• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdigim adamin gizli saklilari cikti ortaya...

öylede hanfendi , evlige ne kaldi evimiz hazir dügün balayi davetiyler hersey hazir hersey ortada bunun geyikligimi kaldi
Evlenmiş olmak farklı birşey,evliliğe hazırlanan bekar olmak farklı birşey.Hayatta çok daha ciddi problemler olabilir evlilikte.Bazı şeyleri tolere etmek gerekir.Karı koca dahi olsa,kimse kimsenin çok fazla özeline girmemeli.Senin de kız arkadaşlarınla paylaştığın,aileden biriyle paylaştığın,arkadaşlarının seninle paylaştığı özel sırları,vs.olabilir.Kimse kimsnein şifresini almamalı.

Buradaki mesele kızın nişanlısının "normal" facebook hesabının şifresini istemesi değil ki
Bazıları özelidir benimde var demiş de
Adamın kaç tane gizli maili ve facebook hesabı çıkmış
Benimde var bir sürü mailim oyun için farklı facebook hesabım ama eşim bunlar ne sana güvenmiyorum aç dese hepsini tek tek gösteririm.
Sonuçta sevdiğim kişiden önemli değil.
Bir de kız sorunca direk sanane bilmek zorunda değilsin gibi üste çıkmaya çalışmış
Madem bir şey yoktu al bak bir şey yok diyebilir,
Geçmişi gördüğünde ite kaka elinden almak yerine senden önce olan maillere aşkım senden önceydi onları okumanı istemiyorum diyebilir
Ama seninleyken gelen badoo vs sitelerden gelenleri sildiyse masum değil nişanlın.
Bu devirde bir erkek herhalde başka erkekle arkadaş olmak için kulanmıyordur o siteyi
Genelde erkeklerin hatalı olduklarında yaptığı harekettir bağırırlar çağırırlar sanane derler hatta ayrılıkla tehdit ederler
Çünkü biz bayanların duygusalız, kaybetmekten korkarız bunu çok güzel kullanırlar.
Ki seninde herşeyin hazırmış düğünün balayın
Bütün hazırlıklar tamamken sesini çıkaramaz kabullenir ayrılmayı göze alamaz diye sana yüklenmiş nerdeyse seni suçlu çıkaracakmış
Çok yıpranırsın güvenmediğin adamla çok.
Yeri geliyor güvendiğin adamın bir hareketine acaba diyip şüpheye düşüyorsun ki
Güvenmediğin adamla ömür geçirmek zor
Ömürlük dedektifçilik oynamak yorar insanı.

Son düzenleme:
konum eskidi ama birazcik gelismeler oldu , öncelikle ayrildim ki kendisi inanmiyor buna benim icin bitti , ailemden agzimin payini aldim , türkiye ye biletimi aldim hem tatil hem saglik isleri icin , sinirim gecti huzuntumde gecti , gururum bana iyi geldi sanirim , beni seven kiydirik email facebook( gizli) iicin bunlari yapmazdi, siddet de vardi( bileklerimden tutup itmesi) haa birde bazi arkadaslar halan özel özel demiss iyi madem sevgilileriniz nisanlilariniz kocalariniz yani es yoldas siniz gizli isler yapsin , tuhaf teklifler bulunan sitelere üye olsun siz amaaan özeli diyin , ha birde ortaya cikinca bahaneler uretcek hatta siddete varcak sonra oturp yanlis yaptim adamin özeliydi tuuh tuh uzulcek,,, siz yapin madem ben yapamadim yapmamda, birbirlerini deger veren insanlarin arasinda, karsindaki insani inciltecek isler yapilmamali yapilirsa eger degeri olmaz, deger olmazsa benim icin adres yanlisdir....

Son düzenleme:
Ciddi ciddi ayrildiniz yani..

Bu takım sitelere takilan erkekler alışkanlık hale getiryor, evlenseniz bile devam ederdi, üzülen yine sen olurdun. Allahtan herşeyin hayırlısını dileyelim..:26:

konum eskidi ama birazcik gelismeler oldu , öncelikle ayrildim ki kendisi inanmiyor buna benim icin bitti , ailemden agzimin payini aldim , türkiye ye biletimi aldim hem tatil hem saglik isleri icin , sinirim gecti huzuntumde gecti , gururum bana iyi geldi sanirim , beni seven kiydirik email facebook( gizli) iicin bunlari yapmazdi, siddet de vardi( bileklerimden tutup itmesi) haa birde bazi arkadaslar halan özel özel demiss iyi madem sevgilileriniz nisanlilariniz kocalariniz yani es yoldas siniz gizli isler yapsin , tuhaf teklifler bulunan sitelere üye olsun siz amaaan özeli diyin , ha birde ortaya cikinca bahaneler uretcek hatta siddete varcak sonra oturp yanlis yaptim adamin özeliydi tuuh tuh uzulcek,,, siz yapin madem ben yapamadim yapmamda, birbirlerini deger veren insanlarin arasinda, karsindaki insani inciltecek isler yapilmamali yapilirsa eger degeri olmaz, deger olmazsa benim icin adres yanlisdir....

