlsşmalar bilmemne.
bu mu normal arkadaşlık, normal arkadaşı dışarıda bir kahve veya bira içeceği erkek arkadaşı ya da kankasıdır.
bu sitelerdeki insaların tümü bence karşı cinsle tanışmak ve birilerini bulmak içindir.ben kesinlikle bu fikirdeyim.
sanal ilişki , reel ilişkiyi getirebilir ayrıca.

siz kızmayın yeterki ben sizin her söylediğinizin sonuna kadar destekçisi en fanatik savunucusu olurum :)

ama reel olmak gerekirse erkeklerin sizin ifade ettiğiniz gibi bir sorunu yada sorumsuzluğu, bayanların da en küçük durumdan büyük problemler çıkarmak gibi bir özelliği var

Çek saklamak değil de söyleme gereği duymamıştır bence. Yani bir mail adresinin bu kadar sorun yaratacağını düşündüğünü sanmıyorum Ali Cengiz çevirmiyorsa.
Şifreleri de inada bindirmiş olabilir, yoksa hangi aklı selim erkek evlenme arifesinde bir şeyler karıştırır. Zaten bunu yakaladıysa üzüleceğine sevinsin.

Saklamadı da gerek duymadıysa sorun yok. Bi de tarihler önemlidir benim için, ayrıca o malum sitelerin tanıtım amaçlı mı 'üye' olduğu için mi mail gönderdiği önemlidir.

Bilerek saklıyor, o sakladığı mail ile türlü sitelere üye olup sanal da olsa boynuzluyorsa açıkçası yol veririm
Başından belliyse böyle şeyler, evlenip hayatımızı karartmanın mantığı yok
Git derim o sitelerden bi hatunla evlen, sana da bu yakışır

Öyle görünüyor maalesef..:50:
Siz bence sahte bir üyelik alın,belki resmini falan da koymuştur sevgiliniz.

herseyi bir bahane üretti bulsam onada bulur kesin , ya ben ne yapayim hic bir arkadasima da anlatiyorum utaniyorum ,emailinde okadar ileti vadiki, bir degil iki degil 3 degil 5 tane gizli siteler bu normal olamaz ya

Back
X