• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim bey galiba öldü

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
819
1.082
63
yaklaşık 2 ay önce başka bir platformda tanıştık ve konuşmaya başladık arkadaşçaydı fakat onu gerçekten çok seviyordum bana dc adresini falan da verdi.
Daha sonra geçen hafta ara verme gereği duyduğunu söyledi o günden sonra hiçbir yerde yok hiçbir hesapta aktif olmadı artık sağlığından endişe ediyorum

yaklaşık 2 ay önce başka bir platformda tanıştık ve konuşmaya başladık arkadaşçaydı fakat onu gerçekten çok seviyordum bana dc adresini falan da verdi.
Daha sonra geçen hafta ara verme gereği duyduğunu söyledi o günden sonra hiçbir yerde yok hiçbir hesapta aktif olmadı artık sağlığından endişe ediyorum

ölmedi ölu numarası yaparsam gider diye numara çekiyor.
ölecek olsa ara verelim demezdi.
ben olsam kendime guvenim kırılacağına, inşallah ölmuştur derdim bana yazmasaydı eğer,sen çok iyi niyetlisin. :halay:

Erkekleri hiç tanımıyorsunuz anlaşılan 😂 Bunun anlamı bir başkasını bulmuş veya halihazırda bir ilişkisi vardı sizi saf dışı bırakmış. Canı sıkılınca dönebilmek için de açık kapı bırakmış. Muhtemelen döndüğünde ailevi sıkıntıları olduğundan bahsedecek :D

Ölmemiştir o ölü taklidi yapiyordur.

Öldü degildir o, öldü olsa duramazsin. O sadece yeni asklara yelken acmaca, zaten yasamakta oldugu iliskide hissettigi boslugun gectigini farketmece ya da sizden daha yakin hissetigi birini bulmaca gibi seceneklerden birini yasiyor su an. Bakin yasiyor diyorum; cunku ölmedi 😂
Ha bu arada karisi dogum yapmistir ihtimali ❤️ Ben benneyanginlargordum benneyanginlargordum 🥸🥸🥸

Öldü degildir o, öldü olsa duramazsin. O sadece yeni asklara yelken acmaca, zaten yasamakta oldugu iliskide hissettigi boslugun gectigini farketmece ya da sizden daha yakin hissetigi birini bulmaca gibi seceneklerden birini yasiyor su an. Bakin yasiyor diyorum; cunku ölmedi 😂
Ha bu arada karisi dogum yapmistir ihtimali ❤️ Ben benneyanginlargordum benneyanginlargordum 🥸🥸🥸
Bebek falan sallıyodur bir ara yeniden cee-ee der.

Back
X