Tebrik ederim, konunuzu yeni gördüm, çok doğru bi karar vermişsiniz. Kesinlikle sonuna kadar haklısınız. Üzülseniz bile bi müddet sonra geçecek ama böyle kendince çakal bi adamla bi ömür asla geçmez. Allah'a şükredin ki size göstermiş bunu tam zamanında. Evlenmiş olsaydınız da aynı kararı verecektiniz bence. Geçmiş olsun, Allah önünüze dürüst insanlar çıkarsın ...

gerçekten kutlarım seni zor ve doğru bikarar vermişsin bence tamam herkezin özeli olur ama gizli saklı şifresini sölemiyo falan aynısını sen yapsan daha şimdiden böyleyse evleninceyi düşünem zaten şimdi zorlanırsın belki ama zaman geçtikce alışırsın doğru insanı bulman dileğiyle

evet dün herseyi ögrendim ki hicbirsey yapmadan önüme cikti , ilk gizli facebook nu, bilmedigim email adresi ve iki site daha gerisi çorap söküğü gibi hersey cikti ortaya....neden haberim yoktu diyorum saka gibi herseyi bilmek zorunda degilmisim bu benim özelim diyip deli edici laflar sarf etti , kötü birsey yokmus ya madem birsey olmasa nedn insan gizler saklar öyle degilmi üstüne üstelik herseye yemin ettiki annesi katti ozaman neden sakli olsunki , insan nasil böyle bir konuda yemin eder , sifreleri vermedi bana kavga ettik anlamiyorum ,sabaha kadar tartistik yok ayni sözler bahaneler , sifreleri vermedi sadece kendisi gösterdi icerikleri ama kesin sildi ve öyle gösterdi ya ben bu sifreleri nasil bulcam gerci bulsamda neyi degistirirki adam benim özelim diyor , evlencegiz okadar yil gecti beni taniyor olmasa gerekirdi , suan evimiz tutuldu dün neyken suanki durumum ne, kendime aciyorum resmen , aklimda deli düsünceler ben herzaman aldatmaya karsiydim ama anladimki essekten düsmeyen düsenin halinden anlamaz , ya ne yapcagimi bilmiyorum aylar öncesi balayimiza kadar hersey düzenlendi suan ev hazirliklari , saka gibi ,, ama nasil olcak bu neyin giizli saklisiydi , napsam ben, son dakika onu rezil etsem herseyi birakip gitmekle ki yoksa ..bilmiyorum kafam karisik hic böyle birseyle karsi karsiya gelmedim saskinim , normal degil degilmi böyle birsey suphelerimde hakliyim degilmi

Gizli bise olmasa gordugunde sana verirdi sifreleri. Her halti yiyor orda kim blir kac kizla neler yapior! Bende dun sabah birsuru seyini yakaladm ayrildm sevflmden bu tarz seylerden dolayi cok iyi anliorm. Ayrilmak en iyisi ozeliyse alsin bi tarafina soksun. Ozeli olmayan herseyini esine aciklayan ve pislik yapmayan onlarca adam varken sabikali biriyle evlenmek gercekten buyuk bur aptallik olur

Ya offff anlamiorm kzilar sizi. Neymis sevgli olunca herkesin ozeli kendineymis.. tamam o zaman sevglin varken ac hesap kendine fake gir erkekleri ekle gece gunduz konus sevfln bilmeden hadi bakalim alin size ozel! Bu cocugun yaptigida bu iste.. hicbirrrrr erkekkkkkkk olesine bisey icn hesap acmaz kizlarla her halti yemek icin acar daha bunu anlayamadiysanjz gercektrn bisey diyemjcem. Cok kandirirlar sizi bu sekilde cokkk. Haaa ben bliorm bnlari onune gecebiliormuyum hayir. Ama aptal deilim erkeklern neyi ne amacla yaptiklarni bliorm ve yakaladigm andada onlarin scma sozlerine inanmiorm. Bole ozelin ben icine ediym

bende özelin olması taraftarıyım misal sevgilim kk'ya üyeliğimi bilmiyor bilmesine de hiç gerek yok ama bu masumane birşey sizinki çok başka..ayrıca bu yüzsüzlüğe giriyor biraz benimki böyle birşey yapsa dünyasını başına yıkardım bu şekilde bir cevabı ölse veremez ..acaba ortada birşey mi var da suç bastırıyor bu kadar ? aklıma kötü şeyler geliyor allah korusun:26:

Erkeklerde zTen erkekler klubine girip bizm gbi bole paylasimlar yapiordu hehe tabi

Evlenmiş olmak farklı birşey,evliliğe hazırlanan bekar olmak farklı birşey.Hayatta çok daha ciddi problemler olabilir evlilikte.Bazı şeyleri tolere etmek gerekir.Karı koca dahi olsa,kimse kimsenin çok fazla özeline girmemeli.Senin de kız arkadaşlarınla paylaştığın,aileden biriyle paylaştığın,arkadaşlarının seninle paylaştığı özel sırları,vs.olabilir.Kimse kimsnein şifresini almamalı.

1.si ozelden kastin ne? Ne gbi ozellere karisilmamali?

2. Si birinci soruma verdigin cevaptaki gbimi sence bu adamın yaptiklari? Yoksa tanisa sitelerinde ve facete sadece pis kizlari eklemek sohbet etmej belkide cinsel icerikli konusmak numara almalar tlfnlasmar belkide camda konusmalar?

Simdk soruyorum sana, senin bahsettigin konu sahbinin (kiz arkdsiyla) gizli konusmalar ve paylssimlariyla bu cocugun ysptiklari birmi?

Bir olmasi icin ne gerekiyor peki? Konu sahibi acar birsuru hesap tanisma siteleri face resimlerinide atar ve gelen geceni ekler konusur cinsel icerikli vs vs. Yani isi gucu sadece erkektir. Bu ne kdr dogru? Alddatmaktir deilmi? Erkekte iste aldatiyor ve aldatti bunu lutfen idrak edin. Erkek eger gizli hesaplari varsa tek derdi kizlardir.. hadi dielim pis videolar izledi tatmin olmak icn orasi ayrii. Hesaplar neler acilir? Canli kisilerle irtibat kurmak icin bu kesinlikle aldatmaktir. Ha yinede herkwsin ozeli kendine diosan. Sevgilin de varsa ac hesap konus erkeklerde. Sevgln gordugunde bh benim ozelim de bakalim sevglin ne yapcak? Bu yaptiginin adini ne koycak. Bunlari neden bu kdr uzun yazdim cnku bu bakis acisi cok yanlis gercekten kandiriliyorsunuz erkekleri tanimanissiniz sanirn. Erkegin ozeli ne klablir? Erkek arkdslariyla bulusup sohbetleri mesela? Eski sirlari? Vs vs bunun gvu seylerdir ozel olan. Istedigi mekanda erkklerle gezmesidir erkek muhabetti yaomasidr ana bu kesinlikle baska bisey

Allah seni kurtarmis benide kurtardi dun.. cok skur rabbime gosteriyor bizede yol yakinken donuyoruz. Soyle dusun ya gormseydin? Evlencektin ve cok gec olacaktı. . Ennnnn iyisi en hayirlisi bu canim cokkkkkkk mutlu oldum senin icin

Evlenilecek adam degildir gizli sakli isler ceviriyorsa. Sen hayatina girdigi andan sonra sorumlu davranmak zorundaydi. Adam resmen kilif bulamamis bahane uretiyor.

Gizli E-mail yada gizli Facebook v.s özel değildir. Sinsi sinsi iş çevirmektir.

Her zaman kullandığı bir facebook hesabı vardır diyelim onu açıp mesajlarını okuyamazsın yada cep telefonunu karıştıramazsın. Böyle şeylere bende karşıyım ama işin içinde gizlilik varsa emin ol ihanette vardır. Yada ihanete teşebbüs :34:

arkadas cok güzel özetlemiş ; bencede bu özel değildir .. özel diye kılıf bulmuş işte klasik erkek aman beni bogdun soyle kıskancsın boyle sıkıldım falanlar filanlar ; kendileri bu duruma sokarlar faturayı sana keserler . karsı taraf iyi niyeti medeni davranmayı anlamıyor bunu faydalanacak bir mevzu olarak görüyorsa sonuclarına katlanmalı

Sifresini vermek zorunda degil, ama yalan söylemis ve gizlemiş. Demek ki gizlenecek seyler yapıyor orada. Evlenmek zorunda degilsin, ev tutulursa tutulsun. Dügün gününe birkac gün kala vazgecen insanlar var.

Birden fazla mail hesabı olabilir.
Benimde var birinin şifresini unutuyorum diğerini açıyorum vs.
Ama üye olduğu siteler ne tarz siteler?
Ayrıca gizli face hesabı olması tehlikeli..
Burada arkadaşlar herkesin özeli olmalı demiş, arkadaşlar özelinin olması sevgilisinden gizli face hesabı açıp çapkınlık yapmak anlamına gelmiyor dikkatinizi çekerim!!!

Kesin bu evleneceğin adam gizli face profilince kadın,kızlarla konuşuyordur bildiğin hobi
bıkınca başka kadına ,kıza sarıyor yani sürekli yeni aşklar heyecanlar peşinde birde küstah küstah seni ilgikendirmez diyor pes doğrusu bu ozaman seni de sevmiyor böyle işlerle uğraşan adam adam olamamıştır daha ham yani epey uğraştıracak ,böylesine canımı emanet etmem birlikte yolla da çıkmam bilesin , sende herhangi bir kız değilsin kendi yaptığı bu harekette asla doğru değil güven zedeleyici bilesin evliliğln temeli güvenle atılır olmayan güvenlede evlenilmez seni bu adam yarı yolda bırakır , evlenmek mecburiyetinde değilsin nice daha kaliteli adam gibi adamlar vardır çevrende

1.si ozelden kastin ne? Ne gbi ozellere karisilmamali?

2. Si birinci soruma verdigin cevaptaki gbimi sence bu adamın yaptiklari? Yoksa tanisa sitelerinde ve facete sadece pis kizlari eklemek sohbet etmej belkide cinsel icerikli konusmak numara almalar tlfnlasmar belkide camda konusmalar?

Simdk soruyorum sana, senin bahsettigin konu sahbinin (kiz arkdsiyla) gizli konusmalar ve paylssimlariyla bu cocugun ysptiklari birmi?

Bir olmasi icin ne gerekiyor peki? Konu sahibi acar birsuru hesap tanisma siteleri face resimlerinide atar ve gelen geceni ekler konusur cinsel icerikli vs vs. Yani isi gucu sadece erkektir. Bu ne kdr dogru? Alddatmaktir deilmi? Erkekte iste aldatiyor ve aldatti bunu lutfen idrak edin. Erkek eger gizli hesaplari varsa tek derdi kizlardir.. hadi dielim pis videolar izledi tatmin olmak icn orasi ayrii. Hesaplar neler acilir? Canli kisilerle irtibat kurmak icin bu kesinlikle aldatmaktir. Ha yinede herkwsin ozeli kendine diosan. Sevgilin de varsa ac hesap konus erkeklerde. Sevgln gordugunde bh benim ozelim de bakalim sevglin ne yapcak? Bu yaptiginin adini ne koycak. Bunlari neden bu kdr uzun yazdim cnku bu bakis acisi cok yanlis gercekten kandiriliyorsunuz erkekleri tanimanissiniz sanirn. Erkegin ozeli ne klablir? Erkek arkdslariyla bulusup sohbetleri mesela? Eski sirlari? Vs vs bunun gvu seylerdir ozel olan. Istedigi mekanda erkklerle gezmesidir erkek muhabetti yaomasidr ana bu kesinlikle baska bisey[/QUOTE

Biraz sakin ol hele sen.Biraz kendine gel.Hayırdır sana birşey diyen mi oldu.Bu nasıl bir öfke.Çocuğun mu var karşında azarlar hesapsorar gibi sormalar.Senin bi sıkıntın bi derdin varsa sevgilinle ilgili kolay gele.Senin yaşın ne başın ne.Ben 6.yılımdayım evlilikte,sen bana mı diyorsun erkekleri tanımamışsın.Bana mı öğretiyorsun ikili ilişki nasıl yürür güven nedir.YA İNSANLAR Bİ NERDE DURMASI GEREKTİĞİNİ,SOSYAL MEDYA DİYE HERKESE DİLEDİĞİNCE ATARLANIP AKIL ÖĞRETMEYE KALKMAMASI GEREKTİĞİNİ BİLSİN ARTIK.

İnsan kimle ne konuşuyorum ne yazıyorum demeli,cümlelerini bir seçmeli.KANDIRILIYORMUŞUM.BAAAAKKKK SEEENNN.Bakış açısını bunca ytıl hayat bana öğretmedi de sen mi öğreteceksin.Üslubun,kendinden emin,herşeyin doğrusunu kendin bilir tarzından kurtul.

Iyide, burda sorun sadece sifre degilki, sorun gizlilik. Yoksa benim esimine facebooku var, hatta sifresini vermisti ve unutkam oldugumdan dolayi hep daima o sifreyi unutuyorum, ki önemli bile degil benim için. Ben gidip onun feysin, cep telefonunu karistirmam. Bunlar benim için evet "özel". Ayni seyleri esimdende beklerim.

Konu sahibin olayi "özel" ile hiç bir alakasi yok. Adam gizli gizli facebooklari ortayi çikti, sitelere üye olmus (kim bilir nasil siteler). Insan birsey gizli tutarsa, dogal olarak gizli, yasak seylere yapiyordur. Yada niye insan gizlesin? Konu sahibi artik güven problemi yasadigi halde adam dogru duzgun teselli etmek istemiyor. Istese sifreleri felanda verir, özür diler,... adamin yaptigi ne? Zeytin yagi gibi üste çikmak "sana ne" felan gibi laflar. Bu tur hareketleri sadece suçlu insanlar yaparlar, koruma mekanizmasi olarak. Konu sahibi iyi karar almis ve öylesi bir insandan ayrilmis.

Iyide, burda sorun sadece sifre degilki, sorun gizlilik. Yoksa benim esimine facebooku var, hatta sifresini vermisti ve unutkam oldugumdan dolayi hep daima o sifreyi unutuyorum, ki önemli bile degil benim için. Ben gidip onun feysin, cep telefonunu karistirmam. Bunlar benim için evet "özel". Ayni seyleri esimdende beklerim.

Konu sahibin olayi "özel" ile hiç bir alakasi yok. Adam gizli gizli facebooklari ortayi çikti, sitelere üye olmus (kim bilir nasil siteler). Insan birsey gizli tutarsa, dogal olarak gizli, yasak seylere yapiyordur. Yada niye insan gizlesin? Konu sahibi artik güven problemi yasadigi halde adam dogru duzgun teselli etmek istemiyor. Istese sifreleri felanda verir, özür diler,... adamin yaptigi ne? Zeytin yagi gibi üste çikmak "sana ne" felan gibi laflar. Bu tur hareketleri sadece suçlu insanlar yaparlar, koruma mekanizmasi olarak. Konu sahibi iyi karar almis ve öylesi bir insandan ayrilmis.

Mesele face şifresidir demiyorum.Adam haklıdır,konu sahibi haksızdır da demiyorum.Bir insanla birliktesindir,yıllarını vermişsindir.Bir yola baş koymuşsundur.Düğündü balayıydı herşeyi hazırlamşısındır.Sevgilisini en iyi kendi tanır.

Evlenmeden önce erkeklerin sosyal medya üzerinden geyik muhabbetleri/merakları olabiliyor.Alakasız sitelere girebiliyorlar.Sevgilisiyle birlikte değil.Seks dürtüsü bile olabilir.Eğer bugüne kadar güven problemi yaşatacak bir hareketiyle karşılaşmadıysa,sırf sosyal medya üzerinden girdiği siteler üzerine ayrılma kararı almadan önce düşünsün derim.Ama evli dahi olsam ne kocamın face şifresini isterim ne o benimkini istesin.Kimseyi sürekli kontrol altında tutamayız.İstedikten ve karakterinde olduktan sonra,her şekilde yapar.Hee konu sahibi ayrıldıysa da hayırlısı olsun.

Allah seni kurtarmis benide kurtardi dun.. cok skur rabbime gosteriyor bizede yol yakinken donuyoruz. Soyle dusun ya gormseydin? Evlencektin ve cok gec olacaktı. . Ennnnn iyisi en hayirlisi bu canim cokkkkkkk mutlu oldum senin icin

sagol tatlm , okudum konunu evet allah cikariyor iste böyle .....sende oldugu gibi bana yatiyorum dedigin de, beyfendi sosyal alemde geziyormus . bunun aciklamasi da arkadasi girmis inan artik gülüyorum , ne saniyorlar acaba ...sana yazan bir arkadas di vardi ya allah korkusu olsun diyordu eeh bu sevdigim adam da cemaata bagli gerci okadar koyu degil ama inancli, noldu benim hakkima girdi , yok yok devir güvenmeyi zorlastiriyor ,

Back
X